Kajete kakvi kremove protiv strii i celulit izpolzvate!Kakva marka sa i kolko pari struvat!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Аз използвам на ейвън крем 18.90...незнам колко помага...мажа се всеки път след къпане, може би е достатъчно да не ми се появяват.Иначе аз стрии си имам малко на дупето но мисля че не личат...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ami az polzvam na deva i ne e losh!haresva mi
...is just too little too late...
Anticelulitniq na Avon-syper e neznam veche za koi put go kazvam.Na Deva nqma efekt polzvah 5,6 tubichki
![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
при мен е обратното-Дева имат ефект, а Авон -->![]()
![]()
няма любов
явно всяка кожа е различна а оттам и ефекта .. аз не използвам такива кремове но една моя приятелка е доста доволна от този на ейвън![]()
I az sega sym si pory4ala na Avon!Vsy6tnost az sym predstavitel na Avon,ama trqbva6e da sym ubedena dali deistva i zatova pusnah tazi temi4ka!Mersi!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
Кремовете на Ейвън помагат. Поне при мен.
Специално за стрии помагат и кремовете на Дева. Не са скъпи, но ефектът идва по-бавно, отколкото с продуктите на Ейвън, така че е все едно дали ще си купиш 3 тубички по 6 лв., или ще дадеш 20 лв. за един хубав крем. ;)