- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- New Teen Moda!!!!!!..:)
i az tai ili pyk sas tigrovoto hahaПървоначално написано от Just_say_no
mi taq moda e mn sladka za mene(osobeno diademkite i pantofkite),ama aide sega-cqla Bulgaria li da se oble4e ednakvo...mislq 4e vseki 4ovek trqbva da si ima sobstven stil(unikalen i nepovtorim) i da promenq malki 4asti ot nego v zavisimost ot modata!Neznam dali me razbrahte,no az ne moga po drug na4in da go kaja!
Никога няма да се предавам,дори сама да оставам!С момченца ще се заигравам,после нагло ще ги заЕбавам!Не ми трябват газари или идеали,те са само за некви пУТКи заспали!Трябва ми едно сърце,което да обичам и във вярност да се Вричам...!!!!
haresvat mi samo diademkite s pandelki daje sh si kupq takava i dynkovite cvi4ki me kefqt mislq da si vzema 6toto sa mn qki ne 6toto sa moderno mn sa sladki prosto
nosq kecove,imam takiva stranni obuvki zaradi nqkva svatba,manikiura mi e na usmivki i ne se haresvam s diadema ili orgomni caisi!! ubiite me!!![]()
But whatever you see,through all the rain and pain you gotta keep a sense of humor,gotta be able to smile through all this bullshit,remember that, just keep ya head up...just smile for me
moderni sa sushto i chernoto i zelenoto \/
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
=D>Първоначално написано от Whisskas
Еми да като се излезе на улицата и всички са еднакви Іклинове,кожени якета,панофки сега излязоха и шалварите тип дълго дъно а те са къси до коленете също туники да ризи с бюстиета панделки такива дънки до коляното каси панталонки мъхести широки и стиснини отдоло(като на клоуните)Гащиризони дънки цигара офицялни прави панталони дълги гердани обици ..аз се опитвам да се водя по модата но само с това което се харесам от нея![]()
мене пък тая мода ама хич не ме радва...има и готини неща ма не виждам кфо му е готиното сички да са еднакфи -тинк- но фсе пак секи има право на избор =) моя е да не се обличам така=)
Ем да лично на мен да добавя модата например като ходих в Италия,Испания,Франция а и по ТВ в сащ е по-хубава от тази в Бг![]()
наистина за тая мода,която дъв4еме тука само в БГ я виждам!Ами аз въобще не съм привържаник на "модата" и гледам всеки път да се облека така 4е по някакъв начин да се отличавам,а не да сложа диадемката,торбата и корабните въжета по вратане 4е не са хубави ,но писва когато всички са обле4ени по тоя начин и всичко изглежда еднакво(лично мнение)
![]()
Ами сладурско е,харесва ми,но само "пантофките" и диадемките са сладки.Вече целия град се носи така и аз няма да си сложа диадемка - и без това ми е къса косата![]()
Диадемките са супер сладки.Но НЕ тези с панделките.Те са ужасни.Лично мен най-ме кефат диадемките на черни точки![]()
Мен ме кефАт ризките и то само някои."Диадемките" не ми стоят,иначе някои също стават.Другото не подлежи на коментар...
Аз нося герданчета и диадеми.Другото...не.Ама ме кефят тия нещица.
na mene tiq pantofki xich ne sa mi arni..i ne bix gi nosila. a za venchetata, da xaresvat mi, kupila sbm si 2 i si gi nosq kat mi doide :P
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
Xax Az li sum edinstvenia tuka koito se vodi po modata....... feshun pri4eski , drehi ......... gotini telefoni :P .... hora osuznaite se malko obli4aite se i vie malko po dobre kvo se obli4ate kato nqkvi skeituri,kecove obuvate hodite s skusani drehi osuznaite se malko v 21 vek jiveeme vse pak![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Сега не се и очудвам ,че си помислих ,че темата е от момиче преди да видя ника ти....Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
майкооооо!!Фешън прическата ти навярно в тип гнездо кичури ,а дрехите са златни "мъжки" обувки,розова блузка,изблени дънки по тялто
.Мога да ви кажа ,че преди 5 години само мангалите се обличаха така
Скейтър откога е равно на клошар?Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
ужасно сладникав стил,и нз защо винаги ми е биело на чалгия.![]()
Нз също защо когато кажат "мода" автоматично го свързвам с всякаквите му там фешън..кор/стайл и тн.
I'm dirty rotten grungerНе е за мен и това си е
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'