.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    на плажа =)

slu4valo li vi se e i na vas?

ne znam kakvo mi stava no ne moga da si haresam nikoi za po dalgo ot 3 dena napravo ne moga da razbera za6to... dali problema e v men? Ili prosto ne sam sre6tnala podhodq6tiq 4ovek... oh samo pri men li e taka? na vas slu4valo li vi se e ? pls daite savet...

Мега фен
    Просто си малка. Нищо ненормално няма.

Град
    на плажа =)
    mi na 15 sam

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми явно просто никой няма с какво да те впечатли..не си срещнала подходящ човек

Guest
    споко мацко това 4е като видиш някой сладур...и си кажеш "егати пи4а" и си мислиш 4е си го харесала не не е така...явно още не е дошло мом4ето което ще те спе4ели за пове4е от 3 дена :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    споко мацко това 4е като видиш някой сладур...и си кажеш "егати пи4а" и си мислиш 4е си го харесала не не е така...явно още не е дошло мом4ето което ще те спе4ели за пове4е от 3 дена :P
    тва са аззз

Град
    на плажа =)
    dano da ste pravi

jsa i az sam taka xax karam s momi4eta po5-6 dena max sedmica i kusame 6tot sa mi bezinteresni xax
    skype ivo9021

Град
    на плажа =)
    eee radvam se 4e ne sam sama ... ve4e bqh po4nala da se pritesnqvam

Голям фен
    Все още не ми се е случвало,може би,защото живея в малък град и нямам голям избор.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ооооооооооооооооо!!!И аз съм така, ама съм много малка и е нормално.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    тва са аззз

Guest
    ami normalno e,ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek

И аз до преди 2 години бях така неможех да си харесам момиче но всичко се промени коренно с течение на времето.Всичко ще се оправи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

И аз преди година си мислех, че харесвам някой, но като наистна ХАРЕСАХ едно момче ......
    Определено има ОГРОМНА разлика .....

Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    тва са аззз
    какво искаш бе изрод4е?

poznata istoriq.. ot skoro i s men e taka ... pove4e ot 3 dena absurt kakvo se hilq tujno e

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    тва са аззз
    какво искаш бе изрод4е?
    Упс май напипах болното място че си

Фен
    Град
    Монтана
    Нормално е да си неориентирана и да незнаеш какво искаш. И аз бях същата - само дето си харесвах по 5 момчета и наведнъж и проблема ми беше ,че не мога да си избера щото имах с всички шанс, но не бях с никой по простата причина 'щот си мислех, че така си затварям вратичките към другите. Сега осъзнавам ,че явно никой не ми е харесвал достатъчно. Сега мисля,че съм намерила подходящият човек и в момента само той ме вълнува.
    Така,че споко. Ще дойде и твоя принц

Супер фен Аватара на Qnchety
    Искам и аз така, шото аз па кат са влюбя харесвам някой поне половин година !!!

Guest
    Mi pri mene se sluchva po po-stranen nachin . Az mn si gi izbiram i mn rqdko haresvam nqkoi ,no kogato go haresam mi minava chak sled godina spoko normalno e no vnimavai nqkoi put da ne sreshtnesh nqkoi , koito da ti obere tochkite i da se vliubish v nego ! Posle shte si mislish kolko e bilo hubavo predi kato ne si haresvala nikoi , no pravi razlika mejdu haresvane i obich . Liubovta e nai-slojnoto chuvstvo i nai dobrata priqtelka na liubovta e bolkata taka che budi gotova za mn nepriqtni momenti ...[/quote]

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Че то това е хубаво бе момиче, по-добре ли щеше да е ако беше от онези дето страдат по някой с месеци, че и с години? Поне не ти пука много-много, радвай се.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

i az mislia 4e ne si otkrila podhoda6tia 4ovek
    abe za vsi4ko si ima vreme
    Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
    skape-nikolai_garvanki1
    pi6ete mii

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Искам и аз така, шото аз па кат са влюбя харесвам някой поне половин година !!!
    sashtata sam i az

Град
    The Hell
    ми отговора е ясен- просто не си намерила човека
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си