- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- slu4valo li vi se e i na vas?
ne znam kakvo mi stava no ne moga da si haresam nikoi za po dalgo ot 3 denanapravo ne moga da razbera za6to... dali problema e v men? Ili prosto ne sam sre6tnala podhodq6tiq 4ovek... oh samo pri men li e taka? na vas slu4valo li vi se e ? pls daite savet...
Просто си малка. Нищо ненормално няма.
Ми явно просто никой няма с какво да те впечатли..не си срещнала подходящ човек![]()
![]()
споко мацко това 4е като видиш някой сладур...и си кажеш "егати пи4а" и си мислиш 4е си го харесала не не е така...явно още не е дошло мом4ето което ще те спе4ели за пове4е от 3 дена :P
тва са азззПървоначално написано от Анонимко
jsa i az sam taka xax karam s momi4eta po5-6 dena max sedmica i kusame 6tot sa mi bezinteresni xax
skype ivo9021![]()
eee radvam se 4e ne sam sama ...ve4e bqh po4nala da se pritesnqvam
![]()
Все още не ми се е случвало,може би,защото живея в малък град и нямам голям избор.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ооооооооооооооооо!!!И аз съм така, ама съм много малка и е нормално.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
ami normalno e,ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek![]()
И аз до преди 2 години бях така неможех да си харесам момиче но всичко се промени коренно с течение на времето.Всичко ще се оправи.
И аз преди година си мислех, че харесвам някой, но като наистна ХАРЕСАХ едно момче ......![]()
Определено има ОГРОМНА разлика .....![]()
Първоначално написано от King of Kings
какво искаш бе изрод4е?
poznata istoriq.. ot skoro i s men e taka ... pove4e ot 3 dena absurt![]()
kakvo se hilq tujno e
![]()
Упс май напипах болното място че сиПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Нормално е да си неориентирана и да незнаеш какво искаш. И аз бях същата - само дето си харесвах по 5 момчета и наведнъж и проблема ми беше ,че не мога да си избера щото имах с всички шанс, но не бях с никой по простата причина 'щот си мислех, че така си затварям вратичките към другите. Сега осъзнавам ,че явно никой не ми е харесвал достатъчно. Сега мисля,че съм намерила подходящият човек и в момента само той ме вълнува.
Така,че споко. Ще дойде и твоя принц![]()
Искам и аз така, шото аз па кат са влюбя харесвам някой поне половин година![]()
!!!
Mi pri mene se sluchva po po-stranen nachin . Az mn si gi izbiram i mn rqdko haresvam nqkoi ,no kogato go haresam mi minava chak sled godinaspoko normalno e no vnimavai nqkoi put da ne sreshtnesh nqkoi , koito da ti obere tochkite i da se vliubish v nego ! Posle shte si mislish kolko e bilo hubavo predi kato ne si haresvala nikoi , no pravi razlika mejdu haresvane i obich . Liubovta e nai-slojnoto chuvstvo i nai dobrata priqtelka na liubovta e bolkata taka che budi gotova za mn nepriqtni momenti ...[/quote]
Че то това е хубаво бе момиче, по-добре ли щеше да е ако беше от онези дето страдат по някой с месеци, че и с години? Поне не ти пука много-много, радвай се.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
i az mislia 4e ne si otkrila podhoda6tia 4ovek
abe za vsi4ko si ima vreme
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
sashtata sam i azПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
ми отговора е ясен- просто не си намерила човека![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.