- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- yjasno!
miq si polovite organi 2 puti na den,a poqkoga zabelqzvam,4e se subira ne6to bqlo mejdy klitora![]()
yjasno e!neznam kakvo e to4no,subirane na yrina sum 4yvala,4e se poly4ava na nqki jeni.momi4eta ima li nqkoq ot vas koqto ima podoben problem???
За бяло течение не си ли чувала.Има много теми отностно това вземи прочети малко..
ne e bqlo te4ene,imala sum,i e suvsem drygo tva ne6to,po-gusto e.puk me e sram da ida na lekar
oh deca....tova naistina e urina, prosto sled kato si hodila na toaletna ne si se izbarsala kakto trqbva ne vijdam kakav ti e problema 6tom spazva6 dobra li4na higiena!!!
I na mene mi se slu4va po4ti vs den sym taka... miq se, smqnem beljo, vs to4no... oba4e pak go ima...mislq si 4e vse pak e ot bqloto te4enie, nqkakvi ostatyci ili neshto takova. Nz kak moje da e ot urinata, zashtoto otva za koeto govorim si e bqlo i gysto. Dano ne e neshto seriozno.
катък може да е![]()
Абе малее мн сте назад с материала ве
Ясно е че тва е сол,ти не си ли го пробвала на вкус?
Ако не си значи си мн наивнаама нищо,простено ти е
Другия път да знаеш - да не се притесняваш.Страшно е ако има сладникав вкус (демек ако е захар).Тогава глей да не стане некоя бучка,че нема да можеш да я носиш.Кат пиеш кафе поне ше знаеш,че нема ти липсва захар де ^^
Ае радвай : )
бяло течение му се вика на тва,просто като си тече то и не го бършеш на всеки час да кажем/два или три ,при който както е не знам,тогава понеже има моменти когато не тече,засъхва и става по-гъсто и бяла.Леле леле,образовайте се,няма нищо лошо,просто си купи интимни кърпчики явно при теб е в повечко
А да кажа и азедна моя приятелка имаше подобен проблем, но това наистина си е от бялото течение мисля , че нямаш повод да се притесняваш , а пък наистина ако толкова си спекла бегаи при лекар няма нищо срамно в това да разбереш как си със здравето кви ли не ходят...
![]()
Koщенуга се нарича!Първоначално написано от Seizure of Power
Учетвори дневните дози Постинор Дуо! \/
Животът е БРЯГ!
За бяло течение чувала ли си?
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ти с тоя Постинор се побърка в всеки твой пост го споменаваш.Първоначално написано от BorderManager
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
бялото течение е нормално явление.и все пак ако е доста усилено няма нищо срамно да отидеш на лекар.в крайна сметка за какво им плащат?!може да опиташ и с интимни влажни кърпички,които да използваш по-често вместо след всяко ходене до тоалетната да се подмиваш.![]()
Ot tova bqloto se zabremenqwa .... da znaesh !![]()
Първоначално написано от Анонимко
Може да спермоотделяш, нали знаеш че клитора е женската чурка???
aaaxaxaxxaaxaaxaxxaaxaaaxxaaxxaaaxxaaxxaxaxaxaxaxa axaxaaПървоначално написано от яьо
e pa ti me razbi
ama si prav de ... :P
Fuck me I`m famous..
Иди до личния си лекар той със сигурност ще ти помогне.
spokoino we..di6ai dulboko..tva e ot orinata![]()
no exit