.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    smack_that
    Guest

един странен проблем :/

Здрасти,аз съм на 14 години.Девствен съм обаче мисля че имам някаква срамна болест :/ Значи,по кожата на главичката ми (перпициум май се наричаше) имам някакви странни неща,не мога да ги опиша,да кажем че са нещо като пъпки обаче по малки и с нормален цвят тия неща си ги имам от както се помня обаче чак сега почнах да се притеснявам за тях,не знам какви са мисля че хигиената не е проблема...някой ако е имал същия проблем да сподели и също искам да питам при какъв доктор трябва да ида..мъжки гинеколог ли предполагам при уролог ама знам ли...

Guest
    Мерси,може ли и на мен да пратиш снимка на king_buster@abv.bg

Guest
    Такива са,само че са на самата кожичка,а не отдолу на главичката.А знаеш ли при какъв лекар да ида или с какво лекарство да ги лекувам?Как се премахват?

Guest
    Имам предвид самата кожичка,а не главичката.тая дето на турците им я обрязват

На Уролог или на Дерматолог

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: един странен проблем :/

Цитирай Първоначално написано от smack_that
    Здрасти,аз съм на 14 години.Девствен съм обаче мисля че имам някаква срамна болест :/ Значи,по кожата на главичката ми (перпициум май се наричаше) имам някакви странни неща,не мога да ги опиша,да кажем че са нещо като пъпки обаче по малки и с нормален цвят тия неща си ги имам от както се помня обаче чак сега почнах да се притеснявам за тях,не знам какви са мисля че хигиената не е проблема...някой ако е имал същия проблем да сподели и също искам да питам при какъв доктор трябва да ида..мъжки гинеколог ли предполагам при уролог ама знам ли...
    това е норма, не патология! просто съзрявате и пишоците ви добиват "мъжки вид". не се налага лечение понеже не патология. има хиляди подобни теми - прочетете. ако нещо не е ясно пишете на ЛС

100% нормален тва са мастни жлези

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си