- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да се променя?
Здравейте! Момиче на 14 години съм и съм ммого неподредена. В смисъл дори и мислите си не мога да изкажа подредено.Та искам да ви питам: Спред вас, възможно ли е да се променя? И: От къде да започна промяната?
ПП:Ако мислите, че темата е глупава, изтрийте я.
spored mene temata ne e typa i moje6 da se promeni6 stiga da go iska6 istinki 6te moje6 da go postigne6i kasmet
Я виж колко хубаво си написала всичко на кирилица исказа се хубаво!
Стига глупости мислиш си нормално за възраста
Горе главата стига пораженческо мислене и поведение няма от какво да се притесняваш и да мислиш за променни!Пак ти казвам горе главата коте.![]()
Light The Universe
Spored men 6tom mislish 4e mislite ti sa nepodredeni! moje bi shtoto o6te si malka ami kato porasnesh 6te mislish po dobre
ne se obijdai za tova 4e ti kazvam 4e si malka \
/
Разбира се, че можеш да се промениш.
Щом имаш желанието - значи можеш. То това е най-важното.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е не е голяма философия да станеш по-подредена. Не се изисква да промениш коренно живота си или да взимаш съдбоносно решение, това зависи от теб и не е нещо кой знае колко значимо и голямо. Все пак си на 14, предполагам че след някоя година ще си значително по-пораснала поне в това отношение![]()
And nothing else matters..
темата не е изобщо глубава защото...има много такива хора...вклю4ително и аз...така казваш 4е си неподредена...в тази дума аз вклю4вам 4е сипо разхвърляна ли?....не знаеш нищо къде ти е и исвен в стаята и в глава ти е така? не с епритеснявай...това е савсем поправимо...още си тинейджърка..и минаваш труден период но спокойнос с времето вси4ко отминава а и имали желание има и на4ин
Лелеееее,миличка напълно те разбирам. Аз съм така вече 20 години и не мога да се оправя.Уж се опитвам поне символично да си подреждам винаги всички неща,това поне успях. Но мислите си и графика си Никога не успявам...общо взето ти още не си се изградила като човек, като характер.Това става с времето си и ако наистина искаш- не се оставяй като мен