- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от МНОООГО помощ! :S
Момиче съм, на 14!
Но някой може ли да ми обясни как се флиртува?? Страшно съм зле,знам,но имам нужда от помощта ви ......![]()
![]()
[mnogo e vajno da se 4uvstva6 dobre i da bade6 samouverena.Moje bi si misli6 4e tova koeto 6te ti kaja e kli6e no igrata s o4i stra6no pomaga i skoro za poreden pat se uverih v tova.Gledai mom4eto pravo v o4ite i kogato te pogledne svedi pogled ,usmihvai se -mom4etata haresvat veselite momi4eta
красива ли си ?цици мици, лице, дупе как са ?
![]()
=D>Първоначално написано от Анонимко
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ти пък веднага !!Първоначално написано от Seizure of Power
Виж каква е невинна.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Баси...флирта е толкова относително нещо, че направо незнам. Има милярди начини сигурно да пофлиртуваш с някой, направи нещо с което ще привлечеш вниманието му (в хубавия смисъл естествено, не да си отрежеш ръката примерно), нещо което да го накара да те забележи, вече другият момент е в разговора, там можеш да флиртуваш отново по милярди начини...просто събуждай интерес в другия, това е. Незнам дали изобщо успях да го обясня правилно, но все пак е нещо
![]()
And nothing else matters..
=D> абсолутно сам съгласна!!!! оба4е сега да не вземеш да по4неш да флиртуваш като курвите с извинение за думата...бъди себе си...усмихвай се...както казаха о4ите действат страшно....говори на теми на които му е интересно...и такива ми ти работи айде мила стискам палциПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Първоначално написано от bungle
...засега...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
badi vesela jizneradostna i gledai na sveta s drugi o4i... tova e na4ina da demonstrira6 kolko si privlekatelna. Nikoi ne obi4a tapite sparujeni krastavici koito mal4at i podpirat stenata.ostanaloto 6te tradgne ot samosebesi
Uspeh !!!
na4i ne si roden talant nqma6 6ansПървоначално написано от Ф
![]()
Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
Хвърляш погледчета, закачкиМожеш да направиш някой комплимент(но не прекалявай).
Кокетничиш, играеш си с косата, усмихваш му се, абе много неща можеш да правиш...Трябва да ти идва отвътре.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Флирт флирт...
Ми.. Отдай се на животинското в теб![]()
![]()
....
ахуахуаухаха извинявай извинявай ...
Та така... ми и аз съм на 14 (вече) и не изпитвам нужда аз да флиртувам... Смисъл ако някое момче ми хвърля погледи ала-бала отговарям му със същото и не съм останала без мъж де... Аз ти предлагам да не ти пука толкова за флирта... все пак има още много време докато разберем кво е истински флирт![]()
Вие на хероин ли сте бе?