.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

чудя се какво да правя...

Аз съм на 20, хлътнах по една колежка на майка ми... на 43... страшна жена... какво да правя? като я видя и като я чуя как ми приказва ласкаво [-o< та да я почвам ли или да търся някоя ярка на 30?
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

хах толкова неможа да си намериш момиче на твоята възраст че тръгна по лелички ли до ходиш.....незнам неискам да те критикувам но немисля че е умесно " да я почваш " защото ако за теб не е проблем че тя може да ти бъде майка в смисъл говоря за разликата в годините, то на нея това може да и пречи....
    Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAm PpP~

Град
    L'ombelico del mondo
    кое те притеснява повече това че е по-голяма от теб или че е колежка на майка ти?

привлича страхотно много. на два пъти едвам се сдържам, проси си го притеснява ме това, че всички ще разберат най-вероятно
    да се отдам ли, да не се ли отдам?
    п.с. май обърках раздела, трябваше за секс... модераторите да я преместят ако обичат...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

nameri si nqkoq po-mlada
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Абе Ако мислиш че възраста има граници .......
    Я кажи на маика ти да я викни у вас на по кафе и я почвай

Град
    София
    Абе пич я вземи си хвани някоя по младичка

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    мно ясно възраста няма граници ..
    та ся да ви разпраам влюбих се в един 75 годишен дядка ..той ми лафише как няма зъби в остата и си купува меки вафли че не можел да ги дъвчи ..ама е супер чаровен с гнусните пръсти с който си чопли убувките ...и начина по които си бърка в ушите ..мм да
    та нали викате че няма храници !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: чудя се какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от Guarana
    Аз съм на 20, хлътнах по една колежка на майка ми... на 43... страшна жена... какво да правя? като я видя и като я чуя как ми приказва ласкаво [-o< та да я почвам ли или да търся някоя ярка на 30?
    abe ti jeni na vuzrast pod 100 godini haresva6 li....izvraten mozuk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си