.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

molq vi pomognete mi!!!

zna4i az haresvam edno mom4e koeto e malko po golqmo ot men.toi e ot moeto daskalo i imame firkultura s negoviq klas i az se zapoznah s nego i po4nahme da se bazikame i stanahme fr oba4e toi po4na da me pregra6ta i da mi vika milo i taka natatak i si misleh 4e me haresva no sega e drugo i sega se 4udq dali toi me haresva.

я вземи се изкажи като хората!!!!

както каза miss_fatty зами и се изкажи като хората...не разбирам какъв е проблема ти???

kakvo ozna4ava-"sega e drugo" obqsni kakvo e stanalo pone kak da ti kajem dali te haresva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Dreamland Varna
    Вече не ти вика "мило" и не те прегръща? Аз така го разбирам..
    Ако не те нарича така, и не те прегръща най-вероятно не те харесва вече...
    Земи поговори с него..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

mi sega e drugo toi mnogo po rqdko me pregra6ta i mnogo po rqdko mi vila milo i kogato me vidi mi vika samo edno tapo zdrasti i se 4udq dali me haresva spored men ne no nz

Град
    Dreamland Varna
    еми според мене не те харесва
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Абсолютно НЕ
    Намери някой който да е по добър и да ти обръщта внимание

Цитирай Първоначално написано от Sunshine_Of_Your_Life
    mi sega e drugo toi mnogo po rqdko me pregra6ta i mnogo po rqdko mi vila milo i kogato me vidi mi vika samo edno tapo zdrasti i se 4udq dali me haresva spored men ne no nz
    ve4e ne izpitva takiva 4uvstva kato predi i moje bi ne te haresva
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: molq vi pomognete mi!!!

Цитирай Първоначално написано от Sunshine_Of_Your_Life
    zna4i az haresvam edno mom4e koeto e malko po golqmo ot men.toi e ot moeto daskalo i imame firkultura s negoviq klas i az se zapoznah s nego i po4nahme da se bazikame i stanahme fr oba4e toi po4na da me pregra6ta i da mi vika milo i taka natatak i si misleh 4e me haresva no sega e drugo i sega se 4udq dali toi me haresva.
    ot afganistan li ide6?!edno svurzano izre4enie nemoje6 da napravi6....'haresva me ama ne me haresva' 4udno 6to ne te iska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си