- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- А какво мислят вашите эа муэикалния ви вкус? :)
Одобряват ли вашите стила ви на обличане и муэиката дет слушкате?![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Не са по техния вкус и двете, но се съобразяват с мен![]()
Никога не са ми правили проблеми..имало е тук-там по някой коментар,когато им надувах главите с black metal,но нищо повече
get off.
Slushat tova koeto slusham az i im haresva,mislqt si che sa po mladi taka![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Баща ми слуша UK Punk и NWOBHM,тъй че кво да си говорим...![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Обличам се нормално,а за музиката-и баща ми си пада по техно и хаус с него става мн як куппон в колата,а за др стилове дето слушам не му пука,а майка ми тя си знае сръбско и народно и разни др работи![]()
ем доста често ми бучат да намаля...не им се нрави много много тва дет слушам ама...
i da ne odobrqvat na koi my puka seki si prai kvot si iskaПървоначално написано от x ray eyes
С майка ми надуваме музиката до дупка и си кофеем !!!!!
Баба единствено не харесва и не одобрява начинът ми на обличане и това,че слушам метъл,ма мен тва не ме грее!![]()
Харесват това, че слушам рок, но не харесват това, че адски много слушам Guns![]()
Майка ми знае всичките текстове
Бащта ми не говори английски, но също ги знае
Сестра ми слуша чалга, ама и тя ги знае
Променям света![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Одобряват,къде ше ходят.Макар,че ме мислят за откачен,като надуя някоя здрава жица.В едната стая дрънчи чалгия,при мен дрънчи блек,траш и дет..Кво да говорим![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Ми мойте музикални предпочитания все пак са наследени донякъде от тях...хах...особено от баща ми, така че се кефят.![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Радват се. Майка ми едно време я бях научила на разни метълски групи (Sonata Arctica, Summoning), баща ми го зарибявах по Той долс за последно (и се получи много успешно), на Найтуиш се кефи. Пускала съм му и едни уроци по китара на Алекси от Бодъм и се разби от кеф на "Годишните времена" в изпълнение на китара.
Мрънкат като надъня нещо, ама все се разбираме някак си
Saatana vittu perkele hate crew!
Баща ми слуша Рок , мама - Джаз, а аз слушам Рок, Джаз , ретро (диско) , и от поп музиката само избрани изпълнители , така че с тях проблеми относно музикалните си предпочитания нямам !
А По въпроса с обличането – Мразя к**венските парцали така че и тук нямаме дрязги![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хехе мерси! мн се кефя на отговорите ви - все някви эабавни!![]()
Мойте уж одобряват ама понякога ми обиждат муэиката!КОЙ ГИ ПИТА БЕЕ!??!!
![]()
![]()
![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
МмМ мама не е фенка на моята музико,но не ми прави проблеми ... а за стила на обличане нищо не ми казва,ако и харесва супер,а ако ли не .. неин проблемно май и харесва
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
от семейните само баба ми не е на кеф,че слушам метъл или разни тежки цикли
с бащата сме разпявали в компания частушки и мръсни песнички,той свири на кухарка
майка ми ми е правила забележки да не се дера,докато слушам Хипдоил,защото отеквали в квартала думи като "путка" и прочее
леля ми е изказвала мълчаливо негудованиекъм някои мои вкусове
дядо ми си сваляше слуховия апарат
но това няма значение,след като вече не живеем заедно
Епа майка ми се кефи като и пусна Iron Maiden и Helloween,баща ми е болен фен на Пинк Флойд,пищят ми като надуя каквото и да било,най-вече некви дет и блек композиции,ама са свикнали.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
Че кой ги пита дали одобряват![]()
Мен като ме кефи, ще си слушам.
Въпреки това бях записвал разни поп песни за колата-харесаха ги, бях записвал метъл и рок-ам нищо лошо не казаха, бях записвал афи,фал аут бой и т.н. - харесаха ги.Ми...одобряват май
А за стила на обличане-хмм примиряват се, че обичам да се мъкна в черно, че даже май ги кефи![]()
хъхъ..
Средна работа, някои неща ги кефят(баща ми само обаче ще се заслуша повечко), докато майка ми на каквото и да е метълщина дава пас и не ще вече да й пускам мои неща ;/ Нищо не ми казват, само на моменти ако поусиля и започна да пея прекалено силно хD
Ооо почти не случва да обсъждам с тях музика-баща ми слуша рок тоест се препокрива с това което аз слушам,а майка ми никога не е имало нищо против към стиловете музика която слушам.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.