.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

za zadovolenostta pri jenite

kato si govorime za razmera na penisa, i ima ili nqma zna4enie, da vi pitam vie ostavali li ste nezadovoleni ot muj s penis pove4e ot srednoto kato razmer??

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    има 287597324075782347 теми по тоя въпрос,и във всичките стигаме до извода,че не само размерът е важен,а и дали собственикът на пишката знае как да я използва добре
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    varna
    ai sq vij gore v dqsno na ekrana kvo pi6e. ima edno 4ove4e i do nego pi6e "t1rsene". p1k vaprosa e tolkoz t1p 4e i decata ot 1-vi klas 6ti kajat otgovora i bez da sa pravili tva onova

zashto pritesnqvash se ot svoq razmer ili prosto si liubopiten???

Guest
    А бе с момичета да си нямаш работа... Идеята ми е, че се случва да не сте задоволени от такъв с нормална дължина, right? А от друга страна ви питам- случвало ли се е да останете незадоволени от такъв с размери над средното??

И точно такава тема няма, защото това не е шибана тема за размера, а тема за това което описах по горе!!! Така, че двете девойки, които първо се изказаха неподготвени пак да помислят и да пишат!!!

Ако си калпав в леглото,ако ще и два метра да ти е се е тая!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Weiss_Teufel
    Ако си калпав в леглото,ако ще и два метра да ти е се е тая!
    АМа не ми говорете по принцип! Ти конкретно оставала ли си незадоволена от размер над средния???

Ми случвало се е !

zavisi ne samo ot daljinata , a i ot det sa kazali rabotata mu v legloto i razbira se 4uvstvata na momi4eto kam mom4eto(pone pri men e taka).....ina4e i az moje da se kaje 4e sam ostavala
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако едно момче ме задоволява, то той не го прави заради размера, а заради уменията си. Така че отговорът ми е - зависи от човека, не пишката му.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм секс само с 1 и пенисът му не блести с дължина 25 см,а си е нормален. Въпреки това аз съм супер задоволена!!!! И пак казвам най-чувствителни при жената са външните полови органи и първите 5см от влагалището й.

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че ти дадоха отговор, а и има много такива теми-има търсачка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си