- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешно ми трябва помощ!!!
Здравейте...
Намерих ви в гугъла и реших да се регна и да ви питам,защото може да ми помогнете или поне се надявам и ми трябва спешно отговор...
Имам проблеми с косата си а за мен тя е най-важна от цялото ми тяло... нещо необикновено за момче,но няма значение... ако ми се прецака косата ще си загубя обаятелния чар![]()
Значи наскоро косата ми стана много рядка,а беше доста гъста,... започна да става отвратителна...
кажете нещо за подхранване на косата,но искам да стане по-гъста и мека...
Освен че ми оредява косата няма никакъв обем и е една слегната,улизана...
айде кажете какво да правя с нея
Variantite sa mnogo, ne se ot4aivai!![]()
Ediniqt e da zapo4ne6 da vzima6 hap4eta Pantogar, za edin mesec e opakovkata, struva okolo 45lv, zavisi ot aptekata. Trqbva da gi vzima6 mejdu 3 i 6 meseca i efekta posle e mnogo buen rastej, az li4no sym go izprobvala i ima rezultat. Lo6oto pri nego e, 4e rezultatyt idva sled kraq na upotrebata muA edva li ima6 mn vreme da 4aka6
Ili МЕРЦ - специал драже - kompleks ot vitamini za kosa i nokti, te sa okolo 15-6 lv opakovkata za edin mesec.
Paralelno s tez hap4eta izpolzvai Stimulanta na Ikarov za byrz raztej - okolo 5lv ili Hininova voda, mnogo q prepory4vat tuka po forumite, no vse o6te ne sym q izprobvala.
Ne se pritesnqvai, ne znam na kolko si, no pri mene ima6e edin takyv period, moje problema s kosopada da e na nervna po4va, kato sledstvie ot dieta ili prosto ot hormonalno estestvo. SPOKO :P :P :P :P :P :P :P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Хей това е моят никПървоначално написано от Michel_Brown
![]()
да и според мен взимай такива Мерц специал драже и използвай хининова вода аз сдъм използвала и даже и сега използвам още Мерца и наистина има ефект,но не очаквай резултатите дза са за 1-2 дена!Първоначално написано от maroon
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Прави си маски на косата-от тези купените след като я измиеш,може и с хума да пробваш.Не я третирай много на първо време с гелове и сякфи такива прически,се пак..и тя има нужда да почине,а би казал от колко време г/д ти е така и знаеш ли от какво се е получило?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
da hap4etata shte ti pomognat do nqkakva stepen no kato 4eta problema ti nqmash obem spleskana oredqla mai otdavna ne si hodil na frizior da ti podreje kraishtata brat mi e sushto s dulga kosa i ne hodi na frizior i nemoga da ti kaja kolko gadno my sedi kosata edna spleskata bez obem kazah my da otidi da se postrije i kosata my ve4e zapo4na da si vuzvrushta blqsuka kato predi taka 4e moqt suvet e vuvri hubavo da ti podrejat kraishtata i se griji za neq s ka4esvena kozmetika za kosa
No matter where you go, there they are...