- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da pravia li sex ?
zdr na vs edno momche s koeto sme gadjeta iska da pravim sex noi me e strah che az sam na 14 a toi na pochhti 16 mislite li che mi e rano a i da podchertaia che momcheto e tuchin i bashta mi gi mrazi ako razbere prosto she me ubie
и аз ги мразяако разбера и аз ще те убия след баща ти
![]()
цигани,турци........... на къде тръгнахме!!!ма ти си само на 14 беееееееееееееее!!Леле ма мноо сте заспали вие тука!ае по кофите
По - добре си намери някои българин остави ги тези турци нека си ходят в турция да си търсят
да ранно ти е според мене поне ощте 1,2 години изчакай![]()
никой не може да ти каже дали да го направиш или не....това зависи единствено от теб,ако се чувстваш готова да направиш тази крачка и мислиш,че той е подходящото момче направи го....но да го направиш само,защото той го иска е по добре се откажи.....все пак това е твоя живот и ти си решаваш как да постапиш
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Според мен самият факт, че пишеш тази тема показва, че не си готова. По-добре изчакай момент, в който вече не си задаваш този въпрос.
А относно това, че е турчин - аз не намирам проблем в това. Но след като баща ти е против тях.... представи си как ще реагира и пак помисли дали искаш да го направиш.
mani gi teee turzii . mirishat mnogo gadno,, !
parvo:te ne mirishat shtoto vseki den po 2 pati se kapiat lichno sam gi vijdala postoianno se kapiat vtoro kva si ti che da kazvash che sa mrasni kato te se kapiat 3 pati poveche ot teb !!!!!
да,а ти се къпеш с тях,а??ма ти си яко тъпа искаш хората да си казват мненията,а само се смущаваш!Турци,мангали никой не харесва(е има малки исключения и ти си една от тях)!!!Само кат ми говориш за тва ме хваща ГНУС шото те действително си СМЪРДАТ!!!Първоначално написано от iska
стига си лъгала, ейПървоначално написано от iska
миришат ! който ги харесва - мирише на квадрат !
![]()
Eй-ей спрете с тези предрасъдъци. По-добре помогнете не момичето. Не е тук мястото да се проявява омраза на основа на етноса. Никой не може да каже, че всички турци/цигани "смърдят". Да не би да се е срещал с всичкиИ още нещо: има и много българи, които смърдят и причината е много проста: те не се къпят често. Хайде стига с тази омраза!
P.S. Ако някой - се чуди: българка съм!
да аз си го мислех тва!!Първоначално написано от drebosy4eto
![]()
НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
е, защо не ?Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
миличка, трябва да послушаш сърцето си, шъ знайш![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха кво сърце ще слуша бе!Сърцето или това дето е в гащите на гаджето й?тя е на 14 а родителите мразят гаджето й което е по голямо...по добре недей!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
не ги слушай, миличка, те са злобни расистиПървоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
слушай сърцето си
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
Защото така !![]()
Секса е вреден!![]()
Сърцето си да послуша или други части на тялото си ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
bashta mi e priatel s nego i se razbirat mnoogo dobre ama toi po princip mnog mrazi vs turci i obicha samo haraktera na gadjeto mi no ne i tva che e turchin i nikoga ne bi se saglasil dori da go celuna ( gadjeto de )
винаги може да избягате в Турция и да не се връщатеПървоначално написано от iska
![]()
E KO SHE PRAIM TAM TOI DAJE NE E HODIL.TOI E OT SILISTRA
![]()
![]()
![]()
deiba i malkata kurva ima 100000000000000000000000000000000 takiva temi
1.vo trqbva da si sigurna 4e go iska6
2-ro na taq vyzrast organizma ne e o6te suzrql za polovi snu6eniq
i 3-to da ne govorim 4e psihi4eski qvno ne si potkotvena ama kakto iska6 ti si re6ava6
P.S temata ne e za tuk moderatora da q mesti v sex![]()
Момиче съм ! ! !
Щом не си готова-не го прави!Отговора е ясен.Просто трябва да го почувстваш, а теб още те е страх.Колкото и да иска, дръж си на своето.
тихо, ма ооооуПървоначално написано от mp3f
чети шибания проблем преди да се правиш на капацитет
![]()
pro4etah go be kolega nz kyv ti e problemaПървоначално написано от iska
![]()
Момиче съм ! ! !