- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da pravia li sex ?
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Ей,ще те схрускам,много си готин!
колежке, прочела сте го, но не сте вникнала в негоПървоначално написано от mp3f
въпросът не е дали да прави секс, а дали да прави секс с турчляк
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
ako 6te i mangal da e ako obi4a 6to da ne mu pusne ama kato ne e sigurna da si stqga ga6tite i da si trae
Момиче съм ! ! !
че й се ебе е ясно, но основният й проблем е бащата в този случайПървоначално написано от mp3f
![]()
и как така що ? щото е рязана пушка, що![]()
emi men ne me interesuva nali men nqma da me upyva nqkav tur4inПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
da sedne i da govori s nego maina slivi li ima v ustata
Момиче съм ! ! !
ОЛЕЛЕ ГОсПОДИ...КАКВА Е ТАЗИ МАНИЯ ДА СЕ ПРАВИ СЕКС НА 14Г? ЗА 2ПАТ ЗА ТАЗИ ВЕ4ЕР ЗАДАВАМ ТОЗИ ВЪПРОС..не мислиш ли 4е ти е малко рано? дааже не малко а много рано...нямам предрасъдаци с кого да го правиш оба4е имам предрасъдаци на колко ще го направиш...и те съветвам 4исто приятелски не го прави..закъде бързаш? мом4етата и мъжете ням да из4езнат...вярно след 10000милярда години живота на земята ще из4езне ама мисля 4е дотогава има време щ...така 4е мисли...за последиците...и той сиг ще иска без презарватив...и след това каква бъркотия става!!! ТАКА 4Е БЪДИ РАЗУМНА И НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!
tochno taka e tva pitam!
Само ти решаваш.Едни ти викат еби се др не.Ама последствията са си твой ако го направиш и не ти хареса...А ако баща ти разбере.А ако стане нещо по сериозно(нали се сещаш).Аз ти изтъквам отрицателни факти,но не забравяй че има и положителни-какви ги говора М О М И Ч Е П Р Е М Е Р И С И Т Е М П Е Р А Т У Р А Т А И П О С Л Е М У М И С Л И!!!![]()
Бъдещето принадлежи на онези,които вярват в красотата на мечтите си!!!
xax 6te stane maika na 14 a sled 14 godini baba i sled o6te 14 pra-babaПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Момиче съм ! ! !
И аз! И аз!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Първоначално написано от mp3f
ама напълно съгласна сам можели дето аз сам по малка от нея да мисля по трезво да му се невиди!
Ти нормална ли си?!Освен,че си на 14 ами и гаджето ти е турчин?!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
К'во я нападнахте бе? Като й се роди турче може да го кръсти Симеон-Хасан следвайки примера на Царо и дъщеря му със свинския фейс![]()
не я нападаме а и даваме съвети барем в тая куха глава влезе нещо...щото после като гледа 3 4ерти4ки на теста ше реве ама ще е късна така 4е по добре сега да сърди 4е я обиждаме и сме малко по груби от колкото после....да реве колко глупаво е постъпила...като порасне ще разбере много неща и тогава ще ни е благодарнаПървоначално написано от IGNGN
Преди да влизаш в интернет и да пишеш теми си научи уроците и питай майка си какво значи ирноияПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Гледам си опитна с тия неща. =D>Първоначално написано от bqsna_teenagerka
ху че не каза 20-20 и нещо ...ами ти си решаваш , но според мен тря много дуре да обмислиш нещата ..Първоначално написано от iska
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
оле .. я си представи след време някой те попита,
с кой ти беше първият път и ти кво ще му кажеш,
"с един резак" хаха по - добре недей,
не са се свършили българите още!
а за това за годините,специално за мен няма зн
на колко ще го направиш,стига да не е на 11 или 12,
щото това си е чиста гадост.когато се почувстваш готова,
тогава го направи,щом те е страх значи не си готова![]()
/OFFПървоначално написано от Tedka-Medka
Tва за манията за секса под 16-17 e за мен щото от поколение на поколение стават все по отворени малчовците,баси нацията...!
Абе,махни ги тия турци,цигани и други такива,и после мисли за секс![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Ти луд ли си бе брат!? Как ще го мане турчина? Кой друг би могъл да й подари чердже... тоест фередже за Трифон... тъй де... за Св. Валентин?![]()
чай сега, ти първо с ЦИГАНИНА сега с турчина? еййй ненаситна уруспия бе...![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Ама тя първо през циганин ли е минала?
А стига бе... Айше, сопри се малко бе
Кротни се малко... почини
ами виж тя е тази която е пуснала двете теми за ЦИГАНИНА по надолу![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
лелелелелеле
14 годишни се разнасят с цигани и турци и се чудят с кой от тях (циганина или турчина) да се изчукат, 20 годишни налитат на 43 годишните приятелки на майка си... накъде върви този свят?
Скоро сигурно и Майкъл Джексън ще започне да налита на малки момченца!