- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da pravia li sex ?
ОООО не го прави с него тва е изключено!![]()
Нека той прави секс с теб!Така баща ти ще убие него ,а не теб!![]()
какво се правиш на мотика, Майкъл е съден няколко пъти за педофилия![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
Стига бе!Първоначално написано от Guarana
Вярно ли!?
Аз съм много назад със светските събития значи...
ae daite savet we !!!!! mnooo e zle polojnieto
значи положението е като тебПървоначално написано от iska
![]()
Първоначално написано от Анонимко
не сам опитна просто знам много такив а слу4аи...които са подследствия на глупоста на хората
![]()
ама ти си много тъпа мисля 4е бяхме прекалено из4ерпателни....4ети....Първоначално написано от iska
Не ме карай се изчервявамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Та по темата : Като го прави да не забрави капута че мангалите малко така правят без презарвативи и има 100% реалност да хване някоя болест![]()
ае бясната, горе вдясно има едно бутонче "редактирай"![]()
що се не научиш да го ползваш, моме ?![]()
защото съм преценила 4е неми трябва...като преценя ще го използвам благодаря за съвета...Първоначално написано от Seizure of Power
пи4 тоз хубавец дет си го сложил на снимката...как се казва?...да не сте роднини?
ползвай го, щото пускането на последователни мнения след известно време ще ни лиши от светлото ти присъствиеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
а ние не искаме това
пича каза, че не е твоя работа![]()
awe momi4e...![]()
..hodi6 s tyr4in?!?! ebasi potrese me....ta na vaprosa ti emi az mislq 4e ne trqbva da pravi6 sex sega...rano ti e pone o6te godina dve iz4akai,a puk i vie ot kolko vreme hodite,a pomisli,ako e ot kratko ti se6ta6 li se 4e na negy mi e samo za ednoto ebane...po-dobre po4akai malka si....
6ti dam edin savet prosta cignako stiga fkarvai tyka temi da sazdava6 bezredici.Ni sme ti sednali na ymrqlata pytka tai 4e ebi sa s koito iska6.
Narode tvae nqkoi tpa mangal ili mangalka balgarka ne moje dori da si pomisli za takova ne6to!!!Tai 4e styiga si ma4ila da fprqga6 xorata.
WHITE POWER !!!
Ако го обичаш и сметнеш,че си готова не мисля,че възрастовата ви граница ще е голям проблем.![]()
Прави прави... После да фанеш някоя болест...![]()
![]()
![]()
Е народе народе.... Толкова ли няма българи че с турци ми се занимавате![]()
П.П. Не съм расист... Ама се пак щом иска да го праите на 14 и той на 16... ПРОСТО МОЙТО МНЕНИЕ...
Вие на хероин ли сте бе?
KAK moje da puskash na shibani rqzani karabine we!!V taq durjava ne ostanaha li normalni momi4eta we-s turci,s mangali, alooooooooooooooo hubavi bg mom4eta nqma li 4e se zanimavate s taq tupa sgan.Momi4e,bashta ti e mnoo dobur 4ovek i qvno ima akul v glavata si 6tom mrazi tupite turci i po-dobre mu kaji za da znae 4oveka kakvi merki da zeme za da te predpazi ot toq fes deto kato te e razbtal 4e si po-malko ot nego si e pomislil 4e si lekomislena i lesno podatliva i 6te mu pusnesh.Nai-dobre e bashtati da mu spuka glavata ot boi na toq lainio!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не може да ти каже с кой да ходиш и какво да правиш но според мен наистина не е добре да се занимаваш с него....аз мисля така защото съм заклет расист...![]()
aii stiga e malki ste bee stiga ste se ebali na 14 godini kade ste tragnali za kade barzate nemoga razbera
Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq
ДЕРЕКТНО ПО ТЕМАТА: НЕ![]()
![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Обичаш ли го??????И аз съм ДА НЕЕ ГО ПрАВИШ , но ако го обичаш!Твой е изборът
tova si e li4en izbor..tova 4e e tur4in ot 1 strana e kofti no ot druga 6tom go obi4a6 ne trqbva da ti puka.. trqbva sama da re6i6..a i ne si malka pone spored men
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Като изключим всичко останало (расата, баща ти, чуждото мнение), ти си на 14 години. За къде бързаш? Има толкова време пред теб.
Ако питаш мен не си готова, щом питаш нас. Ако наистина беше готова щеше да го направи, а не да питаш във форума.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Виж ся няма значение дали баща ти го харесва или не![]()
Нали не е той с него.
Ако обичаш момчето и си сигурна ,че искаш да правиш секс с него и си сигурна в неговите чувства - демек знаеш ,че няма да си само за неговата бройка и след това да те зареже ---> действай!![]()