- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da pravia li sex ?
ZNA4I...Ti mai ne uto4ni ot kolko vreme hodte.....No neka da ti kaja 4e spored men na 14 ti e malko rano....Trqbva da si fizi4eski i PSIHI4ESKI gotova....Na 14 izob6to nqma da moje6 da mu useti6 isinskata su6nost na sexa....A sega kum mom4eto...Zamisli se dali tova e 4ovekut za teb ili bi pravila sex s nego samo , za da ne te ostavi.....![]()
![]()
Suglasna sum s ba6ta ti (ne 4e sum rasitka) NO NE OBI4AM TURCITE i tova e za6toto predi edna godina edin tur4in 6te6e da me iznasili
......Zapoznahme se v turciq, v hotela, otidohme da se razhojdame ve4erta i kato stignahme edin zabutan plaj..........................................Be6e ujasno, no az uspqh da go razkara ot men
Taka 4e otgovorut e NE !
Не! Намери си българин и прави с него.![]()
Не разбирам защо трябва да питате насам и натам по форуми и темподобни за нещо толкова лично и съкровенно?!
Ние нито знаем какво изпитваш към това момче,нито знаем какво представлява връзката ви,нито колко силни за чувствата ви...единствено ти знаеш дали искаш да направиш тази толкова голяма крачка именно с него...единствено ти можеш да прецениш последствията...човек,който не може да прецени какво да прави със собствения си личен живот и интимност,ми се струва някак повърхностен...
напълно съсм съгласна!Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Стря6но ти е рано, особено като приемем, 4е тои е тур4ин!
![]()
Съгласна до някъде.Първоначално написано от Ice_Queen
Ае ти си прицени. Ние може само да гледаме от странична гледна точка.
Всички, ще ти кажат "не", а те вече си го казаха.
И аз бих ти казала : Недей го прави!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
awe ko tolkoz ste protiv ciganite i turcite weeeeeeeeeima nekoi turci i cigani,koito sa super a drugi bokluci.Az sa 6e vi razkaja edna moq istoriq zna4i ka4vame se 1 pat az i edni moi priqteli v reisa i ima6e nekuf bulgarin deto sigorno neznae6e ot 1 godina kakvo e voda
i smurde6e otvratitelno v reisa ot nego tui 4e i bulgarite smurdim
На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!
ami ne ti e vreme,no i ne se 4uvstva6 gotova,tai 4e po-dobre ne go pravi
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ти кфо си мислиш,че те обича ли?Смисъл тука от стола е лесно,но според мен той иска само да се вълзползва...пък и ако ще го правеш на тая възраст да е с някой връстник,че тоя ще разпори...
Po-dobre si nameri nqkoi bulgarin,a ne tur4in!!!A i ti si o6te malka za da pravi6 sex!
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
opredeleno NE!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!