.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87

Тема: da pravia li sex ?

Град
    on the dark side of the moon
    ZNA4I...Ti mai ne uto4ni ot kolko vreme hodte.....No neka da ti kaja 4e spored men na 14 ti e malko rano....Trqbva da si fizi4eski i PSIHI4ESKI gotova....Na 14 izob6to nqma da moje6 da mu useti6 isinskata su6nost na sexa....A sega kum mom4eto...Zamisli se dali tova e 4ovekut za teb ili bi pravila sex s nego samo , za da ne te ostavi..... Suglasna sum s ba6ta ti (ne 4e sum rasitka) NO NE OBI4AM TURCITE i tova e za6toto predi edna godina edin tur4in 6te6e da me iznasili ......Zapoznahme se v turciq, v hotela, otidohme da se razhojdame ve4erta i kato stignahme edin zabutan plaj..........................................Be6e ujasno, no az uspqh da go razkara ot men Taka 4e otgovorut e NE !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не! Намери си българин и прави с него.

Не разбирам защо трябва да питате насам и натам по форуми и темподобни за нещо толкова лично и съкровенно?!
    Ние нито знаем какво изпитваш към това момче,нито знаем какво представлява връзката ви,нито колко силни за чувствата ви...единствено ти знаеш дали искаш да направиш тази толкова голяма крачка именно с него...единствено ти можеш да прецениш последствията...човек,който не може да прецени какво да прави със собствения си личен живот и интимност,ми се струва някак повърхностен...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    По - добре си намери някои българин остави ги тези турци нека си ходят в турция да си търсят
    да ранно ти е според мене поне ощте 1,2 години изчакай
    напълно съсм съгласна!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    AnYwheRe
    Стря6но ти е рано, особено като приемем, 4е тои е тур4ин!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Съгласна до някъде.
    Ае ти си прицени. Ние може само да гледаме от странична гледна точка.
    Всички, ще ти кажат "не", а те вече си го казаха.
    И аз бих ти казала : Недей го прави!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

awe ko tolkoz ste protiv ciganite i turcite weeeeeeeee ima nekoi turci i cigani,koito sa super a drugi bokluci.Az sa 6e vi razkaja edna moq istoriq zna4i ka4vame se 1 pat az i edni moi priqteli v reisa i ima6e nekuf bulgarin deto sigorno neznae6e ot 1 godina kakvo e voda i smurde6e otvratitelno v reisa ot nego tui 4e i bulgarite smurdim
    На Мира Ме осТаВи и ДрУГи п*ТКи Ти *Би,свеТА Ми напyСНи,аКо иСКаш на МайНаТа Си хОди,ЗащОтО оТ ДнеС дО МеН Ще иМа дРуг КреТеН!нОва пеСеН аЗ щЕ Пея и над НегО Ще Се СМея,ЗащОтО МъЖеТе сА зА Това дА Се влАчаТ В жЕНСкиТе КраКа!

Супер фен
    Ta ti si samo na 14,pyk i shtom pitash predpolagam ne si gotova da go napravish,ama tvoi si problem.Kakvoto si reshish tova pravi ... jivota e tvoi i posle ti shte si chupish glavata!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ami ne ti e vreme,no i ne se 4uvstva6 gotova,tai 4e po-dobre ne go pravi
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Guest
    Ти кфо си мислиш,че те обича ли?Смисъл тука от стола е лесно,но според мен той иска само да се вълзползва...пък и ако ще го правеш на тая възраст да е с някой връстник,че тоя ще разпори...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Po-dobre si nameri nqkoi bulgarin,a ne tur4in!!!A i ti si o6te malka za da pravi6 sex!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

opredeleno NE!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си