.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

как да си го върна :(

плс имам голяма нужда от помощ
    та проблема е следния....преди около 1 година бях на гости на роднини в друг град и се запознах с едно много готино момче...първоначално аз го чувствах само като фр...сподеях му всичко и той ме разбираше и изслушваше..търпя всичките ми любовни терзания...но когато се прибрах отново в нас аз разбрах какво наистина чувствам към него...доста време се чудих какво да правя и една вечер внезапно се сетих че някъде му бях записала скайпа...потърсих го и го открих...на другия ден нз какво ме беше прихванало карах всичко на шега и така реших да му призная какво чувствам...оказа се че и той не е безразличен към мен и до колкото разбрах той ме е харесвал още от както сме се запознали...след 1 седмица се видяхме и тръгнахме...2 месеца сичко беше перфектно докато една уж моя фр му каза че едно момче ме е целунало признавам че бях виновна...но се пак бях пила и нз какво правех...разбира се това беше само 1 целувка но той се почувства предаден и го разбирам бяхме разделени за около 1 месец...този месец беше ад за мен...но дойде деня в който пак се събрахме...бях толкова щастлива но отново за мн кратко....изминаха около 1-2 и той ми заяви че има мн проблеми и сега не му било до гаджета....аз се съгласих нямах др избор разбира се ние поддържахме връзка бяхме се само фр...но със всеки изминал ден си давам сметка че не мога без него и че наистина съм го обикнала...но ето и същинския проблем мн искам да сме заедно но нз как да го помоля отново да бъдем заедно...знам че и той го иска но му е мн кофти че сме разделени и се виждаме супер рядко...нз какво да правя..как да го убедя пак да бъдем заедно...
    моля ви помогнете ми и благодаря предварително

Град
    на плажа =)
    ne iskam da prozvu4a gadno no spored men toi osaznava 4e vrazka ot razstoqnie nama smisal i si vtalpqva 4e tqbva da te zabravi. po dobre se otkaji ot nego. taka ili ina4e edva li 6te mojete da prodaljite vrazkata si ....

Голям фен
    Град
    Варна
    С мерак и силна воля

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    ne iskam da prozvu4a gadno no spored men toi osaznava 4e vrazka ot razstoqnie nama smisal i si vtalpqva 4e tqbva da te zabravi. po dobre se otkaji ot nego. taka ili ina4e edva li 6te mojete da prodaljite vrazkata si ....

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    А така по-добре само цитирай без да изказваш мнение, че да не се излагаш =D>

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: как да си го върна :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    плс имам голяма нужда от помощ
    та проблема е следния....преди около 1 година бях на гости на роднини в друг град и се запознах с едно много готино момче...първоначално аз го чувствах само като фр...сподеях му всичко и той ме разбираше и изслушваше..търпя всичките ми любовни терзания...но когато се прибрах отново в нас аз разбрах какво наистина чувствам към него...доста време се чудих какво да правя и една вечер внезапно се сетих че някъде му бях записала скайпа...потърсих го и го открих...на другия ден нз какво ме беше прихванало карах всичко на шега и така реших да му призная какво чувствам...оказа се че и той не е безразличен към мен и до колкото разбрах той ме е харесвал още от както сме се запознали...след 1 седмица се видяхме и тръгнахме...2 месеца сичко беше перфектно докато една уж моя фр му каза че едно момче ме е целунало признавам че бях виновна...но се пак бях пила и нз какво правех...разбира се това беше само 1 целувка но той се почувства предаден и го разбирам бяхме разделени за около 1 месец...този месец беше ад за мен...но дойде деня в който пак се събрахме...бях толкова щастлива но отново за мн кратко....изминаха около 1-2 и той ми заяви че има мн проблеми и сега не му било до гаджета....аз се съгласих нямах др избор разбира се ние поддържахме връзка бяхме се само фр...но със всеки изминал ден си давам сметка че не мога без него и че наистина съм го обикнала...но ето и същинския проблем мн искам да сме заедно но нз как да го помоля отново да бъдем заедно...знам че и той го иска но му е мн кофти че сме разделени и се виждаме супер рядко...нз какво да правя..как да го убедя пак да бъдем заедно...
    моля ви помогнете ми и благодаря предварително
    sori nqma na4in

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Имаше една поговорка - На сила хубост не става

Guest
    Съгласна съм
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    С мерак и силна воля

Мега фен Аватара на koalka
    Една връзка не се гради само от единия, а от двама души, така че ако той не иска, не знам какво можеш да направиш.

Супер фен
    Malko trudno e da prosyshtestvuva vryzka ot raztoqnie.Ne,che iskam da ti kaja,che nqma smisal i trqbva da se otkajesh ot nego,ama nqkaksi vinagi shte ima edni vyproscheta ot roda ` a toi sega s kogo e?kakvo pravi? ` i t.n.I vse pak bih te posyvetvala shtom tolkova mnogo go haresvash - da govorish s nego.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Пловдив
    на мен винаги са ми казвали "ако желаеш нещо наистина силно,бори се за него"

Guest
    опитвам сичко възможно да сме пак заедно и знам че и той го иска ама не ще да си признае...той е такъф инат...мерси се пак за съветите ще продължа да се боря за него

Кат почнете с това "аз знам, че той ме обича... бла бла" мила едно са чувства друго е разум.Ако става на въпрос и аз обичам вече година човек, който е на маината си, но съм се примирила с факта, че не мога да съм с него...Няма да умреш ако не си с него, фактите са си факти. Дали сега ще го забравиш или по-късно има ли значение....
    dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !

Pauley
    Guest

koFti

Хох разбирам те защото и аз имам този проблем само че при мен е малко по-различно, но в момента не става въпрос за мен, а за теб. Имаш няколко варианта..
    1. Или да си поговориш на дълго и широко с него, да му споделиш всичко, което си разказала в този форум.
    2. Просто да го забравиш и да продължиш напред, колкото и да ти е трудно за момента.
    3. Когато си говориш с него му припомняй за хубавите Ви моменти заедно, но естествено да не ставаш досадна. Така той може да се замисли и да ти даде отново шанс, а пък всичко може да се оправи и даже да сте по-добре, а са разстоянито " Liubovta nqma granici ", ако наистина се обичате няма да има значение на колко км сте и ще се радвате и на стотните които прекарвате заедно.
    4. Не си втълпявай, че повече никога няма да сте заедно, защото животът поднася всякакви изненади.
    и последно да ти кажа в крайна сметка ако не си го върнеш продължавай напред с усмивка , защото не е единствен на този свят. Все пак ти желая успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си