.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Невелина
    Guest

Пъпки по гърба- помощ

Здравейте! Имам проблем и моля за помощ! Проблемът ми е, че имам пъпки, или по-скоро петна от пъпки по гърба. Лятото идва, а мен ме е срам да си облека някои по-изрязано потни4е. Пъпки, петна, черни точки... не че са в чак толкова голямо количество, но все пак ги има... Приемем съвети и ще съм благодарна за всяко мнение

Град
    там където залязва слънцето
    Еми и аз имах така по гърба и отидох и си взех от аптеката разни мазалца и лека полека почнаха да се премахват.Върви и обясни в аптеката за какво ти е и там ще ти препоръчат разни неща а ти ще си прецениш вече кое да си вземеш....
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Супер фен
    Мм спирта изгаря пъпките
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    отиди на кожен лекар, там той ще ти препоръча най-доброто

i az li4no ima6 tozi problem no si kupih KAMFOROV SPIRT i sled 1 sedmica dolu gore mi se mahnaha papkite \/ a za petnata 4ernite to4ki nz

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ако не ти се занимава да се мажеш със секви работи-носи тениски \/
    няма любов

Голям фен
    всяка кожа е различна ... консултирай се с кожен лекар

Невелина
    Guest
    Добре,де, питам съвсем конкретен въпрос, и не мога да си обясня, защо получавам отг от рода на: иди на лекар, питай в аптеката. То е ясно, че за тази работа има специалисти и ако желая мога да ида! За да питам тук, значи искам да знам, някой имал ли е подобен проблем и как се е справил с него. Спирта наистина изгаря пъпките, но не премахва петна, а на мене главно те са ми проблема... А освен това мн изсушава кожата... още мнения?

Just me
    Guest
    Ами аз имам петна....които май са белези от самите пъпки, а може и да са от друго.
    Та мойта козметичка ми даде смес от камфоров спирт и някаква сяра+ жще нещо(обаче нз точния начин на приготвяне ) и се махнаха.Но сега отново се появяват а не съм си купила щото беше доста скъпо. Но ако идеш на козметик има шанс за мн добри резултати
    Ако не- От слънцето се скриват. А всеки ден да ги почистваш и в никакъв случай НЕ ги стискай. ДАно съм била полезна.
    Със спирт ги почиствай само ако ти е мазна кожата иначе много ще се изсуши

Супер фен
    Хъх забелязала съм,че почти всеки го пращате на лекар-било то и с малък проблем,който има решение и без консултация с лекар
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi i az imam su6tiq problem i sum zabelqzala 4e se mahat samo ot slunceto prez lqtoto...sega trugnah na sularium i 6te vidime dali 6te se mahnat
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Тодор Живков
    Guest
    Имах много сериозен проблем с пъпките по гърба. Отначалото само си ги стисках (тез които мога, а останалите сестра ми ги довършваше) и... само оставаха петна от рани. Баба ми ми каза рецептата (за 1 седмица се изчисти) - мажеш се с олио и после слагаш отгоре алуминиево фолио, за да запари. след 15 мин някаде махаш и се измиваш. Веднъж дневно е абсолютно досатъчно и действа безотказно. А и не отнема много време

Guest
    Мерси на всички за съветите. Това със слънцето действително е така, мн обичам да изгоря по-рязко лятото, кожата ми да се обели, става перфектна, но това не е никак здравословно, да не говорим, че за да ми се обели гърба трябва пак да се съблека... благодаря ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си