Здравейте, надявам се темата да е интересна и да има много отзовали се.
Нека всеки напише своя опит в тази област и да разкаже нещо интересно, което е помогнало да свали някоя мацка.
Тъй като аз започнах тази тема ще споделя скромния си опит.
Според мен много е важно момчето да не се притеснява и да излъчва увереност. Трябва често да се усмихва, да не бъде прекалено настоятелен, но все пак запомнете, че дори и много да ви харесва едно момиче, много рядко ще направи първата крачка.
И така за мен лично забелязах, че е по привлекателно за жените като ходя с ризи, дънки, панталони, отколкото спортно с анцузи и маратонки.
Хубавото тяло също има отношение по въпроса, аз лично изглеждам добре но ми се иска да кача още маса, иначе според мен жените не харесват прекалено напомпаните мускули, както мислят повечето от момчетата.
Друго за което се сещам е, че е по важно да си контактен, забавен, усмихнат и интересен, отколкото да си с огромни мускули. Но все пак не е лошо да имате добра физика.
ЩЕ се радвам обаче да наблегнем повече на практическата част. Например какво правите на първа среща, как карате жените да ви харесват, как правите първата крачка в запознанството и тн.
Благодаря на всички отзовали се.