.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Tvoqta izpoved

Град
    София
    haha predi mnnooooogo vreme o6te v 5ti klas si haresvah edno mom4e ot kvartala mi hahahaah edna pritelka iska6e da me redi s nego (negovata best fr Tq be6e v moq klas hahahahahah i jivee6e na dolniq etaj pod nego ahhaha) hahah be6e s cqla godina po-golqm ot men!!! hahaha kakto i da e mom4eto nes mi oburna vnimanie .. golemi me4ti bqha.. sled tova stanah 6ti klas imah problemi s vuprosnoto mom4ie ... v klas bee zle navlizah v puberteta v 7mi klas su6to be6e mnoooooooooooooogo zle hahhaaz produljavah da si go haresvam hahahah no toi vse me obijda6e bih kazala zaedno s o6te edni dvama koito haresvah ob6to vzeto v detstvoto mi mnogo mom4enca si haresvah HAHAHAHHAAH kakto i da e ... mina i 7mi klas ve4eee totalno go bqh zabravila ne mi dreme6e korenna promqna ima6e v haraktera mi v povedenieto mi v VIZIQTA MI ... i taka stana the cool girl hahahahhaah kat v nekoi amerikanski film hahahahaha sa mom4eot si me poszdravqva kato se zase4em... interesno prejivqno..MINALO SVUR6ENO
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Град
    AnYwheRe
    [b]S nai-dobrata mi priqtelka se skarahme za mom4e i pove4e ne si govorihme. I dosega e taka. Nai-lo6oto e oba4e, 4e az si stanah gadje s tova mom4e i o6te mi e kofti za tova!

Град
    on the dark side of the moon
    Mi moqta istoriq e malko dulgi4ka ima q na KoGaTo Ne MoJeM DA BAdEm NiTo PrIqTeLi , nItO gAdJeTa

Супер фен Аватара на maybelline
    С момчето,което обичах и с което ходихме една година,скъсахме защото той искаше "повече свобода" т.е. да излиза с други момичета от нашия клас(без аз да идвам с тях) и да се сваля с която поиска,но за пред тях той си няма гадже и е 'свободна партия'.Не можах да прием атова положение и скъсахем.В последствие се оказа,че съм била права - харесал си няколко момичета,на коя признал,с коя се свалял,вече и аз незнам...А,да,започна да ме лъже че ходи на дискотека и прави секс(а си е девствено момчето) и си призна някои от лъжите,с по-леките обаче продължи.Преди беше много готино момче,но откакто скъсахме стана много надут и честно казано много се е отдалечил от представата на хората за 'готино момче'.Даже съучениците ми сеи говорят с мен за него и повечето са на мнение,че е много надут и лигав и се прави на голямата работа.Е,това сега няма значение,защото с него сме си никакви,но всичко можеше да е по-различо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си