.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Sex na 4erveno

desinkata:D
    Guest

Sex na 4erveno

zdraveite
    predi malko pravihme seks s priqtelq mi za parvi pat bez prezervativ
    drug pat vinagi e bilo s prezervativ
    problema e tam 4e sam na 4erveno , ve4e mi svar6va de
    iskam da znam pre4i li ne6to 4e sam bila na 4erveno?
    i za6to menzisa mi 4-5 dena platno si te4e i posle tu tekva tu ne

LiLi____
    Guest
    emi spored men nqma nikyv problem..ne kazvam,che e po dobre,no znam che kogato si v cikal i pravish sex,po trudno se zabremenqva ako stane nqkakyv fal..apyk za dnite ot cikala ti,spored men e normalno..men predi mi techeshe 1 i 2 3 den mnoo i posle spira6e i tu te4e6e tu ne..apyk sq nqkvo ne e kat predi da se olivam cqlata..teche si normalno i obache e po produyljitelno..i tykmo resha che e svyr6ilo..iii..pak..

desinkata:D
    Guest
    da i na men mi e taka kakrto kazva6 4e ti e bilo na teb:/
    mnogo gadno ve4e 7-mi den
    mersi mn za otgovora
    kato znam 4e ne sam samo az sqka6 mi olekna

Carrie
    Guest
    Ами и аз правих секс на червено с приятеля ми.... преди малко Само, че на мен ми е първи ден... т.е. дойде ми преди няколко часа и още не е текнало съвсем обилно, само леко тече. Но след акта се усили... и по принцип винаги се усилва след като правиш секс неразположена. И на практика не е полезно.... защото кръвта, която трябва да изтече, се изтласква по този начин навътре и се забавя нейното изхвърляне от организма.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    баси как ше праиш секс на червено бе та вие ше се омажете..

Град
    Malko putevo
    za cikyla ti e normalno v kraq da e taka........i az sym taka.........no za sex.....ne znam....mislq 4e nqma da ima problem tam..... i vse pak....
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    И аз това се чудя
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

(:`M1niNkoOo0`:)
    Guest
    awe hora vie dobre li ste weeeee maliii ujas kak 6te pravi6 sex na 4erveno we
    parvo 4e e mnoo gnusno i mnoo boli i vtoro varhu penisa mu li iska6 da ti te4e auuu vie ne ste u reeeeddd

Фен
    Град
    преместих се
    1Po vreme na ..."rabotata" ktyvta ne te4e, i ne se omacva pone ne mnogo.
    2Ne boli, i nqma razlika v sravnenie kogato ne si na 4erveno.
    3.Kogato te4e obilno ili pyk ima6 menstryalni bolki togava moje da boli i da se oamacate \/

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Guest
    aBe nz kak te4e po vreme na akta,oba4e nii s priqtelq mi ne obi4ame da go praim kogato s1m v cik1l,a za tova dali nakraq e normalno da e taka,spx macka si4ko e nared,i pri men e taka \/

Ami da go pravi6 kogato si v cikal ne pre4i ama samo neznam kak na priqtelq ti ne go e gnus le maina tva e izvrateno!A v vrazka 4e ti te4e platno 5 dni i posle namalqva tova spored men e normalno! \/

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Най-малкото, че точно в този случай презервативът е задължителен, а те точно сега не са използвали, щото вероятността от забременяване е много малка. Да, ама вероятността да си докарате някоя инфекция така не е никак малка, така че следващия път по-добре си ползвайте презерватив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си