- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- erekchiq
Imam edin problem uj haresvam momi4eta a kato stane vreme za sex ne moga das zadarjam erekchiqta si. daite mi nqkakvi saveti
Ми какъв савет да ти дадем проблема не е в нея а в теб може да си напрегнат.
ami nneznam malko sam obarkan hem haresvam momi4eta, a ne mi stava vseki pat kato si pomsilsq za sex...zatova ne mi stiska da probvam. za da ne se izloja
Trqbva da preodolee6 straha si,moje i da ne se izloji6 ni6to ne se znae
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ami ako se izloja nali she me pomisli za gay, zatova ne e strah
e da,oba4e sve nqkoga trqbva da opita6
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
и аз съм малко така трудно се надървям в такива моменти! Еми гледай да не си се нали пр***** в тоя ден и всичко ше е на 6
Craig David-Walking Away
Еле момче,извини ме,ама си много зле![]()
Ерекчия нема да имаш свестна (или няква) някога ^^
Не тръгвай на лов със заредена пушка,за да не изгърмиш преди да се появи дивече ^^
Както и да е,късмет,дано се превърнеш в средностатистически полу-нормален български индивид : )
виж....аз сам на 13 и не мога да ти дам съвет оба4е според мен като го правиш за да имаш ерекция си мисли за нещото което най те вазбужда за нещо което те побърква.....поне така сам 4ела 4е трябва да се прави
Осъзнаваш ли каква глупост каза?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
така така и Изведнаж преставаш да мислиш и кво се случва .......Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
zadaval li si si vuprosut nqkoga dali moje d aimash nqkakvi zalitaniq kum mujete ili ne zashtoto ako si hetero nqma nachi da ne ti stava patkata ot jensko na ako mislish che si bi ili gay si misli z aneshto mijko i gavai sus momata dfa si pravite keefa tov amog ad akaj aaz
brat qvno si mad i zelen
kakyv savet sh ti dam mi kat bqh o6te mlad kato teb
mi brat biish si po 1 -2 4ikii predi tova i posle sled kato se nadyrvish nema da ti e dotova sh izdyrjish tam 5-6 min i ne mu misli tolkos za tova dryj se stiskai i takiva raboti spirai za 2-3 sec posle pak i taka opravqi se !!!
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
Nakarai q da go poligaviПървоначално написано от Анонимко
sled tova nemojesh go nakarash da spadne
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
4estno kazano mai imam zalitane kam mom4etata. ama i momi4eta me kefqt. daje na iskam da imam gadje f, a da pravq sex s m...offf neznam nehsto takova mi se varti v glavata mnogog sam obarkan
и много притеснен дали ше се получиПървоначално написано от HagpycaH
![]()