- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво мислите вие по въпроса
Здравейте,обръщам се към вас,защото искам да чуя мнението на хора които не се опитват да ме посъветват грешното,защото искат да си легнат с мен или пък да свалят гаджето ми.
Моята история е следната...
Имам си приятел от почти половин година вече.Всичко си беше наред първите месеци.Но естествено като любовта която те кара да литиш се изпари и на нейно място идва истинската обич,долитат с нея и проблемите. Започнахме все по често да се караме. И изведнъж почти цялото време през което бяхме заедно се карахме.След известно време това почна да ни дразни и двамата и започнахме да страним един от друг. Обаче мен страшно много той ми липсваше. И го помолих да се срещнем и да поговорим. Той ми обясни,че му било омръзнало постоянно да се караме и искал да се разделим,въпреки,преди много ме обичал,но вече незнал какво изпитва.Разбрахме се да си дадем още един шанс.Сестра ми ме посъветва да се държа мило с него,да му огаждам,абе да се държа както съм се държала първите месеци и по този начин ще мога да си възвърна старите ни взаимоутношения.Моля ви дайте ми някакъв съвет.Понеже много го обичам,а много ме боли той да е безразличен към мен и искам да си го върна..Как? Моля ви кажете ми![]()
Аз бих те посъветвала да го оставиш,колкото и да не ти се иска на всичко чу отминава времето!няма смисъл да продължавате връзката си ,защото тя ще бъде фалшива и никога нъма да е както в началото,а и от раздялата болката постепенно ще се заличи ,като си фанеш някое готино гадже!
Айде тва беше от мен!![]()
Много сте ми интересни!Имаше и още една подобна тема скоро в форума. Само човек който е бил/е влюбен може да разбере колко е трудно това което ги съветвате
Момичето си каза,че го обича.Вие имате ли си на идея колко е трудно да зарежиш човек когото обичаш?!? На мен ми е трудно да оставя любимия си за 1 час а пък немога да си представя какво и е на момичето?!Въобще не съм съгласна с вас!'. предлагам ти най-добре да продължиш напред без него..![]()
Сега ще ти кажа моето мнениеАз съм сагласна със сестра ти.Дръж се както в началото.Опитай се всеки път когато искаш да му се ядосаш да не го правиш.Усмихвай му се по често.Говори му мили работи. Задоволявай го-във всички отношения.Поглези се малко-отиди на фризиор,разходи се из магазините,отиди на отпускащ масаж.Така ще можеш да го съблазниш отново.Дай всичко от себе си.След известно време може и да си възвърнеш неговите чувства.
Успех и дано всичко се оправи![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA
1-во не се пали толкова бързо.2ро момчето и е обяснило,че в момента не е наясно с чувствата си,а не че е безразличен.Чети внимателно нейната тема и ще видиш,че той и е казъл,че не е наясно с тях а не че е безразличен!
1.Не се паля! И да се палех това не е твоя работа!Първоначално написано от sexy_small_lady
2ро.. Щом за половин година не е наясно с чувствата си .. е плюя ти на чувствата .... !!!!
3то казах , че може да опита по начина на сестра си , щом са се разбрали да си дадът втори шанс.. ама след 6 месеца да ти каже някой , че не е наясно дали те обича или не.. мерси
Първоначално написано от GLeZoRanA
Не прочете ли че са имали труден период.Хайде стига сме трупали с безсмислени постове темата на момичето.Аз изразих мнение.Вие също.Това е.
Не,аз не смтам,че трябва да се изпокарваме форумците заради различни мнения.Различни хора,различни съвети.![]()
Между другото съгласна съм с теб тук.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
Не съм съгласна.Щом го обича,нека се бори.Нищо не губи.![]()
"Everyone does have the right to choose the path that he takes".
Лично аз най-вероятно бих се отказала. Или както бях писала в един друг форум:
"Как така да я защитаваме (либоффтъ)? Обикновено няма нито от какво, нито от кого. Тя си умира самичка или се опитваш да я усмъртиш, но не успяваш."
Няма да излезне нищо... По-добре си намери друг и го забрави тоя.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ако наистина го обичаш толкова много наистина се постарай този път нещата да вървят по-добре. Не му се нерви за най-малкото и не се карайте за глупости. Само знай, че не трябва да допускаш той да те обсеби до такава степен, че да забравиш за себе си и да загубиш достойнството си. Ако нещата не потръгнат, най-добре забрави за него. Може да го обичаш много, но щом те кара да страдаш няма смисъл.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Смятам,че е най-добре да се бориш за него.Опитай се да му докажеш,че пак си същото момиче,в което се е влюбил.Усмихвай се,смей се,радвай се на връзката ви. Дано потръгне \/
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Дръж се миличко с него.Не му се цупи за глупости и не се дръж като лигла и може да му възвърнеш интереса![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!