.

Виж резултатите на анкетата: Кой стои на първо място при вас?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • гаджето

14 30,43%
  • приятелите

16 34,78%
  • събираме се всички заедно

16 34,78%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Гадже vs приятели

Е, кого слагате по-напред и защо?Заебавате ли приятелите си, заради гаджето или ги запознавате, за да излизате заедно?

i_love_ya
    Guest

Re: Гадже vs приятели

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Е, кого слагате по-напред и защо?Заебавате ли приятелите си, заради гаджето или ги запознавате, за да излизате заедно?
    Това е много тъпо да зарежеш приятелите си заради гаджето-гаджета много, но истински приятели малко,трябва ли да ги изгубим?!

А ако нямаме нито гадже, нито приятели?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Това да не е няква ранк листа? Сърцето ми е достатъчно голямо, за да има място за всики Излизам по-често с гаджето, но не заебавам приятелката си!

Pravq taka,4e da imam vreme i za priqtelite si,i za gadjeto. Ne bih zaebala priqtelite si oba4e v nikak1v slu4ai. A gadjeto ponqkoga moje
    Look deep inside me ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Това да не е няква ранк листа? Сърцето ми е достатъчно голямо, за да има място за всики Излизам по-често с гаджето, но не заебавам приятелката си!

Така де има лява камера,дясна камера предсърдия ала бала.

Да де, ама в задачката се пита кое е в камерата и кое в предсърдието. Ще трябва да се прави дисекция, май.

Па я си обичам мама и тате
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Татиии....! Гууш!

Е кат излизам мноо ясно че си вземам гаджето с мене. Тя даже първа се преоблича, щот аз кат намеря нещо инт. в нета и до последния момент не ми се става Гаджето + приятелите на куп = фън оу найт \/

Гасиш лампата и кой квото добара.

Много сложен въпрос!За мен гаджето ми е и един истински приятел,той ме разбира и подкрепя във всичко!Но никога не съм пренебрегвала приятелите си заради него или обратното!И двете страни значат много за мен!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Въпреки че гласувах за приятел, мисля че тези две неща не трябва да се бъркат.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Ами не мога да кажа, че излизам само с приятеля ми и забравям за другите ми приятели. Намирам достатъчно време за всички. Разбира се прекарвам много повече време с приятеля ми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

е запознаваме ги, за к'во да си заебавам гаджето... ако един ден (не дай си Боже) скъсаме с гаджето... и аз преди т'ва съм игнорирала приятелите си... к'во...

истинските приятели остават за цял живот... (понякога) а гадже е нещо по-преходно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    kakvoto i da e gadjeto..priqtelite pred vsichko! vse pak gadje lesno mojesh da si namerish,no istinski priqteli trudno. a inache zashto da ne vzemesh gadjeto i da izlezesh s priqtelite?az taka pravq i suchetanieto si e ideal
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

На гаджето ми, защото ми е най-добрият приятел...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Като имам гадже, излизам по-често с него, но не забравям за другите. Като нямам гадже, много ясно, че съм нон-стоп с френдз

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    За мен приятелите ми са над всичко! Дори мама, тате и даскалото заебавам заради тях, пък какво ли остава за гаджето. В най-добрия случай отделям максимално време за приятелите от свободното ми време и след това каквото остане е за гаджето! Смисъл примерно ако в един ден имам 5часа, да кажем свободно време, 4 часа са за приятелите, останалото за гаджето и така.
    Кои глупак заслужава да заеба моите ангелчета заради него?! Дори и с Брад Пит да ходя, никога не бих ги занемарила.
    А и също много рядко се случва да излизаме всички на куп.

Цитирай Първоначално написано от i_love_ya
    Това е много тъпо да зарежеш приятелите си заради гаджето-гаджета много, но истински приятели малко,трябва ли да ги изгубим?!

Фен
    Град
    сф
    awe principno gi su4etavam i dvete ne gi delq,no ako znam 4e imam naistina priteli koito kato im se obadq y 4 sytrinta 6e znam 4e 6te mi pomognat za kfot i da bilo,razbirase 4e 6te izbera tqh,6toto sega sum v takava vaztrast 4e gadjetata gi smenqm...

Град
    София
    Ми то попринцип понеже не ги делях и излизах и с двамата заедно (най-добрата ми фр и гаджето) са те май ще им е по приятно да ги оставя в някой мотел... Смисъл вече не ми пука... В топя случай и без тва показва колко и двамата държат на мен... така че >FUCK THEM< и си живейте живота... Без гадже и без фр...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    С приятелките ми сме от години заедно, а всичките ми гаджета съм ги познавала в най-добрия случай от два-три месеца. Естествено, че винаги на първо място бих поставила тези, които са ми най-близки и са били толкова време до мен Момчето утре може да ме зареже, но приятелките ми са ми доказвали не веднъж, че не биха ме изоставили. Той утре може да ме излъже, и при кого ще отида, за да потърся подкрепа и разбиране - пак при приятелките ми. Какво повече да добавя...

Разбира се говорех за това кого бих предпочела, ако се налагаше да избирам. А ако става въпрос с кого по-често излизам, когато си имам приятел - с него естествено, то е нормално, но все пак се виждам и с "май френдз", за да не се забравим И ако някой път моя приятелка няма с кого да излезе, гаджета и тем подобни не ме интересуват не бих я оставила сама заради някой друг, той няма да умре, ако една вечер не излезе с мен :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Ценя много приятелите си, но обичам приятеля си.Честно казано предпочитам да съм с него, а понякога и с всички.

Фен
    Град
    stara zagora

Любовта идва и си заминава а истинското приятелство остава за цял живот.Никога няма да си заеба приятелите заради гаджето.Приятелите са тези които ме подкрепят именно когато гаджето ме зареже!!! И още нещо.Никога не запознавате приятелите си с гаджето си.Или поне избягвайте.Имам лоши спомени.
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си