- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гадже vs приятели
Това е много тъпо да зарежеш приятелите си заради гаджето-гаджета много, но истински приятели малко,трябва ли да ги изгубим?!Първоначално написано от Jessica^
Това да не е няква ранк листа? Сърцето ми е достатъчно голямо, за да има място за всикиИзлизам по-често с гаджето, но не заебавам приятелката си!
Pravq taka,4e da imam vreme i za priqtelite si,i za gadjeto. Ne bih zaebala priqtelite si oba4e v nikak1v slu4ai. A gadjeto ponqkoga moje![]()
Look deep inside me ...
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Така де има лява камера,дясна камера предсърдия ала бала.
Па я си обичам мама и тате![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Е кат излизам мноо ясно че си вземам гаджето с мене. Тя даже първа се преоблича, щот аз кат намеря нещо инт. в нета и до последния момент не ми се ставаГаджето + приятелите на куп = фън оу найт \
/
Много сложен въпрос!За мен гаджето ми е и един истински приятел,той ме разбира и подкрепя във всичко!Но никога не съм пренебрегвала приятелите си заради него или обратното!И двете страни значат много за мен!
Въпреки че гласувах за приятел, мисля че тези две неща не трябва да се бъркат.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ами не мога да кажа, че излизам само с приятеля ми и забравям за другите ми приятели. Намирам достатъчно време за всички. Разбира се прекарвам много повече време с приятеля ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е запознаваме ги, за к'во да си заебавам гаджето... ако един ден (не дай си Боже) скъсаме с гаджето... и аз преди т'ва съм игнорирала приятелите си... к'во...Първоначално написано от Jessica^
истинските приятели остават за цял живот... (понякога) а гадже е нещо по-преходно...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
kakvoto i da e gadjeto..priqtelite pred vsichko! vse pak gadje lesno mojesh da si namerish,no istinski priqteli trudno. a inache zashto da ne vzemesh gadjeto i da izlezesh s priqtelite?az taka pravq i suchetanieto si e ideal![]()
![]()
На гаджето ми, защото ми е най-добрият приятел...![]()
За мен приятелите ми са над всичко! Дори мама, тате и даскалото заебавам заради тях, пък какво ли остава за гаджето. В най-добрия случай отделям максимално време за приятелите от свободното ми време и след това каквото остане е за гаджето! Смисъл примерно ако в един ден имам 5часа, да кажем свободно време, 4 часа са за приятелите, останалото за гаджето и така.
Кои глупак заслужава да заеба моите ангелчета заради него?! Дори и с Брад Пит да ходя, никога не бих ги занемарила.
А и също много рядко се случва да излизаме всички на куп.
Първоначално написано от i_love_ya
Ми то попринцип понеже не ги делях и излизах и с двамата заедно (най-добрата ми фр и гаджето) са те май ще им е по приятно да ги оставя в някой мотел...Смисъл вече не ми пука... В топя случай и без тва показва колко и двамата държат на мен... така че >FUCK THEM< и си живейте живота... Без гадже и без фр...
Вие на хероин ли сте бе?
С приятелките ми сме от години заедно, а всичките ми гаджета съм ги познавала в най-добрия случай от два-три месеца. Естествено, че винаги на първо място бих поставила тези, които са ми най-близки и са били толкова време до менМомчето утре може да ме зареже, но приятелките ми са ми доказвали не веднъж, че не биха ме изоставили. Той утре може да ме излъже, и при кого ще отида, за да потърся подкрепа и разбиране - пак при приятелките ми. Какво повече да добавя...
Разбира се говорех за това кого бих предпочела, ако се налагаше да избирам. А ако става въпрос с кого по-често излизам, когато си имам приятел - с него естествено, то е нормално, но все пак се виждам и с "май френдз", за да не се забравимИ ако някой път моя приятелка няма с кого да излезе, гаджета и тем подобни не ме интересуват
не бих я оставила сама заради някой друг, той няма да умре, ако една вечер не излезе с мен :P
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ценя много приятелите си, но обичам приятеля си.Честно казано предпочитам да съм с него, а понякога и с всички.
Любовта идва и си заминава а истинското приятелство остава за цял живот.Никога няма да си заеба приятелите заради гаджето.Приятелите са тези които ме подкрепят именно когато гаджето ме зареже!!! И още нещо.Никога не запознавате приятелите си с гаджето си.Или поне избягвайте.Имам лоши спомени.Първоначално написано от Jessica^
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...