Ne Si MIslete,4e samo debelite izbivate kompleksi..!Hubavo Li e da ti styr4at kokalite a?emi ne e..ot li4en opit go kazvam..ne moga da si namerq drehi..!!!che na vsi4koto otgore sym i 172sm...i sym 50 kg..tva spored vas e normalno..no tez 50 kg mi gi pravqt tejkite kosti..ina4e sym slaba..dosta..
Ta problema e tam,4e ne se hranq pravilno..mislq si,che kakto pylnite trqbva da se syobrazqvat kakvo qdyt..taka i nie slabite trqbva da qdem vsi4ko za da ne slabeem pove4e..emi da ama men kato ne mi se qde..prosto ei taka zabravqm..stavam otivam na dakslao pribiram se u4a..otivam na kafe i 4ak togava v 6 4asa ve4erta se se6tam 4e ne sym slagala ni6to v ustata si..Mnogo gadna rabota..4uvstvam se naistina mnogo slaba..ne samo fizi4eski no i psihi4eski..prosto nqmam apetit;[;[
Pravq vsi4ko,za da moga da izglejdam priqtno..kupuvam si opredeleni drehi..s koito da izglejdam kato manekenka,hodq na sularium..za da moga da izglejdam po normalno na golo..vsi4ki me haresvat v tozi vid..no az prosto se 4uvstvam prekaleno slaba..Do skoro hodeh na aerobika mnogo 4esto..no ve4e dori nqmam sili..Iskam nqkakyv syvet?