.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    ruse

Vyzmojno li e da sym bremenna?

Taka.Predi nqkolko dni bqh pusnala tema otnosno za tva,no ve4e po4nah da se bezpokoq.Na 17ti bqh na kupon.Edno moe biv6o gadje iska6e da spi s men,no az ne iskah da se stiga do tam.Iskah prosto da se natiskame.Trqbva6e da mi doide to4no na tazi data,no ne mi doide.I mislq,4e toi uspq da si go vkara,no samo vednyj i bez prezarvativ,no ne sym sigurna,za6toto bqh leko piqna Vie mi bqhte kazali,4e ne e vyzmojno da sym bremenna,no na men vse o6te ne mi e do6lo(e,poprincip mi zakysnqva de).Ot nqkolko dni nasam kato stavam mi e nqkak si lo6o,no sled tva se opravqm.Poprincip predi nqkolko dni bqh bolna i ne sym ozdravqla napylno,no edva li e ot bolestta.Molq vi kajete mi kakvi sa priznacite za bremennost i kak moga da razbera bez da si praq testove ili da hodq na genekolog.Poprincip sym protiv sex bez prezarvativ.A ako be6e proniknal 6tqh li da usetq nqkva bolka ili ne e zadyljitelno?10x predvaritelno.
    P.S. Zabravih da kaja,4e sym devstvena(ili pone bqh).

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Първият сигнал за бременност е пропуснатият менструален цикъл.Някои жени повръщат,други се изприщват,на трети им се подуват гърдите,но всички тези симптоми се появяват в много по-късен етап на бременността.Не мога да разбера защо не искаш да си направиш тест,след като струва 3-4лв и е напълно приложим в домашни условия? Не мога да разбера и защо тръгвате да се ебете по купони,след като не знаете елементарни неща за последиците от действията ви?...
    тъпи деца..ето затова не бива да ви пускат навън след 21h,след като не можете да се пазите дори от себе си!!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не се вкарвай във филми . Не си бременна . Сигурна съм ..
    ако не ми вярваш , след седмица си купи тест и виж.
    И бтв , ако си бременна няма още на първия ден да ти става лошо . Лошо ти е станало от болестта. Спокииии

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    тъпи деца..ето затова не бива да ви пускат навън след 21h,след като не можете да се пазите дори от себе си!!
    Колко вярно казано ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

понеже си такава 'печена купонджийка' с'я ще си береш грижите... пфу..но ай укорите настрана...
    1) малко вероятно да си бременна щом е било в деня когато тряя' ти дойде цикъла (т'ва ест го казвам 'щот овулацията е свършила, а не че си кой знае колко застрахована, да не кажа, че и никак не си)...но ако оставим и т'ва настрана...
    2) вероятността е малка и щом не е свършил в теб...
    3) щом по принцип ти закъснява... значи възможността да е просто пак нередовен цикъла...пак е доста голяма
    4) щом си била болна...т'ва също оказва влияние... още повече ако си пила и няк'ви хапчета... още повече и антибиотици...

и следващия път като знаеш к'ви глупости правиш... или не пий чак толкова мн, или просто ползвай презерватив, ве мааа' му... толкова ли е сложно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

nqkoq si tam
    Guest
    ako si pila antibiotici dokato si bila bolna moji zaradi tqh da ti zakasnqva na men vednaj daje ne mi doide ot tqh ne se pretesnqvai ne si bremena to nestava tolkoz lesno

Guest
    A we vie ne ste do bre ..

Фен
    Град
    ruse
    Vijte sq.Znam,4e ste v pylnoto pravo da me kritikuvate,no toi nastoqva6e dosta.Az znam mn dobre,4e trq se izpolzvat prezervativi i sym protiv sex BEZ prezervativ.Moje bi ako neznaeh riskovete nqma6e da go spra,no prosto i v staqta be6e tymno i zatova ne mojah da razbera kakvo stava.Skoro imam prezentaciq za Kontrasepciqta i koi sa na4inite za predpazvane.Ne me mislete za razhaiteno i neseriozno momi4e,molq vi.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Vyzmojno li e da sym bremenna?

Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    Taka.Predi nqkolko dni bqh pusnala tema otnosno za tva,no ve4e po4nah da se bezpokoq.Na 17ti bqh na kupon.Edno moe biv6o gadje iska6e da spi s men,no az ne iskah da se stiga do tam.Iskah prosto da se natiskame.Trqbva6e da mi doide to4no na tazi data,no ne mi doide.I mislq,4e toi uspq da si go vkara,no samo vednyj i bez prezarvativ,no ne sym sigurna,za6toto bqh leko piqna Vie mi bqhte kazali,4e ne e vyzmojno da sym bremenna,no na men vse o6te ne mi e do6lo(e,poprincip mi zakysnqva de).Ot nqkolko dni nasam kato stavam mi e nqkak si lo6o,no sled tva se opravqm.Poprincip predi nqkolko dni bqh bolna i ne sym ozdravqla napylno,no edva li e ot bolestta.Molq vi kajete mi kakvi sa priznacite za bremennost i kak moga da razbera bez da si praq testove ili da hodq na genekolog.Poprincip sym protiv sex bez prezarvativ.A ako be6e proniknal 6tqh li da usetq nqkva bolka ili ne e zadyljitelno?10x predvaritelno.

Ехх сладурка

Re: Vyzmojno li e da sym bremenna?

Цитирай Първоначално написано от kupondjiikata
    Немога да помогна

Еми момиче на колко години си а с вашия нередовен цикъл тука ми са притеснявате фкарвате са в някви филми с глупости чети има подобни теми на твоята не пални форума кат не ти идва си земи тест за бременност.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    varna
    hahahah za kvo te e strah ot ginekologa? mn ste zabavni vie malkite. sqka6 6te vi ebe, i nqma da vi preglejda. hahah pls sprete s tiq detin6tini ot roda na " molq ne mi kazvaite da otida na ginekolog oba4e mi pomognete" bla bla bla kak da stane tva?oprai sa malko, ili p1k si vzemi test. kvo tolkova? opa 4akai, moje bi te e sram. 6te kaje6 golqmata rabota stanalo. emi drugiq p1t po kuponi si nosi prezervativi da ima6 za vseki slu4ai.
    P.S. - ili i tova te e sram da si kupi6....

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Най-вероятно даже не си го е вкарвал, била си девствена, ако го беше вкарал, мисля си, че щеше да те заболи доста и да помниш...Най-вероятно само е опитал. Не си бременна. Нормално е понякога да закъснява,а и си била болна,това допълнително влияе.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е на жената понякога да й закъснява.Не си бременна, спокойно.

Бременна си! Марш да купуваш бебешка количка!
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си