.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Cvetna bremennost

Hybrid View

Guest

Cvetna bremennost

zdraveite iskam da vi popitam testovete ot4itat li cvetnata bremennost za6toto mn sum pritesnena-cikulat mi e dosta slab i iskam da se pouspokoq a ne znam dali moga da raz4itam na testovete za tazi bremennost

Guest
    ot4itat da,stiga da go napravi6 edna sedmica sled polovia akt

Мега фен
    А аз си купих преди време тест, който отчита от началото на бременността.

При нея продължава да ти идва,въпреки че си бременна.Доста коварно нещо е това цветната бременност.
    При един такъв случай едно момиче разбра,че е бременна едва чак като почна да наедрява.
    По принцип казват,че не е характерна за млади момичета,но напоследък сам чувала ,че се оказва не чак толкова рядко явление дори и за тях.

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    awe taq bremennost mai e golem 6it
    da ne dava gospod
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ох, гадно си е, особено ако си млада, неомъжена и неготова за семейство. И аз се шашнах миналия месец, ама се оказа, че ми тече малко, щото цикълът ми продължи повече от 8 дена! И понеже само тампоните ползвах, а то не е много хубаво.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Guest
    Bimper-ska naistina li ti se e polu4ilo ot tova 4e si nosila samo tamponi 6toto az ot nqkolko meseca i az samo tamponi sum polzvala ?

Фен
    Град
    sofia
    nai dobre otidi na ginekolog togava 6te si nai-sigurna dali e cvetna bremennost ili ne

mimusha
    Guest

Re: Cvetna bremennost

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite iskam da vi popitam testovete ot4itat li cvetnata bremennost za6toto mn sum pritesnena-cikulat mi e dosta slab i iskam da se pouspokoq a ne znam dali moga da raz4itam na testovete za tazi bremennost
    da ti kaja chestno nz, no i az se pretesnqvam che sum s zvetna bremenost, a pri men lqkarite ne sa kakto v Bgeto. Ste vidime kakvo ste izlezne

Спокойно отчитат, важното е да о направиш правилно и да е минимум седмица след акта.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Testovete ot4itat cv bremennost, moje da go napravish i po vreme na cilkyla si, rano sutriin s pyrvata urina. No ne se trevojete za po-oskydnoto te4enie, vremeto e mn promenlivo, i tezi meseci mn jeni se oplakvat q ot obilno, q ot oskydno te4enie- organizym. Kysmet

Еми затова са тестове за да отчитат каквото трябва не се плаши отчитат.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си