- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cvetna bremennost
zdraveite iskam da vi popitam testovete ot4itat li cvetnata bremennost za6toto mn sum pritesnena-cikulat mi e dosta slab i iskam da se pouspokoq a ne znam dali moga da raz4itam na testovete za tazi bremennost
ot4itat da,stiga da go napravi6 edna sedmica sled polovia akt
А аз си купих преди време тест, който отчита от началото на бременността.
При нея продължава да ти идва,въпреки че си бременна.Доста коварно нещо е това цветната бременност.
При един такъв случай едно момиче разбра,че е бременна едва чак като почна да наедрява.
По принцип казват,че не е характерна за млади момичета,но напоследък сам чувала ,че се оказва не чак толкова рядко явление дори и за тях.
awe taq bremennost mai e golem 6it
da ne dava gospod
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
Ох, гадно си е, особено ако си млада, неомъжена и неготова за семейство. И аз се шашнах миналия месец, ама се оказа, че ми тече малко, щото цикълът ми продължи повече от 8 дена! И понеже само тампоните ползвах, а то не е много хубаво.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Bimper-ska naistina li ti se e polu4ilo ot tova 4e si nosila samo tamponi 6toto az ot nqkolko meseca i az samo tamponi sum polzvala ?
nai dobre otidi na ginekolog togava 6te si nai-sigurna dali e cvetna bremennost ili ne
Първоначално написано от Анонимко
da ti kaja chestno nz, no i az se pretesnqvam che sum s zvetna bremenost, a pri men lqkarite ne sa kakto v Bgeto. Ste vidime kakvo ste izlezne
Спокойно отчитат, важното е да о направиш правилно и да е минимум седмица след акта.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Testovete ot4itat cv bremennost, moje da go napravish i po vreme na cilkyla si, rano sutriin s pyrvata urina. No ne se trevojete za po-oskydnoto te4enie, vremeto e mn promenlivo, i tezi meseci mn jeni se oplakvat q ot obilno, q ot oskydno te4enie- organizym. Kysmet![]()
Еми затова са тестове за да отчитат каквото трябва не се плаши отчитат.