.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    мацка от класа
    Guest

5 предложения за SEX тактики и пози

Здравейте,предлагам ви следните секс идеи,смятам,че ще ви е интересно. Няма да съжалявате,ако ги опитате Споделете кои най-много са ви допаднали

1. Възсядане на раменете му - да ти правят френска любов,когато лежиш по гръб,е хубаво,но ако възседнеш раменете му,е направо фантастично! ''Докато гаджето ми лежеше по гръб,се хванах за таблата на леглото и бавно се спуснах над устните му. Наболата му брада леко се докосваше до вътрешността на бедрата ми,от което изтръпвах. Започнах да се движа,докато не стигнах невероятен финал.'' ;

2. Незабравимата ездачка- докато той е по гръб,коленичиш над него с леце към краката,као коленете ти са от двете страни на тялото му. После се отпусни назад,като образуваш дъга. Накарай го да държи бедрата ти за опора и дай старт на еротичната ви фиеста. Извивката на гърба ти ще доведе до директната G-стимулация,а ако имаш дълга коса,начинът,по кйто гали гръдния му кош с всеки тласък,ще го побърка.

3. Ексцентрична мивка - готова ли си за малко кухненски екшън? Скочи върху ръба на шкафа с мивката,с лице към гаджето ти,като задните ти части са над коритото й. Опри се с длани на ръбовете на мивката зад теб и разтвори крака. После накарай твоя човек да пусне водата и нежно да прокара топла струя по вътрешната част на бедрата и скута ти-тя ще отпусне тялото ти и ще активизира максимално ерогенните ти зони. Когато си разгорещена до краен предел,сключи крака около кръста му. Прегърни го и притиснете телата си максимално близо,после го накарай да влезе в теб донякъде и да започне с бързи,къси тласъци. Сменяй точките на удоволствие,които той стимулира,като извиваш гърба си. Вкопчването в задните му части малко преди края ще изпрати тръпка на удоволствие по цялото му тяло.

4. Супернова - тази умопомрачителна маневра ще обърне с главата надолу определението на половинката ти що е то секс с извънземни измерения. Тя започва подвеждащо с познатата чисто землянска ездачка върху най-обикновено легло,хуманоидно производство. Но! Преди да го възседнеш,го накарай да легне на верев върху леглото. Когато усетиш,че се приближаваш към финала,спри да се движиш. Коленичи и го притисни към ръба на леглото,така че главата,раменете и ръцете му да увиснат във въздуха. После започни да го яздиш. Понеже фактически от кръста надолу,кръвта пряко и преносно нахлува в главата му,като го кара да изтръпва,гарантирайки оргазъм,прелетял от непознати галактически пространства. Когато е на крачка от нирваната,се пресегни зад себе си между краката му и приложи натиск на перинеума.

5. Игра с ъгъла на ерекцията му - гаджето ти лежи или стои прав,докато ти внимателно връзваш малък квадратен шал плътно на основата на пениса му. Като държиш краищата в ръка,бавно придърпай члена му надолу до точката,в която започва да се чувства леко некомфортно,но без да усеща болка. Задръж така и го поеми в устата си замалко. След това освободи хватката,като позволиш на пениса му да се върне в нормалната си позиция. Бавно го издърпай надолу и повтори цялата програма. Няма начин любимият ти да не си падне по вълшебната комбинация от напрежение+удоволствие.

Guest
    Oxxxx nadyrvix se samo dokato go 4eta...dove4era miloto 6te pi6ti ot kef,smqtam da probvam supernova mmm

Мега фен Аватара на quench
    това да не е от Космо или Блесък?
    стилът ми мяза на таквози
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

мацка от класа
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Личи си кой чете женски списания Иначе да,от Cosmopolitan е,ама не мисля,че идейките са лоши

Град
    Добрич
    Това е много яко! Определено ми допада =D>

Мега фен Аватара на quench
    дколко идеите са яки,читателите ще преценят

но едно голямо БРАВО,загдето спестяваш пари на тийнчетата тук от купуване на списания
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

......
    Guest
    kvo e perineum i nirvana

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ti na b1lgarski li govori6 ili na nqkav selski dialekt??? "bles1k" !!!!! hahahahah aaaaaahahahahah napravo 6te otka4a hihihih
    P.S. - Ops, sry. propusnah vazmojnostta da si ot selo Sofiq....

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    мацка от класа,

немаш класа щом четеш Космополитън

Супер фен
    Град
    foxy-to,

оти бре? да не би под казо ти да се укоти? я оди се пери на 2-ра буна и варна, че и тва лето ше минеме да ви образоваме от наше село, как върви модата, сека зима изоставате, та си трее сверяване на часовниците

Oleeee super tva adski mnogo mi haresa!!! I 6te opitam 100% ! A eto kakvo e perineum : http://img108.imageshack.us/my.php?i...erineumkr6.jpg (pri maja).
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Супер фен
    Град
    т. 1 от картинката... да се уточни, че те ше го вземат целото

Повече от фен
    mnogo mersi za info-to
    samo nqkoi moje li da me svetne kakvo e 'na verev' tova e ot opisanieto na super novata 4e ne6to ne zacepih.....

Gangstera,da :P Zabravih da kaja. I az se chudeh dosta za tova deto gornoto momiche pita ^^ amm kakvo znachi?! Inache vs e varha I daje smqtam savsem skoro da priloja dosta golqma chast ot tqh
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си