- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- seksyalna diskriminaciq
nqkoi znaelli zashto vsichki ili pochti vsichki hetero seksualni momcheta i mladeji mrazqt gayovete
Педерас гаден![]()
![]()
![]()
![]()
samo tova lli shte kajesh nqkakuv solien argoment koito niki ne moje d aobari i kara horata da se suglasqt v nego
ама ти от кои точно си ?
обичаш да те пълнят или обичаш да пълниш другите дупета с любов ?![]()
стига бе имай малко милост..... ; )Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Виж сега 1во темата ти не е за тук, 2ро тва е един вид...ненормално ( не ме плюйте тук плз..).Ненормално,защо?Защот о това значи да си различен от общоприетите стандарти така да го кажем.А всеки различен е странен ..и все по-странен и т.н. Все по - неприет си от обществото ако си странен и различен...
2 т. от правилника. Бан на профил
na tezi koito obichat da pulnat sa aktivni a tezi n akoito im haresva da si pulnat sa pasivni spored zavisi s koi sum no predimno sum aktiven zashto
ти не си гейтак вестига си ни провокирал
аз да не идвам от гората
ами то е логи4но...отеръщават се като си помислят 4е може някой от същия пол да им го мушне отзадстава им извратено как може да има такив ахора...
може ли да те питам няколко пъти правиш подобни теми ти бисексуален ли си или си гей? ама не го приемай като обида...аз нямам нищо против тези хора които ги привлли4ат хора от техния пол...
lichno spored men e hybavo da si po azlichen ot masat a taka si po individyalen i s svoite osobenosti i taka na tataka.zashtoto popadaiki na interviu za rabota i rabotodatelite tursqt po razlichen chovek ot masata a ti v distvitelnost mnogo q iskash tazi rabota no si kato mastata shte ti stane gadno ako ne te vzemat na rabota.DURJA D AOTOCHNQ CH E STAVA DUMA NE SAMO ZA SEKSYALNATA RAZLIKA V HORAT
BI SEKSYALEN SUM
слава богу...мисля 4е бисексуален е по добре...поне и мацки те привли4ат....ох..не знам защо но като ли 4и по лесно хората възприемата лисбиики от колкото гейове....не мислиш ли така?
не знам защо >
добре лъжеш браточкаПървоначално написано от Razkazvachut
![]()
малчовците яко ти се връзват![]()
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< ох много си те моля стани ми приятел...много искам да си имам прител бисексуален!!! моля те!!! стани ми приятел...знам 4е зву4и тъпо....но...все пак..
Първоначално написано от Seizure of Power
4е що да няма и такив ахора? ако се базика...по добре за него
Първоначално написано от Seizure of Power
в гората е хубаво!
![]()
az ot moziciata si na bi mladesh poznavam teleta(drugi mladeji) t aharesvat lizbikite zashtoto mogat eventualno nqkoga no po skoro kum nikoga da pravqt troika i i parvi kef dve momocheta da se celuvat i tt.n. pred nego ,a ne haresvat mujete geyove zashtoto moje i da im se lepnat a gi svalat i presledvat.
moga da ti kaja tochno replika na edin moi poznat "nishto protv geyovete nqmam no samo da sedut po daleche ot men"
Можеш да попиташ Дим ДУков той Много ги "мразел"
Ми на мене ми се слеучва да виждам някой да обичая гейовете та да ти кажа нямо хора само дето ги мразят зависи разбира си и от ГеЙа Ако е на 50 ша гу мразят![]()
нормално,всяко момче или ще ти каже тва или ще те напсува!Първоначално написано от Razkazvachut
сру...
живота е гаден!реалсност..
животът е гаден за гейтацитеПървоначално написано от Ice_Queen
аз не се оплаквам (засега)
![]()
imam vuproshche kum bqsna_teenagerka zashto iskash ad imash priqtel bi?????
викаш има време и ти да пропищиш от нещо ... я хеморойди..я нещо другоПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
ирония драги,ирония...ти верно ли се върза...ох,милияПървоначално написано от Razkazvachut
.
Ми иска да го опита с Гей момичеоПървоначално написано от Razkazvachut
![]()
ти щте и пуснеш ли![]()
Първоначално написано от Razkazvachut
malko razznoobrazie....da opoznaq i drugi hora s razli4no povedenie i mislene ako moga taka da se izrazq
Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malko mi e rano da ipitvam a pak da opitvam s bi mi e epten rano
Нали знаеш за всяко нещто си има 1-ви пътПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()