- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- seksyalna diskriminaciq
Първоначално написано от Anf3tamin4o
да знам...ама мисля 4е мога да преценявам кога е най подходящия момент а на 13 едва ли ми е времето
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ае имате ли бележник - готови сте![]()
Нормално е, но пък не мразят лесбийките и за тях това е нормално.Гейовете се смятат за гнусни едва ли не, че секса между тях не е естетически красив.Почти всеки мъж си мечтае за тройка с лесбийки, но коя жена си мечтае тройка с гейове?
Авторе,няма нищо лошо да си "индивидуален" както се изрази,но можеш и с много други неща да бъдеш различен.Тигава ще те приемат,но така твоето "различие" е малко дълбокичко![]()
da si pedal e bolest a lekarstvoto za taq bolest e boi go glavata do posinqvane![]()
![]()
Гейовете са гнусни!
Лесбийки FTW!
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Не мисля, че тук ще намериш адекватен отговор на въпроса си...
Хората не харесват различната сексуална ориентация заради "морала" натикван в главите на хората от коло 2000 години насам... ПОколение след поколение им е било внушавано, че секс се прави:
1. Само след брака (най-вече за жените);
2. Само мъж с жена
3. С една единствена цел-Да си народиш малки изчадийца, колкото се може повече.
Всяко отклонение от тези норми значело, че си най- долното порочно извратено изчадие на света, първо те убиват с камъни, после те прокъланват, изгарят, конфискуват всичко което имаш, и прочие... Е, не е било точно така, но в общи линии...
Съвременното общество малко по малко се отървава от тези глупави схващания... Идеята за секса с цел удоволствие, а не хлапета, и когато си поискаш, а не след брака са доста широко разпространени, особено в нашата държава, където повечето хора не са особено религиозни...
Може идеята за гей- двойките да не е толкова широко възприета, но онществото ни е доста по- толерантно отколкото преди 100 години, бъди сигурен...
Но аз съм на мнение , че и това ще стане... Просто има нужда от време, за да отпаднат предразсъдъци, втълпявани поколения наред...
Колкото до това защо мъжете харесват лесбийки- лесбийката може да прави секс с мъж, първо. И второ, просто пишките им стават при вида на лесбийки... Толкова.
Докато жените няма как да мечтаят за тройка с гейове... На повечето от тях просто не им става от жени...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Той говори за секс между гейове, че е гнасно или поне така се смята.Първоначално написано от NeVeN4o`f
и питаш защоПървоначално написано от Razkazvachut
![]()
как може някои да зареже жените и да не иска да бъде с тях, а да бъде с мъж
аз попринцип не съм от тези които постоянно ги псуват- щом искат някой да ги .... това си е тяхна работа но да не са покрай мен и да не ми демонстрират какви са
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Абе аз нямам нищо против гейовете, е да наистина са си гнусни,заради начина по който се обличат и държанието,но пък си е право на личен избор,абе най-добре е да си бисексуален![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Точно така си е било и Е .. Все още в "третия свят".Първоначално написано от rosskata
Дори бях чула за някакво клипче правено преди 5г някъде където се убива момиче което е изневерило на мъжа си.
А мъжа с който е изневерила си изпросва няколко камшици, а просволутата изневяра е изнасилване.
Това бях аз. Забравих да се логна.Първоначално написано от [color=red
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Гейовете нямат нищо мъжко в тях.Всички до един са лекета.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..