Здравейте мили читатели,моята история е прекалено дълга и ще се опитам да я съкратя възможно най-много.Беше лятото на 2005 година,когато се запознах с него.Тогава се запознахме,а и тогава тръгнахме.Мислех че ще е поредната лятна свалка , но се оказа че той стана човека който обичам.Бяхме заедно 7 месеца не много време но достатъчно.Връзката ни беше идеал за приятелите ни.Завиждаха ни за това между нас.Идеална любов-секс на необичайни места,романтика,любов,искр ност,доверие ,но и понякога безразличие.Така нашият романс завърши точно преди година .Той ми каза че се разделяме,защото беше малък за сериозността на връзката ни ...та ние говорихме за деца и за брак-сега ми звучи смешно ,но наистина беше така.И сега аз се опитвам да го забрава,защото осъзнах че той е щастлив и без мен ,сега си има другасериозна връзка коята много прилича на нашата.Искам само да ми помогнете да ми кажете всичко между нас дали е свършило дали беше лъжа това и дали мога да се надявам да е до мен отново!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
За толкова време което сте прекарали заедно мисля че си го опознала и знаеш дали имаш надежда или не! Лично според мен имаш шанс и ти препоръчвам да се бориш, не губиш нищо, само може да спечелиш
тов ае гати гадното...ималли сте супер вразка...такава каквато толкова хора искат да имат...и толкова гадно мистана като про4етох 4е сега имамл друга такава вразка ако хвана кравато с която е ще я застрелям със снайпер моят съвет е мацко не се предавай...вземи си го обратно!!!! мале много ще се изкефя ако си го върнеш...бори се мацко...ето ти и e-maila mi pishi mmi kvo stava i kak varvi aleks_files@abv.bg
Ми Дори и да имаш Шанс По добре си намери някойкойто да е по - сериозен и този се опитай да го забравиш вярно е че е трудно но по този начин като си мислиш за него щте те боли все
Надеждата умира последна, нали знаеш?Но все пак той не иска да се връща към миналото, недей да се връщаш и ти.Той си спомня и се радва за хубавите моменти, изживяни заедно...така трябва да направиш и ти.