- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да бъдеш жена
мили момичета исках да направатази тема защото съм много против всичко това което ни причиняват мъжете та какво са те че ще изнасилват ще бият ще мъчат жение та кои сме ние защо се оставяме живота е кратък момичета борете се за правата си кааква е тази простотия че ние сме виновни за изнасилванията че сме били с къси поли и високи токове ако някой искадасподели нещо по тази тема ще се радвам да го прочета
До една степен сте си виновни. Замисли се - психопат вижда нощем момиче, облечено от горе до долу, и момиче с къса пола и прозрачно потниче. На кое ще налети според теб? Замисляйте се понякога.
Еми не съм съгласен с късите поли за изнасилването Това е до психиката на човека АЗ лично никакъв път няма д аго направя дори и да съм "закъсал".За мъчението има една версия Напускаш и отиваш при по добър една жена не е длъжна да търпи психичните отклонения на мъжа си![]()
Това кво значи че момичетата трябва да се мъкнат с кожух през лятото =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Другия път се замисли преди да отговориш
Да не говорим че според мен тормозът в къщи (това за пребиването на жените от мъжете си) понякога не е само от мъжете,представете да ти се изтърси някаква от вратата след кат си бачкал ~10часа и да ти дигни нервите...
Един въпрос. Ти педал ли си или просто си тъп ? И за кви години си говорим при положение че пишеш тук и си се кръстил "амфетаминчо" ? Ако съдя по снимката на аватара ти, ти си от онези жалки подобия на мъже следствие на извратената действителност - по настоще. За това ако обичаш не давай мнения при положение че поличка би ти отивала.Първоначално написано от Anf3tamin4o
По въпроса - мъртвата курва е права.
лична#
като си жертва, поне мисли преди да пишеш. мерси предварително.
Мъкнете си се, както искате, но после се замислете. Не ми казвай да се замисля аз, не си момиче и не арзбираш. Теб няма кой да те насили, нали?Първоначално написано от Anf3tamin4o
Я да видим момичетата, които са били изнасилени, дали ходят с къси поли? Хващам се на бас, че не.
тва е най-голямата скупщина на думи, която съм виждал... даже изречение не е![]()
това, че някой мъж(момче) ти причинява/причинил нещо, не ти дава право да генерализираш![]()
Не, теорията, че момичетата облечени с къси поли и потничета сами провокират мъжете си е глупава ..
Аз лично не се обличам така, понеже не ми допада този стил, но има момичета, които се харесват така, които имат хубави тела и има какво да покажат, но това, че те се обличат така, не дава на никого право да ги насилваТъпо е, че вината за такова ужасно деяние се хвърля върху жертвите, а не върху истинските виновници
Живеем в свободна държава и всеки има право да се облича и държи както иска, но никой няма право да прави неща с теб, които ти не желаеш
Такаче момичетата с късите полички не са виновни
![]()
![]()
Относно домашното насилие - ако си жена с характер, а не някое мекотело ще успееш да се измъкнеш, ако ли не ще седиш и ще търпиш, което е жалка и безхарактерна постъпка, но за съжаление са останали и такива хора..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мен ме е нападал един мъж, слава Богу избягах навреме, но бях облечена с дълъг широк панталон, маратонки и суичър. Нима това е особено възбуждащо? Какво съм виновна?Първоначално написано от `Death`Whore`
Тегли и една майна като толкова не можеш да я търпиш, отиди при съседа да пиете по една ракия, ама как можеш да удариш жена!!! Че като не можеш да живееш с нея, зарежи я! Ази мисля, че това домашно насилие тръгва от слабото самочувствие - наа работа ме мачкат и ми заповядват, но у дома аз съм шефа и ще правя каквото си искам! Да ме удари гадже/съпруг не бих го простила никога, директно си хващам чукалата и затварям вратата от външната страна - по-скоро бих простила изневяра, отколкото шамар.Първоначално написано от Анонимко
Мен се опитваха да ме нападнат, беше зима, бях с дънки и дебел кожух, извод - никога не си в безопасност.
Нормално е лятото, в най - голямата жега, момичетата да носят къси панталони или поли. Те не са виновни, че има хиляди побъркани и жадни за плът гадове...
Относно домашното насилие - често срещан проблем, жалко е, че жените търпят и то с години, вместо да направят нещо по въпроса...
Ние НЕ сме по - долу от мъжете....
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми да никога не си в безопасност..Има мъже с някво болно съзнание и само да видят момиче на по 14-17 се възбуждат
Извота... Просто тряа да се пазим... Нали сме слабата половина от човечеството..
А за тва с боя... Ама и ние може да се защитаваме... Мен лично повече ме е страх ако някой ми налети на бой че ще му направя нещо направя и после ще влизам в затвора, отколкото тва че ще ми срощи някой там кокал... Ама най-лощото на тва че си момиче е точно тва че... НИКЪДЕ НЕ СИ В БЕЗОПАСНОСТ... за тва тряа супер много да се пазим щото иначе лошо.. И да все пак е по добре да ходим развлачено и да не се набиваме толкова с формите си отколкото да показваме плът...
Вие на хероин ли сте бе?
Момичетата не са виновни за късата пола и че се обличат въобще така, но е факт, че това ще привлече повече мъжкото око, от колкото момиче, което не е облечено предизвикателно.
Mila prava si di nqkyde .... nikakvi ne sa.Nqmat pravo,no i nie sme si vonivni za tova,che im mylchim i che nishto ne rpavim,za da se zashtitim i da im pokajem,che nqma da tyrpim tezi neshta.Strahuvame se,che ako kajem shte stane po zle ....
Az imam edna pr,koqto za malko shtqha da iznasilqt i tq kaza chak kogato mina edna godina.Spodeli s edno momche,keoto i e kato brat i toi mnogo gadno se pochuvstva i q nabi,no ne zashtoto e stanalo i tq e pozvolila da se sluchi,a zashtoto ne e spodelila s nikogo.E moga da vi kaja da ne tyrpite takiva neshta i pri takiva sluchei da syobshtavate vednaga na nqkoi blizyk ili dori v policiqta!!!
Еми неписаните закони...по-силните мачкат по-слабите ..... аз също съм много против това ама какво може да се направи така е устроена природата
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
[quote="miloto_girl-4e"][b][color=black]Не, теорията, че момичетата облечени с къси поли и потничета сами провокират мъжете си е глупава ..
Аз лично не се обличам така, понеже не ми допада този стил, но има момичета, които се харесват така, които имат хубави тела и има какво да покажат, но това, че те се обличат така, не дава на никого право да ги насилваТъпо е, че вината за такова ужасно деяние се хвърля върху жертвите, а не върху истинските виновници
Живеем в свободна държава и всеки има право да се облича и държи както иска, но никой няма право да прави неща с теб, които ти не желаеш
Такаче момичетата с късите полички не са виновни
![]()
![]()
Абсолютно съм съгласна с това което каза,така си е.Определено извършителите са виновни ,а не жертвите!!!Как да се обличаме в топлото време с кожуси и суичъри ли???Не мисля....една красива жена винаги обича да показва красотата си и да бъде предизвикателна,но нима тя ще е виновна ако я насилят??Но това може да се слу4и и на жена която си е по навлечена също.Щото психопата загорял ли е ,квото набара давай,няма къси поли ,каквото намери!
дам ,трябва добре да се гледа мъжът с който да прекараш живота си,за да не стават такива случаи!!Ако си жена с характер няма да позволяваш на някъв пиклъо да се бърка в живота ти и да те насилва за каквото и да било.Просто трябва много да опознаеш един човек преди да го допуснеш твъде близо до себе си ,за да не злоупотреби с теб!Трябва не само да слушаш сърцето ,а и разума!! Така че много внимавайте момичета и много гледайте мъжа до вас,дали наистина си заслужава ,дали е свестен тип или насилник,използвач и т.н.!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.