Здравейте,обръщам се към вас,защото искам да чуя мнението на хора които не се опитват да ме посъветват грешното,защото искат да си легнат с мен или пък да свалят гаджето ми.
Моята история е следната...
Имам си приятел от почти половин година вече.Всичко си беше наред първите месеци.Но естествено като любовта която те кара да литиш се изпари и на нейно място идва истинската обич,долитат с нея и проблемите. Започнахме все по често да се караме. И изведнъж почти цялото време през което бяхме заедно се карахме.След известно време това почна да ни дразни и двамата и започнахме да страним един от друг. Обаче мен страшно много той ми липсваше. И го помолих да се срещнем и да поговорим. Той ми обясни,че му било омръзнало постоянно да се караме и искал да се разделим,въпреки,преди много ме обичал,но вече незнал какво изпитва.Разбрахме се да си дадем още един шанс.Сестра ми ме посъветва да се държа мило с него,да му огаждам,абе да се държа както съм се държала първите месеци и по този начин ще мога да си възвърна старите ни взаимоутношения.Моля ви дайте ми някакъв съвет.Понеже много го обичам,а много ме боли той да е безразличен към мен и искам да си го върна..Как? Моля ви кажете ми