- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Vip Brother ili Music Idol
Кое бихте предпочели?А лично бих предпочела Music Idol![]()
neither
Music Idol - когато участниците се научат да пеят
Vip Borther - ако вкарат Бичето,за да заколи Китаеца и Азис
![]()
zadari desi slava - vip brother
Ами нали знаеш ,че българина обича сеир,а Слави ги прай някви такива малко "сухи" така да се каже-напр в съвайвър нямаше нищо интересно/поне на мен не ми беше инт./,но Вип-а ще го гледам само за да вида до къде може да стигне един човек заради пари...абе нз може и да не го гледам-ще вида кво ще е![]()
уууууууууууууууууууу и за дветевъпреки че повече гачели ще гледам Мюзик Айдълъ шот оназ 15 годишната ме кефи и поне песнички ще слушкам, пък на ВИп Брадъра да гледам скъсаните гащи на Азис
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Big brother или Vip brother за мен е все тая.тъпня отвсякъде.само аз ли не схващам замисъла на това риалити?какво се прави вътре всъщност?тъпее се все повече и повече,затварят те вътре докато изкуфееш...няма смисъл.
гледам Music Idol и ми харесва!няма други такива водещи като Иван и Андрей!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Vip Brother![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
aa,music idol,zaradi nai-ve4e ivan i andrei-strahotni sa,vode6ti nomer1.
puk moje tuk tame da pre6trakvam na vip brother,za da se poradvam na siiri
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Участниците в Мюзик Айдъл /или поне тези, които съм гледала/ могат да пеят. Сестрата на онази, която спечелила Сървайвър, е много добра.
Za music idol sam zashtoto nqma takava prostotiq no she vidq i Vip brother zashtoto mi e int koi shte sa vytre i kak shte se izlojat v tozi sezon...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
И аз съм така, иначе участниците могат да пеятПървоначално написано от maldini
![]()
Идола е малко по-различен формат. По интелигентна визия и по-забавно, пък и съвсем ново в България.Първоначално написано от Lucksito
Бръдъра е голема простотия, забавно е, ама това издание дето почва днес с участието на мега звездата Азис и гаджето му Китаеца, едва ли ще издържа да ги гледам![]()
аз казах - вкарайте Бичето вътре и аз ще го гледам всеки ден и час!!!!!
нито едно от двете поне така мисля.Днес ще гледам да вида кои толкова"Вип" звезди ще вкарат.Пълна простащина е тва,а мюзик айдъл съм го гледала заради опусумите![]()
и двете са супер тъпи, но предпочитам Мюзик Айдъл, защото там поне има някой друг талант тук-таме...![]()
i 3-te sa super tupi!!
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Не гледам нито едно от двете, но все пак мюзик, защото вип е такава простотия... едно вип село е това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."