- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали не му е скучно с мен?
Хддя с едно момче от 7 месеца, но напоследък имим чувството, че не му се излиза с мен. Излизаме само когато аз го потърся, в повечето случаи не сме само двамата, а с неговата компания (ако знаете колко е "яко" да си в заведение с 8 момчета, които говорят за напивания и компютърни игри!). Освен това се сприятели с брат ми, който е 2 години по-малък от мен, и като дойде у дома с него играят на компютъра, ходят двамата на билярд. Когато му пиша в скайп, все нещо е зает, ве ми отговаря през 10 минути с по 3 думи, а като се разбира с брат ми да ходят на билярд не е така! Питала съм го дали му е скучно с мен, той казва, че не, че ме обича. Склонна съм да му вярвам. Все пак не знам какво да правя. Искам да го виждам по-често, да ми обръща повече внимание! Веднъж като говорихме ми беше обещал, че ще се виждаме по-често, първата седмица-две си удържа на думата, и после пак всичко по старому. Какво мислите, че трябва да направя?
КОФТИИИИ.... Ти поне ходиш с него от 7 месеца.. А моят ИдЕот ходим от 2 седмици и имам чувството че вече му омръзнах... Тва е друга тема... ТАка...
Ми опитай се да освежиш връзката ви... Имаше много теми с такива съвети поразрови се... Пробваи с тва да се държиш студено и виж кво ще се получи... Или се питаш дали изобщо ще усети с тва неговото държание... Ми нищо не губиш да опиташ![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Разнообразете се, правете нещо което не сте правили до сега, отидете някъде, където не сте били и няма да му е скучно. Успех
ij sega i s moita priatelk e taka v smisal ponqkoga vvaob6te ne mi e do neq i tq misle6e 4e mi e omruznalo i nali az se osaznah i i obru6tam pove4ko vnimanie ve4e i si4ko se opravi moq savet e da sedne6 i da pogovori6 s nego ako ne dai mi skypa mu az da pogovora ako iska6 de![]()
Говорила съм с него... Бях му предложила временно да се разделим, а той ми каза "последното ми гадже ме заряза така". Но може би пак ще опитам да поговорим. Какво ти каза твоето момиче, че те накара да се осъзнаеш?Първоначално написано от ivelin9021
хах ми помъкни го пък ти с твойта компания, и си говорете само за момичешки неща, да се постави малку и той на тфое място![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Направи така, че всеки път като сте се уговорили да се видите, да изниква уж нещо и да нямаш време. Запилей се някъде, постоянно излизай с твоите приятелки, забравяй за него, спри да му обръщаш вниманиеда се надяваме, че ще се усети
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Както казаха кофти тръпка
ami kaji mi kak se 4uvstva6 otnovo i 4e ne ti e priqtno taka
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Говори много сериозно с него.На мен ми се струва лееко невъзможно да те обича истински и да не те търси, да не ти обръща внимание, да излиза само с брат ти.
Тествай го.Не го тъси примерно 1 седмица и ако той не те потърси през това време,ясно е че не му е направило дори впечатление,че не е говорил с теб.Ако е така-зарежи го и не му мисли много много.![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!
Мда, и това съм си го мислила - да го зарежа. Не е толкова лошо като идея, но проблема е, че го обичам. Но наистина ще го тествам. След това ще говоря с него и ако нищо не стане, най-вероятно ще го зарежа. Наистина не ме устройва такава връзка - носи ми повече тъга, отколкото щастие.Първоначално написано от канарката
da i spored men tr d ago testva6.ne mu se obajdai ne mu obra6tai vnimanie neka toi da te potarsi.ako ne go napravi naistina go zareji.qvno si e takav 6tom predi pak mu se e slu4valo...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ако не те обичаше и не му хареваше да е с теб нямаше да се опитва да се старае.Първоначално написано от Ани
НО Е ФАКТ, че да - вече не си му толкова интересна.
Помня когато при... се получи така и... и де а знам - просто нямаше връщане на зад.
Ако при вас ще има такова... Трябва да нарпавиш следното(КОЛКОТО И ИЗТЪРКАНО ДА ЗВУЧИ, ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВА ИСТИНА Е) - Непрекъснато си наирай извинения И НЕ ИЗЛИЗАЙ С НЕГО, имай по-важни неща и когато започне да ти се оплаква му кажи, че когато е готов да ти ходи по свиркат аи ти ще ходиш по неговата.
Успех ти желая, щом ти го обичаш и искаш да си с него!
Мразя, когато тъпия форум не влиза в профила ми автоматично.Първоначално написано от Анонимко
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
мнооо са ми съмнителни с брат ти![]()
игрички, билярд и докато се усетят вече си бутат щеките по дупаритебрат ти щастлив ли се прибира ?
![]()
Пич, имаш ли едно сериозно мнение в този форум? Нямам нищо против теб, просто ми е интересно - аз до сега не съм срещала такова.Първоначално написано от Seizure of Power
оу, свинявай, че не съм сухар, който пише някакви клиширани мнения, ставащи само за евтини фолк баладиПървоначално написано от Ани
![]()
за протокола - всъщност имам едно-две +/- едно две![]()
Хахахахах за пореден път се убеждавам, че си по-зле и от тоя на картинката тиПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()