- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da celyna s ezik nai dobrat si fr
triabva mi savet kak da postapia da li da ia celyna ?
i ako da kak da go napravia?![]()
фащаш я, връзваш я за един стол, с клещи й отваряш устата и оттам нататък почваш лесбийските сцени![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
zgrap4va6 ia i po4va6 da ia mliaska6
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
Ама ти си GIRL-4e нали... Ми нормално е... смисъл в пубертета ни се струва че искаме да праим много неща ама после отшумява... Смисъл аз си се КИС-кам с мойта най-добра приятелка кат ми стане супер тъпо...Ето пак повтарям нормално е... А и целувката не значи непременно любов.. или нещо... Дори не значи че си БИ
П.П. BTW При нас двете е супер забавно щото и двете си представяме на мястото на другата едно и също момче... Мойту МОМЧЕ![]()
П.П.2 Аз съм ИДИОТ![]()
![]()
![]()
Ама ако не си GIRL извинявай за коментара![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ami nie sme nai dobri fr no razbrah 4e iskai tia no neznam kak da podhodia
E sled kato i tq iska prosto q hva6ta6 v edin moment i q po4va6.Mm ama moje li i az da prisastvam?Първоначално написано от silveto9212
Po nqkoe vreme da se vklu4a haha
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
То и аз искам моята,ама тя е срамежлива!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
leleleeee mn iskam napravo sam gotova navsi4ko no kolkoto ia rabiram po deitviata i i tia go iska![]()
Ти някога целувала ли си се въобще?Първоначално написано от silveto9212
![]()
МИ СИГ НЯМА МЪЖ ДА СЕ КИС-ВА С НЕГОПървоначално написано от King of Kings
![]()
![]()
ПА чАК И ТАКАВА НАСТЪРВЕНОСТ... СМИСЪЛ С МОИТА БЕСТ ФР СИ СЕ КИС КОГАТО СМЕ СЕ СКАРАЛИ... Е ТАКА ВЕДНЪЖ В МЕТРОТО ТЯ МИ СЕ РАЗВИКА чЕ СЪМ ГО НАПРАИЛА... МИ ДОБРЕ ОК... И БЕЗ ТВА НЕ МИ Е ЖИЗНЕНОВАЖНО ДА ГО ПРАЯ МА КАТО НЯМА НИКОЙ ДРУГ НАБЛИЗО
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
neПървоначално написано от King of Kings
Не виждам ли каква емоция, какво чуство влага авторката с тези думи и емотикони в желанието си да целуне приятелката сиПървоначално написано от v!k!tYyY
и тръпне в очакване нейната мечта да се сбъдне.Успех
![]()
Дам досетих се...Искаш да се научиш от фр за да не се изложиш нали?Първоначално написано от silveto9212
![]()
Боже мой пак познахСигурно съм ясновидец
![]()
tova ne biah go napisala az celuvala sam se est
Тогава защо огромната тръпка?Толкова ли си премряла да целунеш приятелката сиПървоначално написано от silveto9212
![]()
ne prosto iskam da vida kak se celuva
ne prosto iskam da vida kak se celuva grizeme lubopitstvo
![]()
![]()
![]()
![]()
v taia tema iavno seki iska da se mliaska s best fr-a si
![]()
![]()
![]()
![]()
Don'T Lo.0k At Me !
spored men niama ni6to lo6o i az sam se celuvala s edna ot moite best fr
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
mi питай я искаш ли да се целунем...4исто приятелски да видим как става...и така
da ili puk i kazva6 ne sum se celuvala kak li stava ne6to takova i tq moje da ti predlojiПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
a tia me e vijdala da se celyvam s edno mom4e daje dosta 4esto
Еми, ти реши дали е добре и как би реагирала тя, но все пак не мисля, че е добре да го правиш, ако тя няма чувства, защото освен, че ще те отхвърли може и да си развалите приятелството.Първо й покажи, че я харесваш и после прави, каквото ще правиш.