- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da celyna s ezik nai dobrat si fr
koeto e basi oligofrenskotoПървоначално написано от AnTi^SoCiaL[SkAtE:
nali kazah 4e ve4e i pokazah pravili sme tova onova no ne sme se celyva li
oh taia tema ne ia li svar6ih te ve4e pravi kakvoto re6i6 za dobre
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
e kvo tolko ste praili? a otnostno za celuvkata naistina she e po dobre prosto da go podhvurlish kato ideia i posle da vidish kva she i e reakciata? az li4no ne sum se celuvala s moita bfr i ne mislia i da probvamspored mene tva e ve4e prekaleno ..
Don'T Lo.0k At Me !
Хей хей... Авторката... Има ли новостииии.... Аиде кажи напраи ли ГООО? Искам да видя дали съм HELP-нала![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
защо хммм беПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
само ако е момиче де![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
а да попитам некви чувства ли имаш към нея или така ти се е прищяло просто?Иначе що не и кажеш и виж дали е съгласна а не така да си я мляскаш!!!И аз съм се целувала с мои приятелки,ама не шото ги харесвам а е така за кеф просто!!!![]()
![]()
![]()
![]()
аре ходете си се мляскайте
kakvo ima6 predvid?Първоначално написано от Анонимко
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
To4no taka! Ti moje da ne vlaga6 4uvstva, no nz tq kakvo misli! Po-dobre nedej, za da nqma posle razbiti surcai skrani fr!Първоначално написано от ThePainIsReaL
P.S. sorry, 4e pi6a na latinica, ama se precaka kirilicata!
ei taka za kefПървоначално написано от miss_fatty