Здравейте, искам и аз да помоля за съвет! Значи много съм влюбен в едно момиче! Запознахме се с нея преди доста време, сближихме се изключително много, но... станахме най-добри приятели! Не че имам нещо против да сме много добри приятели, ама аз имам други много по силни чувства към нея! Сега с нея се супер близки споделяме си всичко - дори тя ми казва кога и е цикъла... За абсолютно всичко си говорим, забавляваме се чудесно, винаги имаме за какво да си говорим, правили сме десетки интересни неща заедно. Но аз се влюбвам в нея все повече! Сигурен съм, че и при нея има нещо, може да е супер малко, но има нещо повече от приятелските чувства. Но понеже аз съм малко от по срамежливите и от начало когато се запознахме не можах да покажа какво искам и станахме приятели... Тя самата ми е казвала, че досега не е срещала човек като мен, който да я разбира така както аз, с който да се забавлява както с мен и т.н. Веднага ще кажете говори с нея, нали за всичко си говорите, значи няма проблем! Вече сме говорили с нея по въпроса за мойте чувства към нея... Но понеже съм адски тъп не можах да уцеля момента - признах си за чувствата си към нея, когато тя си беше хванала гадже - беше несериозна връзка, ама в началото не се знаеше, че е такава и аз реших поне тя да знае... И тогава и казах и тя каза, че в момента е заета и как съм могъл да кажа или да си помисля такова нещо... Нямало шанс... Сега си няма гадже, а ние все още сме си най-добри приятели! Не знам какво да правя!!! Ако може някое мнение и съвет, ще съм ви много благодарен!!!