- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- razlikite mejdu skeityr i metyl
miiii.... ne sym mnoo zapoznata.. za tfa nparaih taq tema iskamm da razbera po podrobno kvi sa ... ralikite mejdu sk8 i emo... ?dali ne e edno i syshto... ?kfa muzika slushat ednite i kfi dr... kak se oblichat skeityrite i kak metylite ?obukvite i t.n nadqvamm se da me osvedomite![]()
Ne Me PoznAaSh Po Huu Si TraI..!JiVeq Kaktyy sI IskaM i zA nikOi Ne Me Ebe...!PaDam staam ii Pak sym DoBre..!!!Ne mii puka za vas,mOmCheta,NitO za NeshTastnaTa LubOv,az sym samO kuChka bez SyrCe,zaShtOtoo edin kReten mi gO oTne...!!! </3
OMG!
4e te po ne6to prili4at li si... a da... i dvata "vida" di6at![]()
Общото е, че всичките са големи тъпаци` които се мислят за голямата работа.
Иначе доста емото и метъли са депресирани.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
няма разлика между средностатистически български "скейтър" и средностатистически български фешънкор метъл .
'ма какво ти дреме,сега модно е растафарството,добро настроение,сектантски идеологии на хипитата,марихуана,тва онова.Да си хейтър е демоде,така че ако искаш да си готин,по-добре не ставай депресар.
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Мo6nо
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Bodom_child - Това не съм го казвал.![]()
бан по ип и профил
едните миришат повече от другите
ХахПървоначално написано от OtherDimension
![]()
а пк най-много от всички миришат циганите, които са чалгари.![]()
бан по ип и профил
Tva e emo!
Tva e sk8r.
Kva im e prilikata?
a vas koi vii kefat poveche ? ?![]()
Ne Me PoznAaSh Po Huu Si TraI..!JiVeq Kaktyy sI IskaM i zA nikOi Ne Me Ebe...!PaDam staam ii Pak sym DoBre..!!!Ne mii puka za vas,mOmCheta,NitO za NeshTastnaTa LubOv,az sym samO kuChka bez SyrCe,zaShtOtoo edin kReten mi gO oTne...!!! </3
То нямат нищо общо.Едните са обединени под общ знаменател заради музиката която слушат,а други заради хоби ии тама такиа работи..а и секи скейтър си слуша кват музика си иска/поне доколкото знам аз/
Скейтърите страшно мн ме кефат ,но нямам нищоо против метълитеa vas koi vii kefat poveche ? ?
Офффффффф![]()
![]()
![]()
Подобни квалификации и сравнения са абсурдни.
т. 11.