- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vuprosche :)
найстина има по- стойностни неща в една връзка но винаги се стига и до секса когато има любов и то истинска секса е по- добър
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Az sum za "Lubov bez sex ne priznavam" zashtoto tova e strast i v edna vrazka trqbva da ima strast \/
да... в 1 връзка има много повече от "тупа лупа"\
/ \
/
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Подкрепям Владо![]()
>>> House Music <<<
И двете неща са верни. Аз мисля, че хармонията м/у любовта и секса е най-добре. Не може нито без едното, нито без другото. В една връзка сексът просто рано или късно се появавя като продължение на любовта.. и двете в съчетание са нещо много добро![]()
А колкото до секса без чувства - той омръзва - веднъж така, втори път така .. ама тръпката почва да се губи ..
поне при мен
Ami znachi pravilno e che sex ne biva da ima bez lubov...a syshto e pravilno che v lubovta ima po vajni neshta...No vypreki tova edna dostatychno dobra vryzka nemoje be seks.....
Taka mislq..
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
"Liubov bez seks nqma!Seks bez Liubov ima! \
/ " tva e ot mene
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
vtoroto mnogo qsno
Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!
Второто естественно. Но веднъж в час по литература, г-нът ни разказа за един расказ на Елин Пелин (не се сещам сега как се казваше), ама сюжетът му беше. Една светица приготвила някаква манджа на гостите в къщата, но я направила безсолна. Гостите се възмутили от това, а тя казала, че без сол манджата не е вкусна,такъв е и живота. Така е и със секса, той подхранва връзката.![]()