.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Vuprosche :)

Град
    The Hell
    найстина има по- стойностни неща в една връзка но винаги се стига и до секс а когато има любов и то истинска секса е по- добър
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Guest
    Az sum za "Lubov bez sex ne priznavam" zashtoto tova e strast i v edna vrazka trqbva da ima strast \/

да... в 1 връзка има много повече от "тупа лупа" \/ \/
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Подкрепям Владо
    >>> House Music <<<

v edna vruska ima ne6to pove4e ot sex no kakvo li obqsnqvam

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И двете неща са верни. Аз мисля, че хармонията м/у любовта и секса е най-добре. Не може нито без едното, нито без другото. В една връзка сексът просто рано или късно се появавя като продължение на любовта.. и двете в съчетание са нещо много добро
    А колкото до секса без чувства - той омръзва - веднъж така, втори път така .. ама тръпката почва да се губи ..
    поне при мен

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ami znachi pravilno e che sex ne biva da ima bez lubov...a syshto e pravilno che v lubovta ima po vajni neshta...No vypreki tova edna dostatychno dobra vryzka nemoje be seks.....
    Taka mislq..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Град
    Приморско
    "Liubov bez seks nqma !Seks bez Liubov ima! \/ " tva e ot mene
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

ioiolo

vtoroto mnogo qsno
    Ne Se VlUbVaI v KoSiTe-tE pObElQvAt.Ne Se VlUbVaI v O4ItE-tE lUjAt.Ne Se VlUbVaI v lIcEtO-tO sAmO pRiVlI4A.vLuBvAi Se V sUrCeTo-SaMo To ObI4A! PlA4i TiHo,SmEi sE ViSoKo,LuBi SiLnO i OtMu6tAvAi JESTOKO !!!

Град
    Бургас
    Второто естественно. Но веднъж в час по литература, г-нът ни разказа за един расказ на Елин Пелин (не се сещам сега как се казваше), ама сюжетът му беше. Една светица приготвила някаква манджа на гостите в къщата, но я направила безсолна. Гостите се възмутили от това, а тя казала, че без сол манджата не е вкусна,такъв е и живота. Така е и със секса, той подхранва връзката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си