.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Vlyben Sam V Momiche Ot SaSedNiq Klas

Харесвам едно момиче от моето даскало винаги когато се видим се прегръщаме,целуваме и всякакви такива работи който биха ни оприличили че ходим .... а всъщност тя има приятел с който нещата не вървят кажете какво да нарпавя за да я привлека на моя страна

Guest
    kaji i istinata

Napravih go ot togava ne sme govorili za tova ..... i vsi4ko prodaljava da e sa6totoi
    Ko Mi PuKa 4E mI gOvOrQt ZaD gArBa NaLi SaM PrEd Tqh NeKa Mi GlEdAt GaZa!!!

Всичко продължава да е същото от тогава не сме говорили по тази тема т.е. нас и никаква промяна напротив почна да се даржи още по яко с мене
    Ko Mi PuKa 4E mI gOvOrQt ZaD gArBa NaLi SaM PrEd Tqh NeKa Mi GlEdAt GaZa!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Това че се държи така не означава, че има някви по-специални чувства.
    Аз например прегръщам приятелите си, но това не означава че ги харесвам... поговори с нея и я питай какво изпитва към теб.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Ами кажи й какво мислиш по въпроса.Ако не е щастлива с него, по-добре да се разделят, а не да го лъже.Няма смисъл от изневярата.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    moje da q privli4ash no da si obi4a priatelq i tova 4e neshtata mejdu tqx ne vurvqt ne zna4i 4e vednaga e gotova da e s teb.. tq ako mn si durji na nego edva li bi go ostavila ei taka . a za teb-napravil si vsi4ko kazal si i.. shtom ne e podxvashtala pak taq tema s teb zna4i ne iska nishto seriozno s teb zasega ostava ti samo da 4akash.. ako iska da e s teb sama shte ti kaje

Guest
    Човека каза че се целуват,не само прегръщат.А и без това щом тои си е признал пред нея чувствата му и тя се държи така не може да не го харесва поне,въпроса с другия човек-трябва да говориш с нея по тоя въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си