.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен
    Град
    Мбабане
    сладуранке, много си лоша тия дни
    пмс ?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    сладуранке, много си лоша тия дни
    пмс ?
    Просто чак сега си показвам рогата.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Не знам каква беше нуждата да нападаш. Просто исках да отбележа, че вероятността да са опасни е минимална, и затова няма защо да се плашим от тях
    Същото би било да се плашим от всички мъже, защото може да са опасни...
    Ами нуждата беше заради това изказване:
    Не са опасни...
    Първо казваш обратното на това което е казал някой, в случая аз, после блещиш нещо и накрая казваш същото на първоначално "обореното" с други думи. Явно това ти е практиката да изпъкнеш.
    Казвам обратното на теб, защото не съм съгласна с него.
    Ти се дразниш, че не съм съгласна ( или просто търсиш с кого да се заядеш,не знам), и ме нападаш.
    Аз обяснявам защо не съм съгласна... Ексхибиционистите не са изнасилвачи и няма да те нападнат. Те се кефят просто да се покажат и толкова. Вероятността да те нападне някой от тях клони към 0,000000001. И в случая е по- правилно да се каже " Не са опасни", отколкото "Може да са опасни"...
    Така може ли да се изкажа без да дразня нейно величество? Надявам се да си ме разбрала най- сетне...

п.с Според мен "бллещя се" означава "карам се, зверя се на някой"... А трова е, което правиш ти. Аз най- спокойно разяснявам какво имам предвид, без излишни емоции и обиди.
    А целта ми е не да изпъкна, а да успокоя хората, най- вече авторката на темата и тези, които ще имат подобни преживявания.
    Добре ще е и ти да пробваш да го направиш, вместо да ме цитираш и да се заяждаш.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

а, ако е някоя прилично дебела и увиснала, при това над 50така?
    Едва ли ще и се зарадваш много...
    Просто си те представям... [/b]
    Е стига...

а аз си представям някоя на 20-25 с перфектно тяло и много хубаво лице. Ще ми бъде приятно и да е и изнасилвачка и да ме изнасили.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Град
    София
    А така, успокой ги ти, като видят екхибиционист ще си кажат " Ааа оназ невеста от форума каза, че тея не са опасни, че си седим и че си ги гледам, кво ми пука, нали нема ми напраат нищо.." Винаги трябва да се има едно на ум с откачалки.
    И факт е, че ме префразира. Не казвам, че е лошо, имаш си дар слово...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    na men nqkoi takav izrud da mi napira na vhodnata vrata s svaleni ga6ti da vidi6 kak 6e go posre6tna sarde4no s 1 kolqno mejdu krakara
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    а, ако е някоя прилично дебела и увиснала, при това над 50така?
    Едва ли ще и се зарадваш много...
    Просто си те представям... [/b]
    Е стига...

а аз си представям някоя на 20-25 с перфектно тяло и много хубаво лице. Ще ми бъде приятно и да е и изнасилвачка и да ме изнасили.
    Ти може много неща да си представяш, но жестоката реалност е друга...

Не съм казала да си казват хората "ексхибиционист, ебаси кефа". Но няма смисъл да се панираш и психираш за нещо, което всъщност не е опасно... Изкрещяваш веднъж, и бягат...
    Срещала съм ги колкото искаш... Имам чувството че съм някакъв магнит за подобни хорица...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на _donna_
    ексхибиционизъм.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    За мое нещастие аз имах сблъсък с такъв човек още, когато бях на 1 години и това ми повлия адски много на психиката. За сегашните 11- годишни това не би било такъв проблем, но тогава аз още играех на стражари и апаши и въобще такива неща не знаех и че съществуват. Помня, че тогава цяла вечер се упражнявах да кажа думата правилно. Онзи дядо все още го срещам понякога из НДК, но вече заглежда 4-5 годишни момиченца и мастурбира, гледайки ги.
    Надявах се, че тогава, когато го задържаха за 24 часа, ще му държи влага, но явно нищо не се промени, освен, че повече не са върна в Градската градинка. Егида ни казаха да го съдим, защото той последният път искаше да ни изнасили, тоя дядка как бягаше... едвам му се изплъзнахме. То ЕГИДА го хванаха след 3 пресечки...
    shadow4e,тоя май го помня
    иначе за първи път видях такова животно преди около 6-7-8 години.Майка ми работеше в транспортна болница и нещо отивах при нея..послед бял ден в трамвая,на някоя си там от последните спирки някув дъртак си извади пишока и почна да си го тресе..добре че се отвориха вратите,защото бая се изплаших(била сум на 11-12) и дим да ме няма,тичах до кабинета на майка ми..
    А иначе malka_sladuranka е права - тва са хора с ненормални сексуални желания ненормалници
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Сега като се замсиля съм виждал такова нещо наживо..тамън се замислх защо само аз не съм виждал ексхибиционисти но уви виждал съм!
    Веднъж кат бях в Монтана, беше лято и доста топличко. Та вървя си аз с Murderdoll надолу по една уличка и какво да видим...един чичко само по чорапи си притича покрай нас...От там и двамата ей така -->
    Беше ебаси гледката...

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Аз съм още нууб на лормс .Но има време,аз съм схватлива .
    То аз съм позабравил доста неща но за теб специално ще си припомня ако се наложи
    Иии много як аватр
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Didi_tronka
    Мале мале до къде стигна света?!?!...
    Една приятелка беше скивала някакъв да лъска в градския транспорт.

Има ги всякакви. Каква е била причината- загорялост, най-вероятно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ами в моя случай /пак в градския транспорт/, не мисля, че беше защото е загорял. Той беше дядо на около 75 години, поне така ми изглеждаше. Носеше една кофа старичка пълна с вода и начупен вътре хляб. По дрехите му личеше, че определено е беден, та да има коя 20 годишна да се върти около него. Мисля си, че този дядо е забравил какво е секс... Изглеждаше и самотен.
    А защо лъскаше, гледайки ме, не знам...може би отдавна не е успявал да му стане/ то и сега не беше напълно,де/. И аз не знам...

Град
    София
    А защо лъскаше, гледайки ме, не знам...може би отдавна не е успявал да му стане/ то и сега не беше напълно,де/. И аз не знам...
    Не ми казвай, че си му го огледала.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не ми казвай, че си му го огледала.
    mai mai go e ogledala hubavi4ko
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Срещала съм ги колкото искаш... Имам чувството че съм някакъв магнит за подобни хорица... [/b]
    Аз съм виждал само веднъж такъв. Някакъв го лъскаше насред една уличка до клас пиле дето е над катедралата.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хахахахха не 2 сек ми бяха достатъчни, пък и той беше доста наблизко, добре че имаше още 2 човека в тролея, та се преместих при тях.

Град
    In Your Mind
    Хах аз на 11 като бях и се връщах от Мария Луиза (басейна) и с една приятелка минаваме там през горичката и гледаме пред нас някъв нещо си оправя на ципа... и си викаме двете 'Е нещо му се е развалил.'. Мда ама повървяхме малко и го гледаме тоя извадил си инструмента и лъска. Беше си голям стрес за мене...
    I love you...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Хах аз на 11 като бях и се връщах от Мария Луиза (басейна) и с една приятелка минаваме там през горичката и гледаме пред нас някъв нещо си оправя на ципа... и си викаме двете 'Е нещо му се е развалил.'. Мда ама повървяхме малко и го гледаме тоя извадил си инструмента и лъска. Беше си голям стрес за мене...
    Това ми напомни за един подобен случай в Южния парк. Бяхме с едно девойче и си седяхме на една пейка и ад едно дърво един лъскаше и явно си мислеше, че след като си е скрил главата се е скрил целия. Да, ама не. Само инструмента и ръката му се виждаха. А това ОМГ стана на доста централно място в Южния, не някъде навътре...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ех,подсещате ме за едно лято преди 2-3 години,когато след даскало ходихме да пием двулитровки в Борисовата.след прекарани там 3-4h и изпити няколко бутилки общо,естествено природата почва да те зове.и тъй като около беседката нямаше кенеф,бяхме принудени да торим горичката и борчетата.. та една приятелка отива на поредния круиз и се връща пребледняла,ама се хили такова..'кво стана бе?' 'ами един ме сецна,доакто пишках' ' е как така,що не се развика?' 'ми бях си зад едно дърво със свалени гащи и чувам,че шумата припуква и както си подадох главата иззад дървото,а заедно с това ми се вижда и гъза,гледам някакъв младеж с оръдие в ръка и ми говори 'нищо няма да ти направя,само стои така да те погледам,бях в казармата и не съм бил с жена от много време'...и се му се развиках да се маха,щото пикая и че ше извикам конната полиция..и като свърших и си вдигнах гащите оня беше изчезнал..'
    след това откровение не ходя никъде да пишкам сама,камо ли по паркове..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

ee ako be6e v nas 6tqh da mu s4upa pi6kata s palkata deto visi na zaka4alkata

Ne iskam da si go predstavq
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си