- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Eксхибиционализъм по домовете,моля!
сладуранке, много си лоша тия дни![]()
пмс ?![]()
Просто чак сега си показвам рогата.Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Казвам обратното на теб, защото не съм съгласна с него.Първоначално написано от malka_sladuranka
Ти се дразниш, че не съм съгласна ( или просто търсиш с кого да се заядеш,не знам), и ме нападаш.
Аз обяснявам защо не съм съгласна...Ексхибиционистите не са изнасилвачи и няма да те нападнат. Те се кефят просто да се покажат и толкова. Вероятността да те нападне някой от тях клони към 0,000000001. И в случая е по- правилно да се каже " Не са опасни", отколкото "Може да са опасни"...
Така може ли да се изкажа без да дразня нейно величество? Надявам се да си ме разбрала най- сетне...
п.с Според мен "бллещя се" означава "карам се, зверя се на някой"... А трова е, което правиш ти. Аз най- спокойно разяснявам какво имам предвид, без излишни емоции и обиди.
А целта ми е не да изпъкна, а да успокоя хората, най- вече авторката на темата и тези, които ще имат подобни преживявания.
Добре ще е и ти да пробваш да го направиш, вместо да ме цитираш и да се заяждаш.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Е стига...Първоначално написано от rosskata
а аз си представям някоя на 20-25 с перфектно тяло и много хубаво лице. Ще ми бъде приятно и да е и изнасилвачка и да ме изнасили.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
А така, успокой ги ти, като видят екхибиционист ще си кажат " Ааа оназ невеста от форума каза, че тея не са опасни, че си седим и че си ги гледам, кво ми пука, нали нема ми напраат нищо.." Винаги трябва да се има едно на ум с откачалки.
И факт е, че ме префразира.Не казвам, че е лошо, имаш си дар слово...
![]()
na men nqkoi takav izrud da mi napira na vhodnata vrata s svaleni ga6ti da vidi6 kak 6e go posre6tna sarde4no s 1 kolqno mejdu krakara![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ти може много неща да си представяш, но жестоката реалност е друга...Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Не съм казала да си казват хората "ексхибиционист, ебаси кефа". Но няма смисъл да се панираш и психираш за нещо, което всъщност не е опасно... Изкрещяваш веднъж, и бягат...
Срещала съм ги колкото искаш... Имам чувството че съм някакъв магнит за подобни хорица...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
shadow4e,тоя май го помняПървоначално написано от shadow4e
иначе за първи път видях такова животно преди около 6-7-8 години.Майка ми работеше в транспортна болница и нещо отивах при нея..послед бял ден в трамвая,на някоя си там от последните спирки някув дъртак си извади пишока и почна да си го тресе..добре че се отвориха вратите,защото бая се изплаших(била сум на 11-12) и дим да ме няма,тичах до кабинета на майка ми..
А иначе malka_sladuranka е права - тва са хора с ненормални сексуални желанияненормалници
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Сега като се замсиля съм виждал такова нещо наживо..тамън се замислх защо само аз не съм виждал ексхибиционисти но уви виждал съм!
Веднъж кат бях в Монтана, беше лято и доста топличко. Та вървя си аз с Murderdoll надолу по една уличка и какво да видим...един чичко само по чорапи си притича покрай нас...От там и двамата ей така -->![]()
Беше ебаси гледката...![]()
То аз съм позабравил доста неща но за теб специално ще си припомня ако се наложиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Иии много як аватр![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Една приятелка беше скивала някакъв да лъска в градския транспорт.Първоначално написано от Didi_tronka
![]()
Има ги всякакви. Каква е била причината- загорялост, най-вероятно.
Ами в моя случай /пак в градския транспорт/, не мисля, че беше защото е загорял. Той беше дядо на около 75 години, поне така ми изглеждаше. Носеше една кофа старичка пълна с вода и начупен вътре хляб. По дрехите му личеше, че определено е беден, та да има коя 20 годишна да се върти около него. Мисля си, че този дядо е забравил какво е секс... Изглеждаше и самотен.
А защо лъскаше, гледайки ме, не знам...може би отдавна не е успявал да му стане/ то и сега не беше напълно,де/. И аз не знам...
Не ми казвай, че си му го огледала.Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
mai mai go e ogledala hubavi4koПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Аз съм виждал само веднъж такъв. Някакъв го лъскаше насред една уличка до клас пиле дето е над катедралата.Първоначално написано от rosskata
![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Хахахахха не2 сек ми бяха достатъчни, пък и той беше доста наблизко, добре че имаше още 2 човека в тролея, та се преместих при тях.
Хах аз на 11 като бях и се връщах от Мария Луиза (басейна) и с една приятелка минаваме там през горичката и гледаме пред нас някъв нещо си оправя на ципа... и си викаме двете 'Е нещо му се е развалил.'. Мда ама повървяхме малко и го гледаме тоя извадил си инструмента и лъска. Беше си голям стрес за мене...
I love you...
Това ми напомни за един подобен случай в Южния парк. Бяхме с едно девойче и си седяхме на една пейка и ад едно дърво един лъскаше и явно си мислеше, че след като си е скрил главата се е скрил целия. Да, ама не. Само инструмента и ръката му се виждаха.Първоначално написано от Alerta
А това ОМГ стана на доста централно място в Южния, не някъде навътре...
![]()
ех,подсещате ме за едно лято преди 2-3 години,когато след даскало ходихме да пием двулитровки в Борисовата.след прекарани там 3-4h и изпити няколко бутилки общо,естествено природата почва да те зове.и тъй като около беседката нямаше кенеф,бяхме принудени да торим горичката и борчетата..та една приятелка отива на поредния круиз и се връща пребледняла,ама се хили такова..'кво стана бе?' 'ами един ме сецна,доакто пишках' ' е как така,що не се развика?' 'ми бях си зад едно дърво със свалени гащи и чувам,че шумата припуква и както си подадох главата иззад дървото,а заедно с това ми се вижда и гъза,гледам някакъв младеж с оръдие в ръка и ми говори 'нищо няма да ти направя,само стои така да те погледам,бях в казармата и не съм бил с жена от много време'...и се му се развиках да се маха,щото пикая и че ше извикам конната полиция..и като свърших и си вдигнах гащите оня беше изчезнал..'
след това откровение не ходя никъде да пишкам сама,камо ли по паркове..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ee ako be6e v nas 6tqh da mu s4upa pi6kata s palkata deto visi na zaka4alkata![]()
Ne iskam da si go predstavq
Дъ бест аватар от галерията