Цитирай Първоначално написано от shadow4e
Хахахха като прочетох заглавието реших, че в някаква националистическа партия са се събрали масово ексхибиционисти, които тормозят хората по домовете, агитирайки ги така да гласуват за тях като се разсъбличат.
За мое нещастие аз имах сблъсък с такъв човек още, когато бях на 1 години и това ми повлия адски много на психиката. За сегашните 11- годишни това не би било такъв проблем, но тогава аз още играех на стражари и апаши и въобще такива неща не знаех и че съществуват. Помня, че тогава цяла вечер се упражнявах да кажа думата правилно. Онзи дядо все още го срещам понякога из НДК, но вече заглежда 4-5 годишни момиченца и мастурбира, гледайки ги.
Надявах се, че тогава, когато го задържаха за 24 часа, ще му държи влага, но явно нищо не се промени, освен, че повече не са върна в Градската градинка. Егида ни казаха да го съдим, защото той последният път искаше да ни изнасили, тоя дядка как бягаше... едвам му се изплъзнахме. То ЕГИДА го хванаха след 3 пресечки... И тааа наште отказаха да го съдим, защото даването на показателства е голямо психическо натоварване за едно 11 годишно дете. Надявам се, че някое друго дете не е имало нещастието да не усее да се измъкне.
След една година попаднах на друг... В рейса седеше срещу мен и лъскаше, гледайки ме, станах и се преместих.
Оххх, доста дълго стана. Едва ли някой ще го прочете цялото,но то няма и смисъл
ХАХАХ А АЗ СЕКТА