- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boleznena revnost
stra6no mn obi4am priqtelqt si, no mn go revnuvam.po-princip sam si takava mn revniva,a ne iskam da e taka.no ne moga da go preodoleq.imam doverie na priqtelqt si, no nqmam doverie na vsi4ki ku4ki koito se zavrtat ponqkoga okolo nego.vsqko momi4e znae kak da spe4eli edno mom4e i ako iska da bade s nqkoe mom4e bi napravila vsi4ko za da uspee.kak da sam spokoina i da spra da go revnuvam?toi pravi vsi4ko vazmojno da ne go revnuvam poneje i toi e mn revniv i znae kak se 4uvstvam, no az pak se 4uvstvam gadno ponqkoga...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Еми щом си такава няма как да се промениш според мен![]()
Щом му имаш доверие,не трябва да го ревнуваш.Ако той не иска да е с други момичета,те няма как да го накарат да е с тях
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
И моята приятелка има същия проблем. Не и давам ник'ви поводи ма в дискотеката като сме и ако се завърти някоя около мен за кратко, било то и позната веднага ми обръща гръб и се мръщи. Баси не моа да ве разбера. С кво сме виновни ние в случая??? П.П. Ако те обича и ако държи на теб, бъди сигурна, че никога не би направил нещо, с което да те нарани.
emi strah me e 4e nqkoq moje da tragne da go svalq i toi moje da se poddade za6toto toi e mom4e. v takav moment moje da zabravi kolko me obi4a....nz![]()
When you're ready to go
I Love Nick
Еми напрактика няма изход от тая ситуация,винаги ще има момичета,въпорса е любовта ви да устой над всички и ти да преодолееш чувствата за който ние (форумците) не можем кой знае колко да ти помогнем.
Ако наистина те обича..Първоначално написано от vivian
1во:в так1в момент веднага ще разбереш колко те обича..
2ро:направи нещо с което да му грабнеш ума и да мисли непрек1снато за тебе..
И мисля че..щом му имаш доверие...и той те обича...просто не мисля че имам повод за безпокойство..и за някак1в вид ревност..
Дано с1м ти бил полезен..![]()
Е как ше те е страх да не забрави, че те обича, не бъди толкова наивна плс.Кво кат тръгне да го сваля. Мен ако всяка дет ме сваляше , забравях че обичам приятелката си, отдавна да нямам такава. Въпросът по-скоро опира до него, и до това колко много и дали наистина те обича!
az znam 4e me obi4a i zatoav se opitvam da podtisna tazi revnost koqto se poqvqva kogato opredeleni ku4ki sa okolo nego.6te imam v predvid tozi savet.
When you're ready to go
I Love Nick
I az imam sahstiq problem.Adski sam revniva i kato ne vidq priqtelq si 2-3 dni i po4vam da si mislq s koq li e sq.No sam se primirila 4e sam si revnina i nqma da se promenq...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
slun4ice ikam da ti kaja 4e az sum kozirog i edna ot nai-harakternite 4erti za koziroga e REVNOSTTA... Bolezneneo revniva BQH i sega si revnuvam , zna4itelno po-malko.. iskam da ti kaja kakvo sum razbrala za tova 4ustvo.Tova e 4ustvo porodeno ot egoizum, demek ti iska6 non stop toi da ti obru6ta vnimanie na teb samo na teb da ne te ostavq za mig i tn.. a tova ve4e mujete ne go mogat i 2roto ne6to koeto znam e 4e revnostta pokazva nesigurnosat samata teb, nisko samo4ustvie demek, ami da taq e po-hubava ot men ami neq q haresva sigurna sum( a toi v su6toto da si misli "bahti groznata 6avrantiq..") Bih iskala za spomni6 tova: EDNA UMNA JENA NIKOGA NE IZPITVA REVNOST I VINAGI PRAVI NE6TATA TAKA KAKTO NA NEQ I HARESVA!POvi6i si samo4ustvieto nakraq na gadjeto ti 6te mu pisne povqrvai mi mujete se draznqt ot nesamouvereni jeni... te obi4at nedostupnoto, gordoto(ne naduto), UVERENOSTTA V EDNA JENA tova e mnogo vajnoПървоначално написано от vivian
![]()
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Доста голям минус е ревността.В този случай не вярваш на момичетата около него, но ако той те обича м/у тях нищо не може да се случи, ако той не иска, логично е.Трябва да се опиташ да се промениш и да не си хабиш нервите толкова за тези кучки, както каза.А и ако на приятелят ти не са му приятни, просто да ги избягва.В един момент тази ревност ще съсипе връзката ви, ако не я ограничите.
Mili4ka,ti si si takava i tova e v prirodata ti,tova ne moje da se promeni,no moje da se prikrie.Ne mu pokazvai tolkova mnogo 4e go revnuva6,opitvai se da go skrie6,trudno e znam,no ina4e na nego 6te mu omrazne,a na teb 6te ti bade o6te po gadno.
Moqta nai dobra priqtelka,sa6to e mn revniva i tova naistina mn i pre4i,za6toto kogato e s nqkoe mom4e,neprekasnato mu dosajda,ne mu dava da govori s dr momi4eta,a mom4etata ne izdarjat na tova i v edin moment prosto si tragvat,koeto e mnogo kofti,no e taka.
Moqt savet e,opitai se da ne pokazva6 tlkova mn 4e go revnuva6,kolkoto i trudno da e tova.
Kasmet![]()
И моята приятелка е така ... само да види някоя около мен ще ми извади очите ,а в същото време тя не пропуска шанс да се понатиска с некой дришльо ,ходи ги разбери девойките![]()
е нали казваш че му имаш доверие- това е важнотодругите може и да му се натискат но ако той те обича няма да им обръща внимание
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
и моя приятел ме ревнува без да му давам поводи от една страна е хубаво щот по тоя начин показва един вид че му пука за мен ала бала ама от друга се едно ми няма доверие като ме ревнува тка ... незнам и аз съм мн ревнива ама не го показвам мн мн поне се опитвамако си сигурна че те обича и че си държи на теб няма смисъл опитай се да не те завладява толква мн ревността
![]()
I neeD You And You NeeD me.This is So Plain To see,anD i Will neveR LeT You Go,and I will alwaYs Love You So!!!
Разбирам те напълно, аз съм абсолютно същата.И за жалост тва не може да се промени.Много е гадно и за тебе и за приятеля ти постоянно да го ревнуваш, ама характер не се променя
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
az po princip revnuvam no ne pokazvam revnostta si.t.e. taq si q v sebe si,no toi pak razbira 4e mi e stanalo gadno.1vo me poznava mn dobre nqma kak da ne zabeleji.2ro toi sa6to e mn revniv i zatova me razbira kogato go revnuvam...
kogato go revnuvam prosto mi stava mn gadno, no nikoga ne pokazvam kolko mn go revnuvam za6toto en iskam da go zadu6avam s vrazkata si.
nz prosto nqmam doverie na mom4etata kato cqlo mai.mislq si 4e mom4etata biha se poddali stiga da ima edno krasivo i seksapilno momi4e i stiga te da sa piinali malko alkohol.no tova mnenie e izgradeno ot predi6ni vrazki.slu4valo mi se e da me zarqzvat zaradi nai-dobrata mi priqtelka samo za6toto me nqma6e v grada 2 meseca.i za tezi 2 meseca sablaznqvane mom4eto se be6e poddalo i be6e zabravilo kolko mn me obi4a.
P.S. skorpion sam.a te sa adski revnivi.no pove4e mi e podeistvalo tova koeto mi se e slu4valo...i togava mn bole6e zatova sega kogato obi4am mnogo se strahuvam da ne zagubq 4oveka
When you're ready to go
I Love Nick
номер е просто да си повтаряш, че той иска само теб и да бъдеш уверена, че няма да направи грешка .... освен това да говориш с него ... ама да внимаваш да не ти личи, че ревнуваш ... поне не много ... и с времето ще свикнеш ... ще му повярваш истински и ще спреш да се притесняваш ...
И между другото малко ревност никога не е излишна ... тя показва, че ти пука ....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Колкото и мнения да се изпишат - никое няма да ти помогна. Щом характерът ти е такъв, освен със силна воля по друг начин не можеш да се промениш. Ако смяташ, че наистина те обича и никога не би ти изневерил - успокоявай се с това всеки път, когато започнеш да ревнуваш.![]()
П.п. В много случаи силната ревност подтиква партньора ни към действия, които сякаш прави на пук... ХаХа преди много ревнувах приятелката си от един мой "приятел" и след 2-3 дена тръгнаха!![]()
![]()
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
trqbva da q podtisna naistina.i se opitvam s vsi4ki usiliq.moje bi trqbva samo da proumeq 4e ako me obi4a mnogo kakto mi e pokazval i dokazval ne bi se poddal na nqkakvi si ku4ki...
When you're ready to go
I Love Nick
Всичко е въпрос на принципи и ценностна система... Ако не обича надутите к*чки, ако не сваля момичетата смао заради секса, значи можеш да си сигурна в него. Макар, че винаги може да стане издънка...![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
разбирам те напълно и аз съм много ревнива и се ядосвам от това,ама то си ни е просто в кръвта,това показва че държим на партньора си,привързаността е по-голяма.Единствено можеш да се опиташ да криеш в себе си тези чувства ама не е особено приятно.