- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- boleznena revnost
Mhhmmmmmmm na sushtoto mnenie sum!I az sum mnogo revniva i az mu imam doverie i az go obicham...Noooooo tva si e neshto koeto trudno se premahva...!Osven da pochnesh da zaplashvash vsi4ki ku4ki okolo negoПървоначално написано от MoHuTo
az ne zaplashvam tqh .. ne vinagi...ne vsi4ki... :} no nego sum go preduprejdavala che stane li neshto i chupq glavata
ii toi se bezpokoi vse pak za zdraveto na drugite hora
![]()
Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.
Не си сама аз също съм толкова ревнива че сигурно и повече от тебПървоначално написано от vivian
Само някоя да го заговори или той нея или да вземе да хвърля погледи на някоя и веднага го поглеждам с един намръщен поглед и се извръщам.И той направо полудява и ми се нерви и започваме да се караме.Просто съм си такава и вече съм се примерила с този мой огромен недостатък който ми носи само излишни главоболия.Така че според мен няма оттърване от ревността толкова съм опитвала какво ли не но нищо не помогна![]()
И моят приятел е така-много,ама страшно много ревнува..иначе ми казва,че ми има доверие,но според мен ако имаш доверие на някого,няма да изпитваш такава ненормална ревност към него,и ще бъдеш сигурна,че дори и да му се натискат други,той няма да се поддаде-защото нали знаеш,че те обича..
така че Bивиан,опитай се да му имаш по-голямо доверие,защото иначе тази ревност е мн. задушаваща и става много гадно понякога
![]()
f@nt@zi@
"ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРИШ" -виж най важното е когато го видиш с друга да се успокоиш...казваш си стага де ккакво толково те просто си говорят...знам 4е той никога няма да ми изневери "имам му пълно доверие"-просто приемаш факта 4е е мом4е и дори когато мине някое готино моми4е и каже "егати мацката' не озна4ава 4е я е харесал..или 4е ве4е не те оби4а..просто релаксирай и му вярвай 4е дори и да му се натискат той няма да се поддаде