.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: boleznena revnost

Град
    Приморско
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Еми щом си такава няма как да се промениш според мен
    Mhhmmmmmmm na sushtoto mnenie sum!I az sum mnogo revniva i az mu imam doverie i az go obicham...Noooooo tva si e neshto koeto trudno se premahva...!Osven da pochnesh da zaplashvash vsi4ki ku4ki okolo nego az ne zaplashvam tqh .. ne vinagi...ne vsi4ki... :} no nego sum go preduprejdavala che stane li neshto i chupq glavata ii toi se bezpokoi vse pak za zdraveto na drugite hora
    Любов е, когато не искаш да си лягаш да спиш, защото реалността е по-прекрасна от сънищата.

Писенце
    Guest

Re: boleznena revnost

Цитирай Първоначално написано от vivian
    stra6no mn obi4am priqtelqt si, no mn go revnuvam.po-princip sam si takava mn revniva,a ne iskam da e taka.no ne moga da go preodoleq.imam doverie na priqtelqt si, no nqmam doverie na vsi4ki ku4ki koito se zavrtat ponqkoga okolo nego.vsqko momi4e znae kak da spe4eli edno mom4e i ako iska da bade s nqkoe mom4e bi napravila vsi4ko za da uspee.kak da sam spokoina i da spra da go revnuvam?toi pravi vsi4ko vazmojno da ne go revnuvam poneje i toi e mn revniv i znae kak se 4uvstvam, no az pak se 4uvstvam gadno ponqkoga...
    Не си сама аз също съм толкова ревнива че сигурно и повече от теб
    Само някоя да го заговори или той нея или да вземе да хвърля погледи на някоя и веднага го поглеждам с един намръщен поглед и се извръщам.И той направо полудява и ми се нерви и започваме да се караме.Просто съм си такава и вече съм се примерила с този мой огромен недостатък който ми носи само излишни главоболия.Така че според мен няма оттърване от ревността толкова съм опитвала какво ли не но нищо не помогна

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    И моят приятел е така-много,ама страшно много ревнува.. иначе ми казва,че ми има доверие,но според мен ако имаш доверие на някого,няма да изпитваш такава ненормална ревност към него,и ще бъдеш сигурна,че дори и да му се натискат други,той няма да се поддаде-защото нали знаеш,че те обича.. така че Bивиан,опитай се да му имаш по-голямо доверие,защото иначе тази ревност е мн. задушаваща и става много гадно понякога
    f@nt@zi@

"ЗНАМ ЗА КАКВО ГОВОРИШ" -виж най важното е когато го видиш с друга да се успокоиш...казваш си стага де ккакво толково те просто си говорят...знам 4е той никога няма да ми изневери "имам му пълно доверие"-просто приемаш факта 4е е мом4е и дори когато мине някое готино моми4е и каже "егати мацката' не озна4ава 4е я е харесал..или 4е ве4е не те оби4а..просто релаксирай и му вярвай 4е дори и да му се натискат той няма да се поддаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си