Цитирай Първоначално написано от vivian
az znam 4e me obi4a i zatoav se opitvam da podtisna tazi revnost koqto se poqvqva kogato opredeleni ku4ki sa okolo nego.6te imam v predvid tozi savet.
slun4ice ikam da ti kaja 4e az sum kozirog i edna ot nai-harakternite 4erti za koziroga e REVNOSTTA... Bolezneneo revniva BQH i sega si revnuvam , zna4itelno po-malko.. iskam da ti kaja kakvo sum razbrala za tova 4ustvo.Tova e 4ustvo porodeno ot egoizum, demek ti iska6 non stop toi da ti obru6ta vnimanie na teb samo na teb da ne te ostavq za mig i tn.. a tova ve4e mujete ne go mogat i 2roto ne6to koeto znam e 4e revnostta pokazva nesigurnosat samata teb, nisko samo4ustvie demek, ami da taq e po-hubava ot men ami neq q haresva sigurna sum( a toi v su6toto da si misli "bahti groznata 6avrantiq..") Bih iskala za spomni6 tova: EDNA UMNA JENA NIKOGA NE IZPITVA REVNOST I VINAGI PRAVI NE6TATA TAKA KAKTO NA NEQ I HARESVA!POvi6i si samo4ustvieto nakraq na gadjeto ti 6te mu pisne povqrvai mi mujete se draznqt ot nesamouvereni jeni... te obi4at nedostupnoto, gordoto(ne naduto), UVERENOSTTA V EDNA JENA tova e mnogo vajno