.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: "Ти Гониш"

LuZeR
    Guest

"Ти Гониш"

Значи наскоро гледах едно филмче - "Ти Гониш" за приятелството и СПИН-а , искам да питам коя е песента която звучи в дискотеката като влизат двамката (мацката и момчето) , мисля че е на Спенс , пее се нещо за "Кучката иска да я опънеш" или нещо такова Smile

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Guest
    Между другото и аз от вчераа яко я търся , изкефи ме , а не знам коя му е ... и търся из гугъл и намерих само тая тема...
    Е надявам се да съм ти помогнала , беше ми приятно все паК

masha
    Guest

!

zdravei..pesenta se kazva "ti goni6" i e na spens az su6to q turseh no ne namerih ni6to

хх
    Guest

ти гониш

писана е за филма...няма да я намерите

Guest
    A filma nqma li go nqkude ??

ЛуДоТуУу
    Guest
    Ми аз днес цял ден го търся филмчето ама не го намирам

Angel_Of_Darkness
    Guest
    Zdravejte i az tova pitam: nqma li go nqkyde filma?? Shtot iskam da si go drypna.

`DaRkO`
    Guest

???

off mn se zaribih po taq pesen ama q nqma nikade nz ako nqkoi ima link4e ne6to da kazva 4e adski mn me iskefi

Голям фен
    Тва да не е темата на гостите ве?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ами не , не е тема на гостите.
    аз също пуснах преди същата тема, но никой не знае и не е чувал за филма
    жалко че късометражното кино не е вече толкова популярно..
    филма наистина си заслужава предвид режисьора който без да има кой знае какъв опит е успял все пак да заинтересува доста хора!
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    pone ne znaete li ot kolko chasa go davat po fox life ?

ХАХаха вие не видяхте ли тази тема сам я пуснал същата от 2 седмици вече. На клубовете по "Здравно и Репродуктивно здраве" бяхме първите които го гледахме и тука от кога се мъча да я открия тая песен!!! =D> =D> =D>
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

миднайт'нелогната
    Guest
    аз само веднъж съм го засичала по фокслайф в 3 часа ама повече не го дадоха...пффф като гледат че има супер интерес за тоя филм защо някой не ъплоуднееее плйййз и все пак оставам с идеята че ако повече хора го бяха гледали.....

Guest

Аз го засичам всяка нощ...

от 1(през ноща) след "сватовницата"
    първия път като го гледах ми ббръкна в душата
    а песента мн я искам ама няма

Guest
    filma e neveroqten i edno dokazatelstvo che mogat da se pravqt i neveroqtni filmi v BG ot bylgarski rejisiori i t.n.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Добре де, от никъде ли не може да се дръпне? Ясно там за търсачките/торентите, ама винаги остава и нещо в помощ на тия, на които не им се плаща Много добри отзиви съм чувала и от познати, приятели, че даже и от даскалката ми по български. Ако има шанс да се намери в нета... плс... хелп дъ литъл хелплес чайлд .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

NooBKiLLeR
    Guest
    аз го гледах във сряда от 7 и 30 някъде щото нямахме 1 час в училище а песента е много яка аз повече търся филма плс който има линк да даде ПЛССССССССССССССС

Guest
    нещо не мога да го дръпна (

абе то хубаво филма ама ако може и линк към песента на Спенс ?
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Guest

ti gonish

ujasno mnogo iskam ot nikude da si svalia pesenta na spens ot film4eto...nikade li ne e ka4ena, nikoi ima li ia na mp5 da mi ia izpreti ili da mi kaje ot kude da ia drupna

Dark_SpY
    Guest
    ae namerete link za taq pesni4ka e hora rovq se ve4e dve sedmici i ni6to edinsvenoto koeto namerih e na "tonika - ti gonish" golqmo ot4aqnie me hvana ve4e nekoi deto po razbira da zeme da se hvane da q nameri 4e ve4e mi pobelq kosata da q tyursq

sdasdasd
    Guest
    в дадата я има ама качеството е толко умрело че нищо несе разбира ИСКАМ Я ТАЯ ПЕСЕН

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    песента е на спенс ...филма е доста поучителен и аз го гледах ..само не могада намеря песента все още щото ме марзи да я потърся ... има време ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

rali4ka_99
    Guest
    Hora pesenta na Spens se kazva "Ti gonish" su6to kato film4eto,a 6to se otnasq do durpaneto ima q v tursa4kata na datata i v DC++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си