- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- "Ти Гониш"
Значи наскоро гледах едно филмче - "Ти Гониш" за приятелството и СПИН-а , искам да питам коя е песента която звучи в дискотеката като влизат двамката (мацката и момчето) , мисля че е на Спенс , пее се нещо за "Кучката иска да я опънеш" или нещо такова Smile
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Между другото и аз от вчераа яко я търся , изкефи ме , а не знам коя му е ... и търся из гугъл и намерих само тая тема...
Е надявам се да съм ти помогнала , беше ми приятно все паК![]()
zdravei..pesenta se kazva "ti goni6" i e na spens az su6to q turseh no ne namerih ni6to
писана е за филма...няма да я намерите
A filma nqma li go nqkude ??
Ми аз днес цял ден го търся филмчето ама не го намирам![]()
Zdravejte i az tova pitam: nqma li go nqkyde filma?? Shtot iskam da si go drypna.![]()
off mn se zaribih po taq pesen ama q nqma nikade nz ako nqkoi ima link4e ne6to da kazva 4e adski mn me iskefi
Тва да не е темата на гостите ве?![]()
ами не , не е тема на гостите.
аз също пуснах преди същата тема, но никой не знае и не е чувал за филма
жалко че късометражното кино не е вече толкова популярно..
филма наистина си заслужава предвид режисьора който без да има кой знае какъв опит е успял все пак да заинтересува доста хора!
"Целувка за лека нощ"
pone ne znaete li ot kolko chasa go davat po fox life ?
ХАХаха вие не видяхте ли тази тема сам я пуснал същата от 2 седмици вече. На клубовете по "Здравно и Репродуктивно здраве" бяхме първите които го гледахме и тука от кога се мъча да я открия тая песен!!! =D> =D> =D>
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
аз само веднъж съм го засичала по фокслайф в 3 часа ама повече не го дадоха...пффф като гледат че има супер интерес за тоя филм защо някой не ъплоуднееее плйййз и все пак оставам с идеята че ако повече хора го бяха гледали.....
от 1(през ноща) след "сватовницата"
първия път като го гледах ми ббръкна в душата
а песента мн я искам ама няма![]()
filma e neveroqten i edno dokazatelstvo che mogat da se pravqt i neveroqtni filmi v BG ot bylgarski rejisiori i t.n.![]()
Добре де, от никъде ли не може да се дръпне? Ясно там за търсачките/торентите, ама винаги остава и нещо в помощ на тия, на които не им се плащаМного добри отзиви съм чувала и от познати, приятели, че даже и от даскалката ми по български. Ако има шанс да се намери в нета... плс... хелп дъ литъл хелплес чайлд
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
аз го гледах във сряда от 7 и 30 някъде щото нямахме 1 час в училище а песента е много яка аз повече търся филма плс който има линк да даде ПЛССССССССССССССС
нещо не мога да го дръпна(
абе то хубаво филма ама ако може и линк към песента на Спенс ?
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
ujasno mnogo iskam ot nikude da si svalia pesenta na spens ot film4eto...nikade li ne e ka4ena, nikoi ima li ia na mp5 da mi ia izpreti ili da mi kaje ot kude da ia drupna
ae namerete link za taq pesni4ka e hora rovq se ve4e dve sedmici i ni6to edinsvenoto koeto namerih e na "tonika - ti gonish"golqmo ot4aqnie me hvana ve4e nekoi deto po razbira da zeme da se hvane da q nameri 4e ve4e mi pobelq kosata da q tyursq
![]()
![]()
![]()
![]()
в дадата я има ама качеството е толко умрело че нищо несе разбираИСКАМ Я ТАЯ ПЕСЕН
песента е на спенс ...филма е доста поучителен и аз го гледах ..само не могада намеря песента все още щото ме марзи да я потърся ... има време ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Hora pesenta na Spens se kazva "Ti gonish" su6to kato film4eto,a 6to se otnasq do durpaneto ima q v tursa4kata na datata i v DC++![]()