.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: PLs HELP me

PLs HELP me

Здравейте!Искам от вас съвет,преди време се сприателих с едно момиче!Разкрих и какво чувствам към нея,говорих ме на различни теми,но тя ми каза,че иска да сме само приатели!Аз си мисля,че поне малко ме харесва!Чудя се какво да правя!Да опитвам ли пак?

мисля, че трябва да опиташ още веднъж, но не някво натрапчиво и поне след седмица. През това време й покажи възможно най-добрите си страни. Когат после й намекнеш и тя те отреже, ще знаеш, че си пробвал всичко. Ако не те отреже - супер!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    somewhere over the rainbow...
    da naistina probvai o6te vednuj i ako te haresva....ne6tata 6e trugnat

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти луд ли си, ве ?
    бий й шута, мани ги тия "приятелства"

Голям фен
    Малко търпение! При момчетата и момичетата "имам чувства към теб" са с различно значение. За момчетата това обикновенно значи "искам да правим секс", докато при момичетата трябва да се появи тръпка, че тогава. Дай и време да те опознае по-отблизо. Успех!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми и според мен трябва да пробваш пак, но не избързвай много, а изчакай малко

Зависи колко време сте дружили преди да и покажеш или по-точно да и кажеш какво чувстваш. Надявам се не си прибързал много щот ако е било, то за нея е било стряскащо. Може да е приключила връзка на скоро и да не иска нова... може може може , може да има хиляди причини. Просто ако не иска сега, не я насилвай. Ако те харесва, продължавай в същия дух и когато усети, че може да ти има доверие сама ще те предразположи за връзка. Тва мисля

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    може да има хиляди причини. Просто ако не иска сега, не я насилвай. Ако те харесва, продължавай в същия дух и когато усети, че може да ти има доверие сама ще те предразположи за връзка. Тва мисля

i az taka mislq...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Цитирай Първоначално написано от vivian
    i az taka mislq...
    Браво

Мега фен Аватара на koalka
    Ако я харесваш-не се отказвай.И аз съм на мнение, че трябва да опиташ още веднъж.Изчакай и й намекни, че я харесваш, флиртувай с нея.

Град
    Sofia
    Аз пък не мисля че трябва да опитваш пак ,просто по тактично ти е казала че не я кефиш!

Град
    The Hell
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    мисля, че трябва да опиташ още веднъж, но не някво натрапчиво и поне след седмица.
    много правилно найстина не трябва да е натрапчиво иначе се разваля всичко. но този отговор много го мразя винаги ще ти кажат- аз много те харесвам но само като приятел- егати тъпотията
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Sweety_Crazy_girl
    Guest
    Hey priqtel zemi i se stegni malko kato ti e kazala 4e iska da ste samo priqteli zna4i ne e haresala ne6to v tebe ili v durjanieto ti ili ne6too v samiq teb!!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нормално и аз да съм ще ти кажа може би това ,че искам да сме само приятели.Покажи й ,че не си чак толкова "пристрастен" към нея -демек прави се на по-недостъпен и тя сама ще тръгне след теб.Иначе ясно ,че ще пробваш още 1 път поне ,но изчакай да минат седмица-две

Guest
    МРЕТЕ ВЕ!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    След като ти е казала че не те харесва защо да и се натрапваш?
    Тя ако иска да тръгне с теб ще ти го намекне.
    Ест. това е мое лично мнение,ти решаваш какво да правиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си