- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- PLs HELP me
Здравейте!Искам от вас съвет,преди време се сприателих с едно момиче!Разкрих и какво чувствам към нея,говорих ме на различни теми,но тя ми каза,че иска да сме само приатели!Аз си мисля,че поне малко ме харесва!Чудя се какво да правя!Да опитвам ли пак?
мисля, че трябва да опиташ още веднъж, но не някво натрапчиво и поне след седмица. През това време й покажи възможно най-добрите си страни. Когат после й намекнеш и тя те отреже, ще знаеш, че си пробвал всичко. Ако не те отреже - супер!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ти луд ли си, ве ?
бий й шута, мани ги тия "приятелства"![]()
Малко търпение! При момчетата и момичетата "имам чувства към теб" са с различно значение. За момчетата това обикновенно значи "искам да правим секс", докато при момичетата трябва да се появи тръпка, че тогава. Дай и време да те опознае по-отблизо. Успех!![]()
Еми и според мен трябва да пробваш пак, но не избързвай много, а изчакай малко![]()
Зависи колко време сте дружили преди да и покажеш или по-точно да и кажеш какво чувстваш. Надявам се не си прибързал много щот ако е било, то за нея е било стряскащо. Може да е приключила връзка на скоро и да не иска нова... може може може , може да има хиляди причини. Просто ако не иска сега, не я насилвай. Ако те харесва, продължавай в същия дух и когато усети, че може да ти има доверие сама ще те предразположи за връзка. Тва мисля![]()
Първоначално написано от BAYO
i az taka mislq...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Ако я харесваш-не се отказвай.И аз съм на мнение, че трябва да опиташ още веднъж.Изчакай и й намекни, че я харесваш, флиртувай с нея.
Аз пък не мисля че трябва да опитваш пак ,просто по тактично ти е казала че не я кефиш!
много правилно найстина не трябва да е натрапчиво иначе се разваля всичко. но този отговор много го мразя винаги ще ти кажат- аз много те харесвам но само като приятел- егати тъпотиятаПървоначално написано от olive_oil
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Hey priqtel zemi i se stegni malko kato ti e kazala 4e iska da ste samo priqteli zna4i ne e haresala ne6to v tebe ili v durjanieto ti ili ne6too v samiq teb!!!!!!
Нормално и аз да съм ще ти кажа може би това ,че искам да сме само приятели.Покажи й ,че не си чак толкова "пристрастен" към нея -демек прави се на по-недостъпен и тя сама ще тръгне след теб.Иначе ясно ,че ще пробваш още 1 път поне ,но изчакай да минат седмица-две![]()
МРЕТЕ ВЕ!!!!!!!!!!!!!!
След като ти е казала че не те харесва защо да и се натрапваш?
Тя ако иска да тръгне с теб ще ти го намекне.
Ест. това е мое лично мнение,ти решаваш какво да правиш![]()