- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нормално ли е момче да плаче за момиче
здравейте интересно ми е какво мислите за момчетата които плачат заради момиче и нормално ли е това според вас
женчовци![]()
и никой да не спори с мен, че ше псувам
такова е моето мнение![]()
Донякаде е Нормално но донякаде не![]()
Ами зависи от много неща, но все пак и момчетата си имат чувства и те могат да плачат, независимо за момиче или не.
не мисля, че ще се намери някого, когото да псуваш в тази тема.Първоначално написано от Seizure of Power
По темата - глупаво е и обратното - момиче да плаче за момче.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
и ДА и НЕ. Зависи от човека. Има някои по-чувствителни, има някои дет не им е през 'фара' за мацките. Хора много, моменти много.
Само за една мома са ми се насълзявали очите ама чак реване...
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Хм..момчетата да не сме от камък? Не съм плакал за момиче, може би само веднъж усетих как няколко сълзи просто се спуснаха по бузата ми, но наистина момента беше такъв, че незнаех къде се намирам...но да седна да плача чак..не е било, но може и да има такива момчета, знам ли, всеки е различен за себе си..![]()
And nothing else matters..
Абе то и да си бършеш задника е срамно ама го прайш нали? По същата логика е СРАМНО и за момичетата??? Кво срамно има в тва някой да покаже на яве чувствата си, не моа разбера??? >> Не защитавам никой, просто изказвам мнение!
Определенно е много глупаво.. но се пак си зависи от близостта в която сте били и чувствата..
Аз лично не бил пролял нито 1 с1лза за момиче.. т1по е просто... не е п1рвата не е и едиствената.. аз с1м на тоя принцип..![]()
Нормално е,ако момчето много обича момичето,а тя го е изоставила или нещо й се е случило.Момчетата не са от камък и който обича истински знае какво са сълзите.Момчетата са по-силни физически и обществените схващания ги карат да се държат като че са от камък(същите обществени схващания карат момичетата да изглеждат като нацапотени до няма накъде манекенки във всеки един момент).Така момчетата прикриват чувствата си и това не води до нищо добро.Те също трябва да изразяват чувствата си,а не да се правят че нямат сърце или че то е от камък.Относно момичетата,нормално е и те да плачат за момчета.Аз съм плакала няколко пъти за едно бивше гадже,което наистина обичах.
Spored men e normalno.Vseki 4ovek ima 4uvstva i e normalno da gi izrazqva po nqkakav na4in![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Alo puberi vie v red li ste be?!? Ako bil 4ustvitelen? Tova 4e e muj i edinsvenoto ne6to koeto go razli4ava ot jenata e kura, ne zna4i 4e ne moje da pla4e. Moga d avi kaja 4e e az kazvam evala na takiva MUJE za6toto MUJ KOITO NE PLA4E NE E ISTINSKI MUJ, A E PODOBIE... hahaa nekuv qko kompleksiran gorkiq ot vsi4ko i za da dokazva uj na sebe si i vsi4ki 4e ne e taka si vika ne az nqma da reva 6to da reva az sum muj HAHAHA DA AMA E TO4NO OBRATNOTO... Tui 4ee mom4eta pla4ete kogato se nalaga, za 6toto ako ne izlee6 nqkude mukata 6te stava po-zle
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Защо сте решили, че е срамно?Всяко момче се е случвало да плаче в един момент от живота си, така че....Дори и да не е за момиче.И какво от това, че е плакал за момиче?Това не означава, че е женчо!
Първоначално написано от olive_oil
![]()
Хахахаха за момиче никога не съм ревал, само за една която обаче ми беше приятелка и просто се бяха случили някои неща с нея но иначе за гадже.... хахахаххаха никога![]()
Ако му става по-добре така, е нормално. Не е хубаво да го събира в себе си.
странно е защо жените го мислят за сладкоПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Няма нищо срамно в това да ти е тежко.Първоначално написано от ATAKABG
Нормално е да се плаче заради момиче, но просто няма смисъл.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Хубаво е да си изкарваш чувствата,но да не разбират че прояваваш слабост защото почват подигравките,така е устроен света,момче съм...
Ако не сладко, е страшно трогателно.Първоначално написано от BloodraiN_M
Веднъж сем виждала момче да плаче за момиче и, честно ви казвам, никога няма да го забравя. Не смятам, че е срамно да обичаш някого и да страдаш, че той/тя не ти отвръща. И е нормално.
Друг е въпросът, че досега само едно от момчетата, за които съм плакала, си е заслужавало - другите двама-трима са били някакви свалячи, дето ме искат само по гръб и като им кажа НЕ ми теглят шута. Бахти, колко съм била тъпа да рева за тях! Пак хубаво, че не направих по-голямата глупост - да им дам каквото искат.