.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Мега фен
    Сладко е, защото мъжете като цяло са силни същества. Поне на външен вид. Не знам за другите, но аз обожавам да гледам спящ мъж по същата причина.

Защо пък да не е нормално?!Не го намирам за женствено,защото за да се разплачеш заради момиче се иска голяма смелост!!!Стига обаче да не е за всяка срещната,дори е сладко.

Guest
    Абе какво е това нещо...нормално ли е ?? Естествено,че е нормално все пак и мъжете са хора,всеки човек изпитва дадени чувства какви сте вие че да казвате че е срамно ?? Срамно е ако не ти пука,ей тогава трябва да се замислиш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    женчовци
    и никой да не спори с мен, че ше псувам
    такова е моето мнение
    не мисля, че ще се намери някого, когото да псуваш в тази тема.
    По темата - глупаво е и обратното - момиче да плаче за момче.
    Хммм... Така е...
    P.S. GIRL'S POWER
    Вие на хероин ли сте бе?

Може.. Може...
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

хахах НЕ ще я напсувам

Къв е тоя въпрос...Естествено, че е нормално. Момчето човек ли е?-Човек е. Хората плачат ли, когато са наранени или ги боли? Плачат. Тогава какво може да муи е ненормалното на това???

Guest
    ae kvo se praite mnogo qsno 4e e normalno
    i momchetata mofgat da pla4at nikoi ne e kazal 4e nmogat i te sa hora
    a i + tva ako mu umre priqtelkata kvo.. da sedi i da gleda li
    mnogo qsno 4e 6te pla4e .. a i ne samo zaradi tova.. ako q obi4a mnogo i ako i stane ne6to ako se skarat ako nqkoi q naradi ako q boli ako tq pla4e.. 6to i toi da ne pla4e taka 4e e normalno ne se pravete na interesni pls

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Защо да не е нормално? Напълно нормално е за мен момчета и момичета да плачат... Аз съм плакала много пъти за мойто съкровище .. той е плакал за мен... Не виждам нищо срамно и ненормално в това да показваш чувствата си
    >>> House Music <<<

=D> =D> =D> =D> =D> =D>
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Супер фен Аватара на Qnchety
    Който квото ще да си мисли ама според мене тва си е толкова нормално колкото е нормално момче да е влюбено в момиче 1 Няма нищо срамно в тва - все пак и момчетата са хора!!!

ludiq max
    Guest
    мерси за мненията хора и аз мисля че е нормално но реших да видя кво мислите и вие.щото оня ден бях на 1 купон и жидях 1 приятел да плаче за гайето си и на мен ми стана супер кофти и се замислих за момичето което обичам а то мене нз и аз пуснах няколко сълзи и за тва

Град
    Нови Искър
    Аз мисля,че е нормално всеки един човек независимо дали е момче или момиче може да плаче.Няма нищо срамно в това момче да плаче.Само немога да разбера защо момчетата ги е срам да плачат!Немога да го разбера!

normalno e.. i te sa hora i te ispitvat 4uvstva i te stradat i tn ..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Защо да не е нормално? Все пак и момчетата са хора, не са от камък и те имат чувства. Не е срамно момче да плаче за момиче, ако я обича истински и има причина.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми моя бивш приятел много плака за мен и това беше супер гадно ...и не е плакал 1 път за мен.Имам и други приятели ,които са плакали за някакви момичета.
    Според мен момче да плаче не значи ,че е женчо ,а напротив значи ,че е свястно момче ,което изпитва истински чувства

Прието е че момчетата не плачат много често но тва е тъпо защото те също имат чувства...всеки човек ги има.А и е ясно че плаче само този който обича истински

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Зависи дали плаче за момиче, което само харесва и се познават от има-няма две седмици, или плаче за момиче, с което са имали връзка, познава я добре, били са заедно, преживели са много... В първият случай е лигльо, във вторият - прекалено отчаян/заслепен
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

abe to e hybavo mom4eto da e 4yvsvitelno ama 4ak puk prekaleno.Biv6eto mi gadje se skusva6e da reve.Znam 4e mn me obi4a ama tva syper me iznervi po edno vreme i aide..6apka na toqga.Napravo imam 4yvstvoto 4e si me manipylira6e..pff.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако я обича, нормално е

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, нормално е.
    Все пак и те имат чувства.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Филибето
    Човек плаче когато е тъжен. Когато изгуби нещо скъпо, когато то безвъзвратно си отиде... Всеки има чувства и всеки има нужда да "изпусне" тъгата от себе си, но не всеки го рпави.
    Като малък плаках, когато избяга първото ми куче (с което изразнах до 5-6-годишна възраст), после когато другото ми кученце избяга и т.н. Големите мъже плачат, когато някой скъп за тях човек си отиде от този свят, нали? В този случай е нормално, нали? Е, нали и с любовта е същото - безвъзвратно си отива, с нея и любимия човек... Очаквам псувните на "мъжкарите" на форума!
    "Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."

Guest
    Когато воинът страда заради някаква несправедливост, обикновено иска да остане сам, за да не издаде болката си пред другите.
    Подобно поведение е същевременно хубаво и лошо.
    Едно е да позволиш на сърцето си да излекува собствените си рани. Съвсем друго е да прекараш целия ден в дълбока медитация от страх да не се покажеш слаб.
    Във всеки един от нас има по един ангел и по един демон, като гласовете им много си приличат. Когато изникне някоя трудност, демонът подхранва този смутен разговор, като се опитва да ни покаже колко сме уязвими. А ангелът ни кара да размислим върху постъпките си, като понякога се нуждае от устата на друг човек, за да се прояви.
    Воинът поддържа равновесието между самотата и зависимостта.

Това е цитат.. жалки са ми ревльовците, които не се срамували да се покажат.. какви са тези ценностни системи, какви са тези разбирания и принципи. Бъдете мъже.

Когато воинът страда заради някаква несправедливост, обикновено иска да остане сам, за да не издаде болката си пред другите.
    Подобно поведение е същевременно хубаво и лошо.
    Едно е да позволиш на сърцето си да излекува собствените си рани. Съвсем друго е да прекараш целия ден в дълбока медитация от страх да не се покажеш слаб.
    Във всеки един от нас има по един ангел и по един демон, като гласовете им много си приличат. Когато изникне някоя трудност, демонът подхранва този смутен разговор, като се опитва да ни покаже колко сме уязвими. А ангелът ни кара да размислим върху постъпките си, като понякога се нуждае от устата на друг човек, за да се прояви.
    Воинът поддържа равновесието между самотата и зависимостта.

Това е цитат.. жалки са ми ревльовците, които не се срамували да се покажат.. какви са тези ценностни системи, какви са тези разбирания и принципи. Бъдете мъже.

П.П. Ако може горният пост да се изтрие.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от BloodraiN_M
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    И мъжете също плачат Което е супер сладко
    странно е защо жените го мислят за сладко
    Какво по яко от това да видиш момче да циври
    това е най-якото нещо да видиш как момче плаче!аз иначе до сега не съм плакала за момче и не мисля да го правя занапред!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си